Moderator: Estraven
MariaD pisze:Zawiść ludzka jest obrzydliwa.![]()
Femka pisze:obrzydliwe, bo to porównanie ciężkiej pracy i pasożytnictwa.
karolinah pisze:Ja podwójnych kryteriów nie widzę.
Porównywanie Dorci, która zarzyna się pracą, by być samodzielną finansowo i móc utrzymywać i siebie i swoje tymczasy, do mirki_t, która publicznie przyznała się do tego, że pracować nie zamierza, bo nie chce, a koty jej niech utrzymują inni jest po prostu obrzydliwe.
Czy Dorcia44 też jest zbieraczką? Nie szuka kotom domów?Aleksandra59 pisze:Ponieważ Mirka_t, niestety tylko jest - w ocenie niektórych osób - zbieraczką i w żadnym przypadku nigdy żadnemu kotu nie pomogła - to nie zasługuje na pomoc miau![]()
![]()
Przykro mi, bo Dorcię44 wspierałam dosyć mocno - przykro mi, bo niestety Dorcia44 jest przykładem podwójnej moralności miauOsoby pomagające Dorci, bez żadnych skrupułów przywalają Mirce_t
Kicorek pisze:Czy Dorcia44 też jest zbieraczką? Nie szuka kotom domów?Aleksandra59 pisze:Ponieważ Mirka_t, niestety tylko jest - w ocenie niektórych osób - zbieraczką i w żadnym przypadku nigdy żadnemu kotu nie pomogła - to nie zasługuje na pomoc miau![]()
![]()
Przykro mi, bo Dorcię44 wspierałam dosyć mocno - przykro mi, bo niestety Dorcia44 jest przykładem podwójnej moralności miauOsoby pomagające Dorci, bez żadnych skrupułów przywalają Mirce_t
Jeżeli tak, to faktycznie dziwne, że te same osoby jedną forumowiczkę krytykują, a drugą identycznie postępującą wspierają w jej działaniach
Idę przeszukać forum
MariaD pisze:Zawiść ludzka jest obrzydliwa.
Femka pisze:MariaD pisze:Zawiść ludzka jest obrzydliwa.
ależ Mario, ja lubię swój tryb życia i swoją pracę. Nie zazdroszczę mirka_t.
Agn pisze:Marcelibu, Ty teraz, jak rozumiem ciężko pracujesz, tak?
Marcelibu pisze:Agn pisze:Marcelibu, Ty teraz, jak rozumiem ciężko pracujesz, tak?
Nie chce mi się z Tobą gadać.
Aleksandra59 pisze:Mnie zastanawia jedno - jako chyba jedna z niewielu osób na forum miau Mirka_t przyznaje się ile kotów ma na stanieNie mówimy o 6, 7 czy 8 kotach
Nie robi uników, stara się wszystko tłumaczyć i wyjaśniać
![]()
I przez to, że pisze wprost jest atakowana![]()
Wychodzi na to, że szczerość i pisanie prawdy nie popłaca![]()
krynia08 pisze:ja zapytam inaczej ,mirka_t a kiedy byłaś na spacerze? w kinie? na wczasach? dużo można zadawać takich pytań i nikt nie pyta co u CIEBIE
dalia pisze:krynia08 pisze:ja zapytam inaczej ,mirka_t a kiedy byłaś na spacerze? w kinie? na wczasach? dużo można zadawać takich pytań i nikt nie pyta co u CIEBIE
a mirka ma zakaz korzystania z życia? ktoś na nią nałożył?
tylko prosze nie pisz ze nie moze, bo koty, bo tego typu argumenty sa niepowazne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kota_brytyjka, Myszorek i 52 gości