Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 12:49 Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

Nie wiem, czy już na "Miau" było...

Po akcji na warszawskich Bielanach moje zdanie na temat tej organizacji było jednoznacznie negatywne. Okazuje się, że niebezpodstawnie:

http://www.rp.pl/artykul/462716,548146-Obronca-zwierzat-o-smutnej-przeszlosci-.html

:evil:

Berek

Od: Śro gru 31, 2008 0:12

Post » Wto paź 12, 2010 13:03 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

"Mundury wymyślił Janda. Kosztowały ponad 20 tys. zł. Zapłacił za nie z pieniędzy przeznaczonych na ratowanie zwierząt"

chyba nie ma osoby prowadzacej dzialalnosc na rzecz zwierzat ktora stac byloby na podjecie takiej decyzji
ale jest szansa ze dobre czasy dla pana Jandy sie koncza
sa organizacje ktore sie bronia swoja dzialalnoscia i nie musza zaistniec
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto paź 12, 2010 16:35 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

Ja też mam nadzieję, że wreszcie dobiorą mu się do d...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto paź 12, 2010 17:20 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

[quote="Maryla"]"Mundury wymyślił Janda. Kosztowały ponad 20 tys. zł. Zapłacił za nie z pieniędzy przeznaczonych na ratowanie zwierząt"

chyba nie ma osoby prowadzacej dzialalnosc na rzecz zwierzat ktora stac byloby na podjecie takiej decyzji
ale jest szansa ze dobre czasy dla pana Jandy sie koncza
sa organizacje ktore sie bronia swoja dzialalnoscia i nie musza zaistniec[/quote]

Tak jest jak sie nie rozlicza z publicznych pieniedzy, dziwia urzednicy, ktorzy przekazuja panstwowe mienie i pieniadze takim organizacjom

kfw

Od: Śro lip 20, 2005 15:16

Post » Wto paź 12, 2010 17:21 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

Akurat mundury to nie jest bezsensowny wydatek. Wydatnie ułatwiają interwencje. Ludzie, zwłaszcza na wsi, się boją mundurowych :wink: Co nie znaczy, oczywiście, że popieram całokształt.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro paź 13, 2010 9:08 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

Zofia&Sasza pisze:Akurat mundury to nie jest bezsensowny wydatek. Wydatnie ułatwiają interwencje. Ludzie, zwłaszcza na wsi, się boją mundurowych :wink: Co nie znaczy, oczywiście, że popieram całokształt.

Taaa... A widziałaś kiedyś Straż dla Zwierząt na interwencji na wsi? Nie mówię o tych spektakularnych akcjach nagłaśnianych przez media :roll:
Ja się nie mogłam doprosić o interwencję w Warszawie.
Jakoś w 2008 byłam przez dwa miesiące wolontariuszką w Straży, dłuuugo by opowiadać...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Śro paź 13, 2010 9:30 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

Efcia1 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Akurat mundury to nie jest bezsensowny wydatek. Wydatnie ułatwiają interwencje. Ludzie, zwłaszcza na wsi, się boją mundurowych :wink: Co nie znaczy, oczywiście, że popieram całokształt.

Taaa... A widziałaś kiedyś Straż dla Zwierząt na interwencji na wsi? Nie mówię o tych spektakularnych akcjach nagłaśnianych przez media :roll:
Ja się nie mogłam doprosić o interwencję w Warszawie.
Jakoś w 2008 byłam przez dwa miesiące wolontariuszką w Straży, dłuuugo by opowiadać...

No ja ich przecież nie bronię. A na wsi byli na pewno! Nie znasz historii z Jandą i łażeniem po bagnie? :wink:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie paź 17, 2010 20:47 Re: Straż dla Zwierząt - kontrowersje się potwierdzają

:evil: :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03