Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Sylwia a był jeszcze taki mały czarnuszeksiedział sam w klacie nie ma go już nie wyglądał tragicznie
![]()
Dziś około 17 byłam w schronisku robota malowania kociarni odebrana, większa część już w całości pomalowana , natomiast ta małą część gdzie kiedyś był składzik pomalowana tylko jeden raz bo chłopakom zabrakło farby, Ewa jak tylko będzie farba daj cynk to Kuba z kolegą podjadą i dokończą resztę - domalują jak tylko będzie, dobrze że jest chwila przerwy bo farba musi wyschnąć i musi się przewietrzyć, bo chłopaki powiedziały że koty nam się poduszą![]()
Jutro przyjeżdża Pawełek z materiałami na pierwszy boks, zostawi wszystko w schronie, w sobotę przyjeżdża z samego rańca i bierze się za składanie boksu.
Rybka_39 pisze:A ja Wam powiem coś niesamowitego!
Kira- ta kocica z czerwoną obróżką będzie miała domek!![]()
Jutro przyjeżdża po nią Pani z Lublińca, wysterylizuje ją sobie sama, ma dom z ogrodem, kocica będzie miała duży wybieg.
Mara S pisze:wow super- a skąd ta kobita się o wzięła
Moze by wzięła jeszcze jakiegoś drugiego kotka do towarzystwa ;p
Rybka_39 pisze:A ja Wam powiem coś niesamowitego!
Kira- ta kocica z czerwoną obróżką będzie miała domek!![]()
Jutro przyjeżdża po nią Pani z Lublińca, wysterylizuje ją sobie sama, ma dom z ogrodem, kocica będzie miała duży wybieg.
mar_tika pisze:A to obecna rezydentka
Kotka jest w kiepskiej kondycji .Teresa weźmie ją dziś do weta na kropłowki.Kto jej zdiagnozował guza za uchem![]()
Kotka ma zaje...świerzba w uszach i tak ją to swędzi ze się drapie niestety przy okazji rani sobie uszy![]()
Z zebów wyglada na 2-3 letnią kotkę,tak na moje oko oczywiscie.Co do charakteru trudno powiedzieć bo jest chora i osowiała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Chantel, elmas, Google [Bot] i 265 gości