Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Jestem jestemJeszcze mocno w kratkę do piątku, ale już codziennie mam net i zaglądać będę
Afatima pisze:Jestem jestemJeszcze mocno w kratkę do piątku, ale już codziennie mam net i zaglądać będę
iza71koty pisze:Iwetko Nikt do łódeczki nie zaglada.Poczekamy.
Zrobie jutro Bazarek z kocimi gadzetami. Cos musimy sprzedać i jakoś uzyskać te srodki na zakup karmy. Myśle intensywnie.
![]()
I jeszcze mam pytanie. Pisałaś o Akcie z kotem. Chciałam zapytać czy chodziło Ci o formę ? Kolor czy kształt? Mogę Ci namalować jesli chcesz i przy okazji wizyty Piotra przekażę.Jeśli chcesz oczywiscie?
Taki malutki prezent za wszystko!!!!
![]()
iza71koty pisze:Kochani zadziwiam sama siebie.Podczas gotowania rybki ,zrobiłam zarys Aktu. Będzie duzy. Uwielbiam pracowac na takiej powierzchni.
![]()
Iwetko z wielka przyjemnościa namaluję dla Ciebie Akt z kotem.Pod warunkiem, ze wczesniej Ci go pokaze i go zaakceptujesz.
Myślę ze pomysł jest dobry. Do wykorzystania w innej kolorystyce równierz.
Dlatego tez pytam. Chce namalować taki Akt jednak w naturalnych odcieniach. Czy to nie będzie Ci przeszkadzać?
Tak dla porówniania.
Oczywiscie nie mam juz okragłej ramki ,ale mam inną , która doskonale będzie pasować.
![]()
Jeśli zaakceptujesz, wyślę Ci go poczta. Z karma jak juz pisałam. Jeśli Piotr nie da rady. Wystawię Bazarek na koszty wysyłki.![]()
Iweta pisze:iza71koty pisze:Kochani zadziwiam sama siebie.Podczas gotowania rybki ,zrobiłam zarys Aktu. Będzie duzy. Uwielbiam pracowac na takiej powierzchni.
![]()
Iwetko z wielka przyjemnościa namaluję dla Ciebie Akt z kotem.Pod warunkiem, ze wczesniej Ci go pokaze i go zaakceptujesz.
Myślę ze pomysł jest dobry. Do wykorzystania w innej kolorystyce równierz.
Dlatego tez pytam. Chce namalować taki Akt jednak w naturalnych odcieniach. Czy to nie będzie Ci przeszkadzać?
Tak dla porówniania.
Oczywiscie nie mam juz okragłej ramki ,ale mam inną , która doskonale będzie pasować.
![]()
Jeśli zaakceptujesz, wyślę Ci go poczta. Z karma jak juz pisałam. Jeśli Piotr nie da rady. Wystawię Bazarek na koszty wysyłki.![]()
Iza, zawstydzasz mnie, kimże ja jestem , zebym oceniała i akceptowała Twoje praceWszystkie sa piekne
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3 i 77 gości