DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 20, 2010 13:02 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

dzięki Gibutkowa, z pośpiechu byka strzeliłam :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon wrz 20, 2010 13:03 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon wrz 20, 2010 13:05 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

poprawiłam w podpisie też :wink: dziękuję dziewczyny

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon wrz 20, 2010 13:14 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Małgosiu, bardzo dziękuję :1luvu:

Byłam u weta, niestety trafiłam na zabieg. Udało mi się naprawdę na biegu i niemal przez drzwi, zapytać o badanie.
Nic nie zapisałam, bo nie było jak - polecę później, bo połowę już zapomniałam :oops: .

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon wrz 20, 2010 14:25 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Dałam stadu ecomer - stado się pierze :lol:

Antośka dostaje na futrze Leona - nakraplam na Lijona futro i wysyłam go do sypialni. Leon się myje, a Tośka myje Leona, w miejscu zakroplenia szczególnie.
W ogóle po podaniu, to jakieś takie spokojne i łagodne się robią :roll: :twisted:

jedyną wadą ecomeru jest to, że za nic w świecie kapsułki same nie zjedzą. Siedzę ze strzykawką i wysysam zawartość... po podaniu zawartości jest czyste szaleństwo..

Dulencja

Post » Pon wrz 20, 2010 20:45 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Jak napisałam tak zrobiłam - bazarek
viewtopic.php?f=20&t=117448
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon wrz 20, 2010 20:49 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Dulencja... :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon wrz 20, 2010 21:11 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

evalla pisze:Jak napisałam tak zrobiłam - bazarek
viewtopic.php?f=20&t=117448

Dziękuję :1luvu:

Aczkolwiek zauważam, że znęcasz się nade mną wstawiając tam Chmielewską (Lesia, mojego ukochanego, zwłaszcza), Monikę Szwaję (też uwielbiam), Harrego Pottera (kocham, kocham, kocham)

Dulencja

Post » Pon wrz 20, 2010 22:15 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Dulecjo, "znęcę" się i ja wrzucając cytat:
"Środkiem toru, przed parowozem, pędził człowiek z garbem na plecach, wywijający na wszystkie strony płonąca i sypiącą iskry pochodnią, nie wykazujący najmniejszej chęci zboczenia gdziekolwiek i najwyraźniej w świecie zamierzający tak pędzić aż do dnia Sądu Ostatecznego!" lub " Treść depeszy brzmiała:
NIC NIE ROBI KATEGORYCZNIE STOP ZBTSZEK ZALATA OD GORME STOP XZEKAC WIAFOCXI TOBIC ZAMEK STOP NIE PODAPLAC NIECKO HIPOLIT." (J. Chmielewska Lesio) :ryk:
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Pon wrz 20, 2010 22:28 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

ifokry pisze:Dulecjo, "znęcę" się i ja wrzucając cytat:
"Środkiem toru, przed parowozem, pędził człowiek z garbem na plecach, wywijający na wszystkie strony płonąca i sypiącą iskry pochodnią, nie wykazujący najmniejszej chęci zboczenia gdziekolwiek i najwyraźniej w świecie zamierzający tak pędzić aż do dnia Sądu Ostatecznego!" lub " Treść depeszy brzmiała:
NIC NIE ROBI KATEGORYCZNIE STOP ZBTSZEK ZALATA OD GORME STOP XZEKAC WIAFOCXI TOBIC ZAMEK STOP NIE PODAPLAC NIECKO HIPOLIT." (J. Chmielewska Lesio) :ryk:

Zabiłaś mnie :twisted: :twisted: :twisted:

Uwielbiam też użycie gaśnicy, zaginięcie książki spóźnień, gronkowce, jugosławiańskie buty z noskiem, wyścigi konne, a już szczególnie ryczę przy inwentaryzacji zamku, Karolku w ciąży, drapatej stodole i walce byków :mrgreen:

Uwielbiam Lesia :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Pon wrz 20, 2010 22:33 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Książka :ryk:
A to znasz:
"Ta dama to Wasza mać?", "Pan "Podrapano Na Głowa" i pani "Biała Glista" ja takoż proszę won!", "- Kogo zewłoka pani życzy sobie tu? - spytał bardzo uprzejmie i równie stanowczo, na nowo otwierając swój notes - Ucho moje słyszało. Jakiego zewłoka, pragne wiedzieć. Bez zwłoki. Zewłoka bez zwłoki" :ryk:
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Post » Pon wrz 20, 2010 22:40 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

ifokry pisze:Książka :ryk:
A to znasz:
"Ta dama to Wasza mać?", "Pan "Podrapano Na Głowa" i pani "Biała Glista" ja takoż proszę won!", "- Kogo zewłoka pani życzy sobie tu? - spytał bardzo uprzejmie i równie stanowczo, na nowo otwierając swój notes - Ucho moje słyszało. Jakiego zewłoka, pragne wiedzieć. Bez zwłoki. Zewłoka bez zwłoki" :ryk:

Wszystko Czerwone :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kocham :1luvu:

Dulencja

Post » Pon wrz 20, 2010 22:43 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

- kałbasa
- mocz tenora

:wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon wrz 20, 2010 22:45 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Joanna Chmielewska to klasyka i co najważniejsze sama też uwielbia kociambry :)
I jeszcze jeden cytacik:
"Raz mieliśmy w opisie technicznym - oświadczył Janusz - takie zdanie: "Pies stojący w kącie pokoju, kopcił tak tak strasznie, że trzeba mu było otwór zalepić gliną". :ryk:

ifokry

Post » Pon wrz 20, 2010 22:53 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś [*]

Jeśli chodzi o Chmielewską i koty to stawiam na "upiorny legat" i opis Kasiuni w lesie :ryk: :ryk: :ryk:

Dulencja

[poprzednia][następna]