Ale się cieszę

W takim razie odpinam banerek, a pieniążki z bazarku przelewam na innego kotka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Little Be pisze:Przepraszam, nie będziecie źli, jeśli wstawię zdjątka Jaśminy na FB? Już wstawiłam jedno - zagapiłam się spytać![]()
Wiem, że te img są czyjąś własnością, ale większość osób to wzrokowcy, a że Jaśminka jest śliczna to jej niewątpliwy atut...
kiche_wilczyca pisze:ruru zrobisz Jaśmince banerek??
Duszek686 pisze:Dziś nie było nikogo ani po Zosię ani po Jaśminką![]()
Spóźniliśmy się. Chcieliśmy dzisiaj zabrać Zosię ze schroniska do domku , ale już jej nie było.
Mam nadzieje i trzymam kciuki że trafiła na cudownego opiekuna. Pozdrawiam . Małgosia
Bianka 4 pisze:Dziewczyny (mam nadzieję, że jest też kilku facetów), wszystkie jesteście ANIOŁAMI. Od jakiegoś czasu śledzę to forum. Zaczęło się od Liczi, do której link dostałam na FB. I obiecywałam sobie, że nigdy więcej tu nie zajrzę, bo za dużo nerwów mnie to kosztowało. Tak strasznie chciała pomóc, ale mam 2 psiaki i 5 kociaków na 40 m2. Ale kliknęłam na jeden banerek, na drugi i mnie wciągnęło, zwłaszcza, że część historii kończy się jednak happy endem. Z uwagą śledzę wątki Mimi, Gremliki i Mazurki. W przyszłym tygodniu będę robiła generalne porządki i z pewnością trafię na coś co nadawałoby się na bazarki. Tylko będę potrzebowała pomocy, żeby takowy stworzyć (bo jestem kompletnie zielona jeżeli chodzi o forum i z reguły się na nich nie udzielam). Trzymam za Was i wszystkie kociaki kciukiOby więcej takich ludzi. Zaczynam wierzyć, że człowiek to też porządne zwierzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, misiulka i 49 gości