Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 14, 2010 20:52 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:
Zatem Gwiazdeczka szczeście przyniosła, :1luvu: Jeden dzień po tym jak Aglo ja wzieła pod Wirtualna Opieke, pojawił się Boguś. Jakby był zazdrosny i ...chciał powiedzieć "hallo, hallo!!!!Jestem cały, nie zapominajcie o mnie!!!! :lol:
No to ja tak sobie myslę, ze skoro czekamy na Negritke, to moze niech Boguś wróci do Aglo, a Gwiadzdeczke wezmie na próbe Megana co? :roll: Moze Negritka sobie o nas przypomni....???? :)

Znaczy, odprawiamy czary? :) Dobrze, Izo, biorę Gwiazdeczkę na próbę!
I nie zostaniesz tu sama, ja wiem, że rzadko się odzywam, ale wieczór przy kompie też mam bardzo, jakby to ująć - czynny, pracowity, towarzyski? Gadam z masą ludzi, pomagam i moderuję inne forum, komentuję na jeszcze innym, piszę, gram w RPG, a przede wszystkim czytam.
Ale sercem jestem, pamiętaj.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob sie 14, 2010 22:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Jestem Dziewczyny. Ale byla jazda na Teczy. :D Wody po kolana. :D Obiecałam sobie, ze jak jutro będzie słonce to sie troche potaplam w tych kałuzach. :lol: W butach oczywiscie. Jak bylam dzieckiem, uwielbiałam sie taplać w takich łąkowych kałuzach. To znaczy nie błotnistych, tylko takich pokrytych trawą. A jak sie to robi na boso, to juz sama rozkosz normalnie! :D
Kociaki nakarmione. :D Nikuś słoneczko czekało grzecznie w altance. Diana juz duzo lepiej. :D Ja cos wzieło chyba, i ciagle teraz do mnie gaworzy. Jakos wczesniej nie zwróciłam uwagi zeby była taka gadatliwa. :roll: Generalnie jeszcze ja dosć mocno boli ta rana po pogryzieniu, ale widze ze jest bardzo ostrozna. Nie pcha sie juz do pierwszej bramy do innych kociaków, tylko czeka przy swojej. A wychodzi dopiero jak ja wywolam. Czyli jest bardzo czujna. Je duzo. Z apetytem. Dzisiaj wsuwała chrupeczki od Serum i rybke. :D Ona uwielbia dobra sucha karmę. Dałaby sie za nia pokroic... :ryk:
Bogusia dzisiaj nie było. Ale tak myslałam ze moze nie przyjść. Dałam mu wczoraj mase jedzonka. Dzisiaj zostawiłam duzo na zapas, wiec strarczy i dla niego. Mozliwe ze przyszedł trochę pożniej, bo dzisiaj byłam tam kilka minut wczesniej.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob sie 14, 2010 22:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

taizu pisze:Cieszę się, że koty się poznajdowały :D

Na razie znalazł się tylko Boguś. :D Duzo nam kotkow zagineło bez wieści. :| :| Juz od dawna czekamy na Negritkę. :| Rekord pobiła Mesia której nie było od poczatku pazdziernika ub.roku i nie dawno sie pokazała. :D

iza71koty

Post » Nie sie 15, 2010 5:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

:D Witam z samego rana, futerka nakarmione i teraz śpią :wink:
Iza tylko nam się nie rozchorój :mrgreen: , my już dziećmi nie jesteśmy :mrgreen:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie sie 15, 2010 12:00 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ROZLICZENIE WPŁAT W MIESIĄCU SIERPNIU 2010 R.

1.08.Kotydwa12 dla kociaczków - 50 zł
2.08.Pucio79 Bazarek Izy - 20zł
2.08.Willow_Bazarek Izy - 25 zł
3.08.Afatima dla Nikusia i Malinki - 50 zł
3.08.Afatima Bazarek Izy - 25 zł
3.08.Cos_tam82 dla Celinki - 25 zł
3.08.Klusek i Wnusia dla Sary i Halinki - 40 zł
4.08.od Wiory dla kociaczków - 116 zł
4.08.Ania c dla Sówki i Rekinka - 40 zł
4.08.Anna3 dla Jacka i Wacka - 80 zł
5.08.Aksamitne_Futerko dla Ogonka - 20 zł
5.08.Mamrotka dla Szarusia i kotków - 40 zł
5.08.Kena dla Bajki - 40 zł
5.08.Ewaw dla Bartusia - 20 zł
5.08.Panikota dla Szarusi - 20 zł
9.08.Megana dla Negritki - 30 zł
9.08.-=Sara=- dla Szczurka i Ciapulka - 50 zł
10.08.Kaska0980 Bazarek Izy - 15 zł
11.08.Bemka dla Księżniczki - 30 zł
12.08.Terra50 Bazarek Izy - 70 zł
13.08.Anakolada dla Niedżwiadka - 20 zł

