Kinya pisze:Spojrzałam i widzę równiutkie 20 tysięcy wyświetleń wątkuTyle osób interesuje się Kicią, tyle pomocy, to niesamowite

panikota pisze:Kinya pisze:Spojrzałam i widzę równiutkie 20 tysięcy wyświetleń wątkuTyle osób interesuje się Kicią, tyle pomocy, to niesamowite
Sprawdziłam - 220 tys wejść przez banerek, pewnie są tam wejścia tych samych osób, niemniej na ponad 60 linków jakie mam (w kontekście banerków) oglądalność wątku Mazurki plasuje się na siódmym miejscu, a wszystkie banerki, które mają więcej wejść są starsze, czyli było więcej czasu na te wejścia
ewan pisze:Tak strasznie mi jej żal, dobrze, że jedzie do domku i mam nadzieję, że jeszcze dużo czasu będzie z nami a więc
.
Vega kochana zrób proszę bazarek z rzeczami ode mnie bo kaska będzie potrzebna.

Alex405 pisze:bardzo mi przykro z powodu Mazurki![]()
Ale trzeba walczyć. Koty z nowotworem potrafią niekiedy żyć względnie poprawnie jeszcze jakiś czas. Trzymam kciuki
Kinya pisze:Alex405 pisze:bardzo mi przykro z powodu Mazurki![]()
Ale trzeba walczyć. Koty z nowotworem potrafią niekiedy żyć względnie poprawnie jeszcze jakiś czas. Trzymam kciuki
Tak jest, nie będziemy nic robić na siłę, natury nie pokonamy, ale damy jej takie życie, jakiego nigdy nie miała - bez bólu, głodu, zimna. Pełne miłości od czlowieka i z miseczką smakołyków.
Satoru pisze:najwazniejsze, aby ten czas, ktory jej pozostał był wypełniony ogromną dozą miłości.
A tego, jak myślę, nie brakuje Mazurce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości