mio pisze:mio,
chciałaś poznać opinię - napiszę przewrotnie: tak, lubienie kota to nieprzyzwoitość - bo na forum miau większość ludzi je kocha
zadaj to samo pytanie np. na forum DZIECKO.
może otrzymasz taką samą odpowiedź: tak, lubienie kota to nieprzyzwoitość, bo może krzywdę synusiowi zrobić i alergię wywołuje.
Zawsze można usłyszeć to, co się chce usłyszeć, trzeba tylko wiedzieć , gdzie zapytać.
no tu- zbaranialam, co mam napisac na forum dziecko? jak mozna porownywac koty do dzieci?? za syna oddalabym caly swiat i siebie, za meza- praaawie tyle samo
, a za koty? czas i czulosc
@ Mrata- dziekuje, przepieknie napisane- przede wszystkim ODPOWIEDZIALNOSC. wzielam 8,5-latke i malucha i, chocbym sie wsciekala jak pies, jestem im winna dotrzymania slowa- miska, lezaczek, pielegnacja, zdrowie. nie planuje jednak, kiedy za 20 lat moje koty zejda z tego swiata (zaraz pewnie sie dowiem, ze moze sama predzej zejde), zapalac im zniczykow, ani prezentowac zdjec przyozdobionych w teczowy most- uwazam to za przesade. gleboka
co do lapania kotow zamiast ogladania tv... no coz, tv nie posiadam, wiec nie wiem jak to jestwole isc do babci i z nia posiedziec. ma ponad 90 lat i pamieta niewiele wiecj niz kot, ale ja KOCHAM, a koty- b. lubie
Pogadamy za te 20 lat