Dziękujemy Wam Kochani z Całego Serca :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochani przypominam ze to samo rozliczenie zawsze znajduje sie na 1 stronie wątku. :wink: Wpłaty za Bazarki zostały pomniejszone o koszty wysyłki. :wink:

iza71koty

Post » Nie sie 15, 2010 12:11 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Megana pisze:
iza71koty pisze:
Zatem Gwiazdeczka szczeście przyniosła, :1luvu: Jeden dzień po tym jak Aglo ja wzieła pod Wirtualna Opieke, pojawił się Boguś. Jakby był zazdrosny i ...chciał powiedzieć "hallo, hallo!!!!Jestem cały, nie zapominajcie o mnie!!!! :lol:
No to ja tak sobie myslę, ze skoro czekamy na Negritke, to moze niech Boguś wróci do Aglo, a Gwiadzdeczke wezmie na próbe Megana co? :roll: Moze Negritka sobie o nas przypomni....???? :)

Znaczy, odprawiamy czary? :) Dobrze, Izo, biorę Gwiazdeczkę na próbę!
I nie zostaniesz tu sama, ja wiem, że rzadko się odzywam, ale wieczór przy kompie też mam bardzo, jakby to ująć - czynny, pracowity, towarzyski? Gadam z masą ludzi, pomagam i moderuję inne forum, komentuję na jeszcze innym, piszę, gram w RPG, a przede wszystkim czytam.
Ale sercem jestem, pamiętaj.

Niech będą i nawet czary, byle Negritka do nas wróciła.... :roll: Chociaz obawiam sie ,ze względu na to co miało tam miejsce, czy sa na to realne szanse... :roll: Ale czekam, wypatruję, wołam nadal..... :roll:
Zatem Gwiazdeczko sprowadż nam tutaj Negritkę dla Megany....i dla nas. Dziekuję Ci że jestes Megana. :D

iza71koty

Post » Nie sie 15, 2010 12:20 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kochani na dzień dzisiejszy tyle wpłat dotarło na kociaczkowe konto. W ubieglym miesiacu kilka Osób nie wplaciło. Widzę równierz brak tych wpłat w tym miesiacu.Prosze zajrzyjcie do nas Dziewczyny. :wink: W piatek rozliczylam rybę. W poniedziałek muszę dopłacić brakujaca czesć. Codziennie kupuje dodatkowo puszki, makaron, czasem musze dokupic korpusy jak jest mniej ryby.Dochodza dodatkowe koszty jak reczniki jednorazowe czy miseczki plastkiowe . W mięsnym nie zawsze mają styropianowe tacki, zeby mi zostawić.Wszystko razem wzięte do kupy daje codziennie niemały wydatek.Szczęście ze Dziewczyny ratują z sucha karma. :1luvu: Na która tez możemy liczyc Dzięki Wsparciu Opiekunów Wirtualnych w Vivie. :1luvu: Bez tego byśmy leżeli zupełnie.... :|

iza71koty

Post » Nie sie 15, 2010 12:55 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

i ja sie witam niedzielnie
obolala cala jestem-cos mnie strzelilo w kregach szyjnych i krzyzowych i mam mega masakre :?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Nie sie 15, 2010 14:46 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

wiora pisze:i ja sie witam niedzielnie
obolala cala jestem-cos mnie strzelilo w kregach szyjnych i krzyzowych i mam mega masakre :?

no ładnie, oby to nie grypa :roll: :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie sie 15, 2010 20:33 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

nie,to nie grypa
to notoryczny stres w pracy
plus stres pourazowy(wczoraj mialam bliskie spotkanie z oceanem Atlantyckim(probowal mnie porwac,a szybka reakcja spowodowala uaktywnienie sie napiec w okolicach szyjnych spowodowanych powyzszym :roll: )
poza tym pozarly mnie jakies robale.
bąble mam na szyi ,czole,uszach i obu dloniach :evil: i zadnej masci przeciw ugryzieniom owadow :evil:
fajnie jest ogolnie.dobrze z choc pogoda sie ciutke zmienila i caly dzien bylo dzis slonecznie.
wkoncu po 5 tygodniach deszczy i szarzyzny jakis pozytywny promyk sie ukazal :D

Iza widzialam prognozy,ponoc znow upaly maja wrocic do Polski ale zjawiska typu, silne burze itp maja rowniez w tym czasie wystepowac niestety :? .
powariowala ta pogoda kompletnie :roll:

wiora

Post » Nie sie 15, 2010 22:59 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Tak Wiora z pogoda jest faktycznie nieciekawa sytuacja. Ogólnie martwia mnie bardzo te prognozy dotyczace powodzi. Spekulacje dotyczą niestety tego, ze w najblizszej przyszłosci kleski powodziowe moga sie nawarstwiać.
Nie wiem jakie są prognozy zimowe, bo nie mam czasu śledzic wiadomosci. Ale jeśli będzie tak jak w ubiegłym roku, to sama juz nie wiem jak to wytrzymamy.

