i ja, i ja - dziś przeczytałam jej ogłoszenie na gronie.
Do góry zjawiskowa kiciu
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Szalony Kot pisze:Piękna jest! Może umieścić ją też na fb, przecież nie sprawia w zasadzie żadnych problemów... Wiadomo, jak się zgaduje z psami / innymi kotami?
na gronie znalazłam link do informacji o niej na fb a jeśli chodzi o jej stosunek do innych zwierzaków to już pytanie do tymczasowej opiekunki
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Jako że w międzyczasie poniosło nas do Milanówka i wróciliśmy z Fadkiem (FIV +), to możemy pomóc jedynie próbując podsyłać info o niej tu i tam. Taki śliczny kotek z niej, że na pewno kogoś znajdzie.
Kurczę, powinnam była zajrzeć tu wcześniej...Trudno, ale cieszę się że Fadek znalazł dom, trzymałam za niego kciuki :) Pusia jeszcze ze 2 tygodnie będzie mogła u nas zostać, potem będziemy musiały oddać ją w następne DT, a tego bym strasznie chciała jej oszczędzić..kotka naprawdę długo się przyzwyczaja
jej pierwszy właściciel mówił, że nie wchodzi w drogę innym zwierzakom, ale nie ma mowy o przyjaźni. No i niestety też długo się będzie przyzwyczajać.
Możliwe, że to przez jej ciężki charakter i to, że Pusia nie dogada się z innymi zwierzakami. Dla niej trzeba osoby cierpliwej, kochanej, kochającej koty. Pusia na pewno nie jest przytulanką, ma dziki charakter, ale za to jak już pokocha, to na długo i umie to okazać. Przez te parę miesięcy które z nią spędziłyśmy Pusia pokazała nam swoje złe i dobre cechy - i tych drugich jest znacznie więcej!