Budrysku, trzymaj sie, bardzo , bardzo mi przykro... nie wiem, co powiedziec, miałam nadzieję, że jednak sie uda...nie tak miało być... śpij maleńka [*] pozostaniesz w naszych sercach, choc na chwilę miałas dom, opieke i czułe ręce do tulenia, odeszłas otoczona miłością
spij Kochany Aniolku [*] Znow przychodzi przeprosic za czlowieka bydlaka, ktory zrobil Ci tyle krzywdy. Budrysek - dziekuje, ze tak dzielnie walczylas o kotenke.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Aniołeczku [*] tam Ci lepiej. Chociaż się poryczałam, że umarłaś przez człowieka, że ktoś Ci zrobił taką krzywdę...to cieszę się, że już Cię nic nie boli. Maleńka, śnij pięknie! Biegaj po zielonych łąkach za tęczowym mostem!
A kiedyś kiedyś nie zapomnij Budryskowi otworzyć drzwi do nieba