DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 8:08 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencjo, świat hodowców to zupełnie inna planeta... zdecydowanie nie moja.
Staram się nie zaglądać.

Co do chorób i odchodzenia naszych podopiecznych. Nigdy nie mów, że mogłaś zrobić więcej. Być może to prawda, że `więcej`, że `inaczej`. Ale zrobiłaś to, czego nie zrobił nikt inny - to Ty wzięłaś je pod opiekę, wzięłaś za nie odpowiedzialność. A Twoje rozterki i emocje świadczą o Twojej empatii. Nie pozwól jednak, by zniszczyły to, co najważniejsze - zaangażowanie.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw wrz 09, 2010 8:15 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Bardzo proszę

Halinka
Obrazek

A dzisiaj dojechały pewne paczki 8)
A w pewnych paczkach... 40 szt ( 8O 8O 8O ) animondy kitten i 4 kg RC Kitten i op. myszek z królikiem Topinis
Obrazek

Natalio, DZIĘKUJĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Czw wrz 09, 2010 11:33 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Gaba ok.
Zatkała mi się Dziewczyna - dostała już na poślizg :wink:
Czekamy na efekty 8)

Dulencja

Post » Czw wrz 09, 2010 11:39 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

A i dziś dotarł też żwir.

Z uwagi na fatum chorobowe już jakiś czas temu postanowiłam przestawić się na drewno.
Dzięki "allegrowej" pomocy Iwci, Pan Kurier wtaszczył 60 l.

Oczywiście Panu Kurierowi za spotkanie wyszedł przywitać się Leon. Reakcja Pana Kuriera: O Boże!!! To jest KOT??? Jaka rasa? :lol:
Leon próbował dokonać morderstwa Pana Kuriera 8)

Dulencja

Post » Czw wrz 09, 2010 11:41 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Agn pisze:.........Ale zrobiłaś to, czego nie zrobił nikt inny - to Ty wzięłaś je pod opiekę, wzięłaś za nie odpowiedzialność. A Twoje rozterki i emocje świadczą o Twojej empatii. Nie pozwól jednak, by zniszczyły to, co najważniejsze - zaangażowanie.

Nie umiem tak pisać - ale zacytuję, aby podkreślić wagę tego co robisz :)
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Czw wrz 09, 2010 14:29 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:A i dziś dotarł też żwir.

Z uwagi na fatum chorobowe już jakiś czas temu postanowiłam przestawić się na drewno.

Oczywiście Panu Kurierowi za spotkanie wyszedł przywitać się Leon. Reakcja Pana Kuriera: O Boże!!! To jest KOT??? Jaka rasa? :lol:

Przez podcięcie (piszczeli nie gardła :wink: ), czy zwyczajnie przez zagryzienie łydki? :D
Obrazek Obrazek

Babett_B

Od: Pon lut 02, 2009 19:50

Post » Czw wrz 09, 2010 15:05 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Babett_B pisze:
Dulencja pisze:A i dziś dotarł też żwir.

Przez podcięcie (piszczeli nie gardła :wink: ), czy zwyczajnie przez zagryzienie łydki? :D

Nie. Pan Kurier jakby bał się Leona ( mimopierwszej reakcji). Leon zaś za wszelką cenę próbował się zaprzyjaźnić 8)

Dulencja

Post » Czw wrz 09, 2010 18:06 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Znalazłam zdjęcie chudego Leona 8O

Może ktoś chce...? :roll:

Dulencja

Post » Czw wrz 09, 2010 19:02 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Chudy Leon - dziś brzmi jak oksymoron, choć kiedyś naprawdę tak było.
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

Post » Czw wrz 09, 2010 19:26 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja przyznaj się - przerobiłaś w Photoshopie :mrgreen: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 09, 2010 19:34 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Obrazek

Lijon, wierzcie mi na słowo 8)

Dulencja

Post » Czw wrz 09, 2010 19:42 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Dulencja pisze:Obrazek

Wierze wierzę... pamiętam jak Czarna Dziura wyglądała - obraz nędzy i rozpaczy. A teraz to mały spaślaczek :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 09, 2010 19:54 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Gibutkowa pisze:
Dulencja pisze:Obrazek

Wierze wierzę... pamiętam jak Czarna Dziura wyglądała - obraz nędzy i rozpaczy. A teraz to mały spaślaczek :D

Ej, no :evil: :wink: Halinka jest grooba 8O 8O 8O 8O

Ograniczę Jej michę i powiem, że z pozdrowieniami od Gibutkowej 8)

Dulencja

Post » Czw wrz 09, 2010 20:08 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

ksb pisze:
Agn pisze:.........Ale zrobiłaś to, czego nie zrobił nikt inny - to Ty wzięłaś je pod opiekę, wzięłaś za nie odpowiedzialność. A Twoje rozterki i emocje świadczą o Twojej empatii. Nie pozwól jednak, by zniszczyły to, co najważniejsze - zaangażowanie.

Nie umiem tak pisać - ale zacytuję, aby podkreślić wagę tego co robisz :)

Krysiu, dziękuję.

Dulencja

Post » Pt wrz 10, 2010 7:40 Re: Dulencjowo II.Gucio[*]Rubiś[*]Paciek[*]Staś[*] Jaś FIP:((((

Czarna Dziura jest KotemWSamRaz :1luvu: :1luvu: :1luvu:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

[poprzednia][następna]