DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) JUŻ W SWOICH DOMKACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 20, 2010 14:37 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

no to całe szczęście,że chociaż ktoś się zachwyca bo już się bałam że nie są najpiękniejsze na świecie...a tu jednak okazuje się że są :!: :!: :)

Miziaste się zrobiły strasznie,zwłaszcza dymniaczka. Uwielbiają leżeć na takim wysokim parapecie akurat na wys twarzy człowieka i jak się do nich podchodzi to od razu buczą a dymniaczka wstaje i strzela baranka. :1luvu: :1luvu:

I bardzo ważna info dla przyszłych DS-ów. Wszystkie trzy kicie wprost szaleją za drobniutko pokrojonym wołowym b/k :!:
dziś nawet Pingwinka przyłożyła braciszkowi łapą w ryjek i ukradła mu jego wołowe. :mrgreen: :mrgreen:
Nie daję im go dużo,tak po łyzeczce od herbaty w przeliczeniu na 1 kicia 2x dziennie, bo oprócz tego jedzą wszystko co kocie i ogólnie brzunie są wiecznie napchane,a miałam zalecenie od wet.Ani ich nie przekarmiać żeby były zgrabne i zdrowe,więc b.się staram. :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 20, 2010 16:16 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

kociaki śliczne, śmieszne minki mają :wink: Ten z prawej nie ma troszke dłuzszego włosa...? Piękny :1luvu: Takiego, ale długowłosego, kiedys chce mieć :mrgreen:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pt sie 20, 2010 16:30 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

minki takie bo to było kilka dni temu i jeszcze były troszkę przestraszone.

dymniaczka ma włos niezbyt długo i póki co raczej lekko wyleniały :mrgreen: :mrgreen: :ryk:
ale będzie lepiej-obiecujemy :!: :wink:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt sie 20, 2010 19:05 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

dla mnie nie ma brzydkich kotów :mrgreen:
Kocie śliczne a będą jeszcze sliczniejsze. :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sie 21, 2010 10:57 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

Asiu, masz rację - brzydkich nie ma.. :D

Kociaki cudne, niech się dobrze mają, Smarti :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Sob sie 21, 2010 11:59 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

kociaki wesołe i zwariowane a kupy robią jakieś strasznie duże :oops: :oops: :oops:

Mięcha też są w stanie wciągnąć każdą ilość i już powoli zmienia im się futerko na błyszczące. :1luvu: :kotek: :1luvu:

domki do których pójdą będą miał z nimi wiele szczęscia i pociechy-są urocze,grzeczne i kochają się tulić-no może bardziej dziwczynki-czarny chłopaczek nigdy nie ma czasu na jakieś babskie mizianie. za to kotłować się z siostruniami to bardzo chętnie.

Zawsze jak wchodzimy to one śpią na parapecie wszystkie wtulone w siebie. Nie bardzo chcę myśleć o tym co będą czuły jak zostaną rozdzielone-czy jest jakaś metoda żeby złagodzić ten stres? izolować je wcześniej od siebie czy to bez sensu?
na pewno domki powinny zaopatrzyć się w kocimiętkę i feliwaya.-to,moim zdaniem,załatwiło połowę stresu u mojej wziętej wczoraj schroniskowej kocicy. :kotek:

dzisiaj była zabawa sznurem więc póżniej wrzucimy zdjęcia

smarti

Post » Sob sie 21, 2010 12:27 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

smarti pisze:dzisiaj była zabawa sznurem więc póżniej wrzucimy zdjęcia

czekamy :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob sie 21, 2010 12:32 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

smarti pisze:kociaki wesołe i zwariowane a kupy robią jakieś strasznie duże :oops: :oops: :oops:

Może ugotuj pierś z kurczaka z ryżem i marchewką?

Kaprys2004

Post » Sob sie 21, 2010 12:34 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

:oops: :oops: nie mam dośw.,więc się głupio zapytam-co to da :?: :?:
czy od tego będą mniejsze kupy :?: :?: :oops:

smarti

Post » Sob sie 21, 2010 12:38 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

Ło matko.. jakoś za szybko czytałam i odpowiedziałam "od czapki".. :oops: Myślałam, że kupy są brzydkie..
Mniejsze pewnie nie będą.. :cry:

Kociaki z Twojego opisu są boskie.. :1luvu:

Kaprys2004

Post » Sob sie 21, 2010 12:58 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

A już miałam iść do sklepu po kuraka i marchewke, bo mi tymczaska robi takie kupale, że dorosły kocur by się nie powstydził :) Ani wielkości, ani zapachu :wink:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob sie 21, 2010 14:41 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

Kocieta musza duzo jesc, zeby sie prawidlowo rozwijac. Praktycznie tyle samo co dorosle koty. :-)
No to jak kupy maja byc mniejsze? ;-)

Smari, nie trzeba ich wczesniej rozdzielac. W naturze tez by sie usamodzielnialy niedlugo. Jak przyjdzie moment wyjazdu do nowego domu, to juz bedzie robota dla nowego czlowieka, zeby je podopieszczac. :-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob sie 21, 2010 17:49 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

no to kamień z serca że te kupy są wporzo :mrgreen: :oops: :mrgreen:
bo naprawdę są ogromniaste i rzeczywiście strasznie smierdząced :oops: :oops: :oops:

ok-niech w takim razie nierozłączne kociaczki tulą się do siebie i kupkają ile wlezie :lol: :lol: :ryk:

smarti

Post » Sob sie 21, 2010 20:06 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

:D

Kaprys2004

Post » Nie sie 22, 2010 0:32 Re: Dom Tymczasowy "NA WCZORAJ" dla 3 maluszków JUŻ JEST! [Wawa]

zdjęcia jutro bo dziś padamy( z powodu Julki spaliśmy malutko..)

smarti

[poprzednia][następna]