To popływałaś chociaż trochę sobie w tym oceanie?

iza71koty

Post » Nie sie 15, 2010 23:07 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kurcze Bogusia dzisiaj nie bylo. :roll: Nie wiem jak on przychodzi. Jechałam ta droga na działke, dołożyłam Stelci i Elizie, bo zwykle wybiegaja prosząc o dokładke no i nie widziałam Bogusia :roll: . No mam nadzieję ze sie wkrótce pokaże.... :roll:

iza71koty

Post » Nie sie 15, 2010 23:09 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Diana juz znacznie lepiej sie porusza. :D :D Jutro konczymy podawanie leku. Musze obejrzec dokladnie te rany, czy sie dobrze goja. :roll: Apetyt bardzo jej dopisuje. :D Dzisiaj było mniej rybki, to nadrobilismy puszkami i sucha karma.Jutro będzie swieżutka, wiec sie kicia naje do syta. :wink:

iza71koty

Post » Pon sie 16, 2010 9:53 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:No a teraz....dochodzimy Kochani do sedna :D

BOGUŚ JEST!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myslałam ze mam zwidy wczoraj. Normalnie nogi sie pode mna ugięly.Patrze ida dwie kotki spod samochodu, za chwilke wybiega Stelcia. Czyli wszystko gra. Sa trzy dziewczynki. Patrze a tu wybiega czwarty kotek. :roll: Wytrzeszczam oczy, bo nic nie rozumiem i aż przykucłam normalnie. :roll:

BOGUŚ, BOGUŚ..... :D Jezu jak sie ucieszyłam. Nałozyłam dwóm kotkom, Bogus podszedl troszkę nieufnie ale zaraz go szybko zawolałam ze Stelcia w ich miejsce. Miałam akurat troche za mało ryby, ale w plecaczku miałam dwie puszki Pedigree Juniorka w galaretce, kupione specjalnie dla kotkow na mojej działce. Nikus uwielbia ta puszke. Dałam rybki, suchego, picia i nawaliłam Bogusiowi i Stelci cała puszke , na zachęte zeby przypadkiem Bogus dzisiaj o nas nie zapomniał.Wpadałam w taka radosć, ze chciałam Bogusia całowac, wziaść na rece , uściskać.Rece do głaskania wyciagam, no a wiadomo Boguś to dziczek. Patrzy na mnie co ja swiruje. 8O No to jedzenia napakowałam i wsuwać zaczeły. Chciałam choc dotknać kregosłupka, zeby zobaczyc czy zabiedzony mocno. :roll: Nie bylo go prawie....4 miesiace!!!!No widać ze masy ma duzo mniej. Zeby tylko juz został!!!! :D

:dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :surprise: :aniolek: :spin2: :piwa:

I nie wiem, co jeszcze.
Wczoraj wieczorem wrócilismy z Mazur, a tu taka niespodzianka!
Mówiłam, że zrobi sie zazdrosny... :twisted:

aglo

Od: Wto gru 02, 2008 7:42

Post » Pon sie 16, 2010 11:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

sie witam z rana
pogryzienia od much sie rozprzestrzeniaja 8O :evil: swedza jak diabli na dodatek altacet w zelu mi sie przeterminowal :evil: ale wyjscia nie ma i sie smaruje bo choc to ukojenie daje :lol:
Izus nie plywalam.ta woda ma jakies 10 stopni,moze i mniej i w ogole fale byly dosc spore a ja mam leki wiec nawet w piance bym sie nie odwazyla 8)
ogolnie rozchodzi sie o to ze strasznie jestem niefotogeniczna ale mijsce bylo takie cudne.mowie do tz'ta zrob mi zdjecie choc jedno.
sie wiec wypozowalam tzn kleklam sobie n a piachu,po wczesniejszym dokonaniu pomiarow jak daleko woda wchodzi w lad.
no i sobie kleklam a tu kuku i juz bylam po kolana we wodzie.spodnie mokre,buty mokre :evil:
no nie jest mi dane posiadac jakichkolwiek zdjec :roll:
probowalam uciec ale mnie sie nogi w piach zapadly :ryk: no i wtedy chyba te krei szyjne mi strzelily,bo od tego czasu czulam potworny bol :roll:
tak to mniej wiecej w skrocie wyglada :lol:

strasznie sie ciesze ze Bogus wrocil.
taka niespodzianka.(ja tez bardzo dlugo wierzylam ze Filipcio i Okruszek sie odnajda :cry: )
taka niespodzianka

wiora

[poprzednia][następna]