TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 07, 2010 21:59 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

nareszcie jakieś imienne propozycje :mrgreen:

Zofia&Sasza pisze:Beza?

Beza już u mnie była :wink: ,pekinka z pseudohodowli ,trafiła do zarzaneri ,to diabeł wcielony nie pies :twisted: Irenka jej buzi, a ona cap ją za nos :lol:

wołam na nią Niunia ,jak na wszystkie które u mnie bywają :oops: nie raz jest tak ze imię wpada i jest ,ale mnie sie to rzadko zdarza :roll:
ale zapraszam do szukania ,kto utrafi ten zostanie chrzestnym maleństwa. 8)
Jak na razie oprócz karłowatości nie ma żadnych innych problemów ,może wyrośnie ? Tytek wyrósł ,Pyza również ,może i ten maluch ma szansę.
Chyba że to mieszanka jakiejś małej rasy ,ale skąd by była w takim miejscu ,u takich ludzi :roll:
no i te dwa ciemiączka ,może demonizuję ,ale słyszałam że to bardzo niebezpieczne ,wystarczy nie wielkie uderzenie w główkę ...
Pyza też ma niezarośnięte ciemiączko ,tyle że jedno i w prawidłowym miejscu .
Moja Amanda też i też wiecznie się nad nią trzęsłam.

to zawsze są i będą zwierzęta specjalnej troski.

jutro już piątek ...tak właśnie szybko mija życie .

buziaki i kolorowych snów :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 08, 2010 6:58 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

A może Lena (od lnu-bo jest jasna i delikatna)
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Pt paź 08, 2010 8:15 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Dorciu ja cały czas szukam domków, najpierw się deklarują a jak przychodzi co do czego to cisza............
Co do imion to u mnie "wychodzą" jakoś na bieżąco, adoptowałam Ptysia-został Dizlem- z powodu głośnego mruczenia a i tak wszyscy domownicy mówią do niego Ydzio(skecz kabaretu Mumio). Kot Bibi- od tytułu filmu "Kod Biblii"- spożywaliśmy wtedy z małżonkiem winko i tak jakoś wyszło :wink: -po domowemu i tak jest Bibek no i sznaucer Levis potocznie zwany Bziutem:)) Twoje maleństwo też przygarnie jakieś imię w tzw."praniu"...

może Dolcze,albo Gabana 8O ?????? albo Prada????????--jest zjawiskowa jak najpiękniejsze markowe ciuchy albo może COCO????????????????
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt paź 08, 2010 8:19 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

miałam jamniczkę Funię...kiedys małzon gotował bób-jamnik siedział cały czas na środku kuchni i pilnował garnka.Jak bób był gotów siedli z pańciem i na spółke zeżarli michę bobu.Od tej chwili Funia została Bobkiem. Cały czas juz mówilismy na nią Bobek.
Przejawiałatez wielką namietność do fasoli "Jaś" ale Bobek przeważył..... :D
Serniczek

Post » Pt paź 08, 2010 8:25 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Proponuję Lusia, bo jest taka miLusia
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt paź 08, 2010 8:28 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Mi-Lusia Milka,Mika,Lusia,Kama,Isia,Mila.....Niusia,Pusia,Pipi
ostatnio Fifi ma ksywke "pan pikuś" :ryk:
Serniczek

Post » Pt paź 08, 2010 9:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

A ja proponuję imię Shiloh (Szajlo) (bez konotacji z Shiloh Jolie-Pitt), mała jest taka kosmiczna z uszkami i oczętami.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pt paź 08, 2010 13:22 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Kochanie, wysyłałaś do Dorci jakieś kukułki czy chodzi Ci o moje michałki :mrgreen: ?

No może i michałki....pomyliło mi się... :mrgreen: :oops:

Starość nie radość :smokin:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt paź 08, 2010 13:48 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

wszyscy myślą to i ja pomyślę: Daisy (stokrotka) albo Dalia
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt paź 08, 2010 14:06 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Może Soleil (słońce), można by wołać na nią Soleila.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pt paź 08, 2010 15:42 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Ja miałam kiedyś suczkę, dla której nijak nie mogłam wymyślić imienia, w związku z czym wołaliśmy na nią Sunia i w konsekwencji tak się do tego przyzwyczaiła, że musiałam ja ochrzcić Sonia :)
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Pt paź 08, 2010 21:08 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Pusia :D Punia,
Serniczek

Post » Pt paź 08, 2010 21:41 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

wpadłam do was na chwilkę ,miałam nieprzyjemna sytuacje w pracy ,uniosłam się i szukam pracy ,oczywiście nie ma takiej mowy (to słowa kierowniczki ) ale są chwile że nawet słowo przepraszam nie wystarcza .
Oczywiście odejdę jeżeli znajdę drugą .

Z Marcelkiem Precelkiem dwa razy dzis byłam u wetki ,rzygnął ,chciał jeść a jednak nie jadł ,płakał.
Rzygnął drugi raz spanikowałam i biegiem godzina 16.10 ja znów myk na rower i gnam do wetki ,a tam zabieg do 16.45 :twisted: ściągnęłam do małego Bartka i pognała do domu ,biegiem do pracy .
Marcyś dostał przeciw wymiotny i na razie jest wszystko ok. je .

On jest taki słodki ,kochany ,rozmruczany ,przytulaśny ....tak rozkosznie wciera swój pynio w moją buzię ,usypia w dłoniach ..no mniodzio :1luvu:

Kociaki które leżały z kotką na betonie w ogródku mojej koleżanki są w budce ,kotka z nimi ,okazało się że to szalenie miła koteczka ,już daje się głaskać ,ma okropnie połamany ogon :cry: i chyba z biodrem też był wypadek ,może ją skopali .
Zle oceniłam wiek kociąt ,jeden ma już szparki w oczach czyli może mieć 7-10 dni.

Najważniejsze WOLNE :dance: :dance2:

buziaki kochani i miłego weekendu :D

za imiona dziękuje ,jutro na spokojnie poczytam ,teraz jestem padochnięta :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob paź 09, 2010 7:30 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

,Misia ,Bajka. MELA,Melunia-Malunia,Mimi
Serniczek

Post » Sob paź 09, 2010 8:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 16m.

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Kochanie, wysyłałaś do Dorci jakieś kukułki czy chodzi Ci o moje michałki :mrgreen: ?

No może i michałki....pomyliło mi się... :mrgreen: :oops:

Starość nie radość :smokin:

Wielbłąd, bo jak w dziup dostaniesz... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]