3 malutkie whiskasowe kociaki - Tosia, Jaś i Staś szukają DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 14:45 Re: 3 malutkie whiskasowe kociaki - Tosia, Jaś i Staś szukają DS

Tytułem szczęśliwego zakończenia tego wątku (zakładam,że Tosia też już w nowym domu) - kociaki w nowych super domkach! :P

Tylko się cieszyć!
Chłopaki z nowych domków trzymają za inne kociaste szukające swoich kątów z tego forum!
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Pon sie 23, 2010 23:02 Re: 3 malutkie whiskasowe kociaki - Tosia, Jaś i Staś szukają DS

Przeglądając foldery z fotkami, znalazłam przed chwilą takie z naszymi leśnymi chłopakami...
Jak sobie przypomnę jak te cwane maleńtasy przychodziły do łóżka, siadały mi przed twarzą i oglądały ją od lewej do prawej tymi swoimi pięknymi oczkami, dotykały delikatnie łapką mojego nosa... trochę za nimi tęsknię :( To był chyba ten rodzaj kotów, które - jak niektórzy określają - od razu wiadomo, że są "nasze"... No ale nie zdecydowaliśmy się ich zostawić, jeszcze nie czas na 3-ciego kota. Chociaż jesteśmy pewni, że im dobrze w domkach :)

Tak pomagały mi w pracy:
Obrazek

Obrazek

A to śpiąca żabka Staś
Obrazek
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Wto sie 24, 2010 5:11 Re: 3 malutkie whiskasowe kociaki - Tosia, Jaś i Staś szukają DS

Pomocne, pracowite kociaki to widać na załączonych fotach. Pewnie teraz wam ciężko bez tych pomocnych łapinek. Ale pocieszać może was fakt, że pomagają innym, pomocy potrzebującym dużym :D fajne z nich chłopaki.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia]