Elcia- teraz Czitka w swoim domku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob maja 01, 2010 1:13 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Śro maja 12, 2010 6:38 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Długo nikt do Eluni nie zaglądał... Podskoczymy troszkę :!:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon maja 31, 2010 18:37 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Po domek kiciu!
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Pon maja 31, 2010 20:41 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Elcia sobie ostatnio upodobała szafę bardziej niż zwykle. :(
Obrazek[b]

becia_73

Post » Sob cze 19, 2010 13:17 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Co słychać u Elci?
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Śro cze 23, 2010 13:07 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

trafiłam tu poprzez bannerek beci_73
sa koty, które nie będą nakolankowymi miziakami, szczególnie, jesli ucierpiały od ludzkich szmat- mam takiego kotka , jednooczka, on po prostu zyje sobie obok nas, bawi sie i toleruje koty , lecz do człowieka nie zbliży się, od czasu , kiedy poczuł sie dobrze po zabiegu usunięcia oczka i został wypuszczony z klatki, absolutnie nie da sie dotknąc i tak sobie zyjemy obok siebie... :wink:
myslę,ze Elci potrzebny jest taki domek, gdzie juz sa koty nakolankowe, a ona będzie sobie obok, nie zmuszana do kontaktu bliskiego z człowiekiem, mysle,ze dogada sie z kotami, może z czasem, patrząc, jak inne sa pieszczone, takze zblizy sie do człowieka i pozwoli dotknąc, ale sama musi do tego dojrzec, mój Milo z jednje strony chciałby byc pogłaskany, obserwuje czarnuszka, który uwielbia być miziany i jest bardzo proludzki i zaraz podchodzi do czarnuszka i ociera sie, tak, jakby chciał przenieśc i dla siebie częśc tych głasków, z drugiej strony trauma jest tak silna, że mimo bycia z nami póltora roku, wciąz nie potrafi zaufac człowiekowi. Milo po prostu jest.
Mam nadzieję,ze taki domek znajdzie się dla koteczki i to jej wystarczy :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 23, 2010 13:32 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

alessandra pisze:trafiłam tu poprzez bannerek beci_73
sa koty, które nie będą nakolankowymi miziakami, szczególnie, jesli ucierpiały od ludzkich szmat- mam takiego kotka , jednooczka, on po prostu zyje sobie obok nas, bawi sie i toleruje koty , lecz do człowieka nie zbliży się, od czasu , kiedy poczuł sie dobrze po zabiegu usunięcia oczka i został wypuszczony z klatki, absolutnie nie da sie dotknąc i tak sobie zyjemy obok siebie... :wink:
myslę,ze Elci potrzebny jest taki domek, gdzie juz sa koty nakolankowe, a ona będzie sobie obok, nie zmuszana do kontaktu bliskiego z człowiekiem, mysle,ze dogada sie z kotami, może z czasem, patrząc, jak inne sa pieszczone, takze zblizy sie do człowieka i pozwoli dotknąc, ale sama musi do tego dojrzec, mój Milo z jednje strony chciałby byc pogłaskany, obserwuje czarnuszka, który uwielbia być miziany i jest bardzo proludzki i zaraz podchodzi do czarnuszka i ociera sie, tak, jakby chciał przenieśc i dla siebie częśc tych głasków, z drugiej strony trauma jest tak silna, że mimo bycia z nami póltora roku, wciąz nie potrafi zaufac człowiekowi. Milo po prostu jest.
Mam nadzieję,ze taki domek znajdzie się dla koteczki i to jej wystarczy :ok:

:( łza mi się w oku zakręciła
Elcia jest cudna, grzeczna , nie wchodzi innym kotom w drogę .....
Kiedyś się ocierała o nogi, jak zyła sobie spokojnie na wolności....Teraz tylko czasem z zaskoczenia da się troszkę pogłaskać.
Może dlatego,że w czasie leczenia też wiele przeszła.
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw cze 24, 2010 1:43 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pt cze 25, 2010 15:48 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Hop, kto przygarnie Elcię?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro lip 07, 2010 12:24 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Elcia, do góry :ok:

A ja pozwolę sobie na drobny OT 8)

Może ktoś przyłączy się do radomszczańskiej skarbonki (wejście przez banerek w moim podpisie)? ... ostatnio sytuacja tragiczna, koty tracą lokal :cry:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto lip 20, 2010 6:56 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Co u Elci :?:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto lip 20, 2010 7:02 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

u Elci po staremu ,czyli spoglada sobie na nas z góry ze swojego ulubionego miejsca na szafie :wink:

Ale z niej jest niezła akrobatka , jak na złamanie jakie przeszła radzi sobie całkiem dobrze .Czasem nam włosy dęba stają jak widzimy jej poczynania kaskaderskie :strach:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Wto lip 20, 2010 7:44 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

:lol: :lol: :lol:

Kurczę, szkoda, że jej nikt nie chce przygarnąć ...

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Pon sie 16, 2010 17:49 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

Kiciu, co z toba?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon sie 16, 2010 22:55 Re: Skrzywdzona Elcia chce zaufać ludziom.DS mile widziany.

No właśnie, co z Elcią? Becia_73 odezwij się!
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia][następna]