Ale teraz juz mamy z górki
Akcja z kranu kapie woda

No i ulubiony punkt obserwacyjny moich tygrysów

Moderator: Estraven

To one mnie witają kiedy wracam do domu z pracy,to one mi towarzyszą na każdym kroku. Teraz sobie nie wyobrażam mieszkania bez kota. Śmiać mi się chce jak ktos mówi,że kot śmierdzi. A jak jeszcze usłyszą że mam trzy gwiazdy... no to wtedy słyszę" trzy koty ? to musi ci w domu śmierdzieć " no i te wierzenia,że kot w nocy dusi albo rzuca się na twarz i masakruje
Ja mówię.. no tak bo kot nie ma innego zajecia tylko w nocy dusi domowników...obgryza im stopy itd Debilizm ludzki nie zna granic. A co ten biedny kot ma na obrone... pazurki, mały pysio z maleńkimi ząbkami ? Ech szkoda gadać.... 

Dusia moja przyjaciólka tylko mnie lubi i moja mame, reszte towarzystwa olewa.Bardzo ciekawska. Towarzyszy mi w łazience w czasie kąpieli wtedy sobie gadamy na takie babskie tematy 
Dropsiara pisze:Witamy, wieki nie było nas na forum. Ale u nas wszystko ok. Nic się nie zmieniło tylko latek nam przybyło. Dusia to drobniutka moja córeczka, Dandek pyskacz ale miziak, Garfuś kluseczka ukochana bez ziąbóla kła. Musieliśmy usunąć u pana doktora. Tak nam się powoli życie toczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Vafuria i 23 gości