a do 400 glosow zostal 1 glos

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Od 2 lat regularnie kupowałam RC urinary dla kota pewnej starszej pani, na allegro bo było najtaniej. Dzisiaj poprosiła mnie znowu o zamówienie karmy - poszperałam na allegro i w sklepach. Są, owszem - ale sprzedających jak na lekarstwo, zresztą to teraz bez znaczenia bo ceny u nich osiągnęły ceny tych samych karm u weta.
siliana pisze:ja nic z tego nie rozumiem. duzy sklep internetowy nadal sprzedaje karmy lecznicze, ale nie ma ich na stronie, trzeba zamawiac mailem lub telefonicznie. a jak przyjechalam odebrac i powiedzialam po co - sprzedawca kazal mi znizyc glosw koncu nie bylam w sklepie z dopalaczami
![]()
![]()
Ja-Ba pisze:a serio - podasz mi, może być na pw, namiary na ten sklep? Dla kobiety dla której zamawiam karmę urinary każda złotówka ma wagę dziennej porcji chleba.
Prasco pisze:jakoś nie mam problemów z zamówieniem karm w sklepie (tyle, że telefonicznie) zatem robicie z igły widły.
Prasco pisze:jakoś nie mam problemów z zamówieniem karm w sklepie (tyle, że telefonicznie) zatem robicie z igły widły.
Prasco pisze:bo tak sobie royal wymyślił i tyle co akurat mało mnie obchodzi. Dzwonię, dostaję instrukcję postępowania, zamawiam i dostaję do domu a o to się rozchodzi przecież
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], włóczka i 92 gości