Tak pisałam tydzień temu:.
annskr pisze:Relacja po operacji oczek Sawy - zdjęcia sprzed operacji z dnia nastepnego i z trzeciego dnia po

Wysłałam do Dr Garncarza - jest zadowolony ze stanu oczek, kolejna konsultacja mailowo-fotograficzna za tydzień.
Mała zachowuje się, jakby coś widziała, wodzi główką za przedmiotami, Ale nadal jest kotem naziemnym, na nic nie wskakuje, wspina się.
Niestety w piątek panie opiekunki zasygnalizowały, że oczka wyglądają brzydko. W sobotę mała była u dr Garncarza - proces zapalny, narastanie spojówki na gałkę oczną, już nic nie da rady zrobić... Czyli trafiliśmy na te gorsze 50% szans... Mała ma zmienione krople, dziś z kolei panie zauważyły jakiś szarawy wyciek z oczek... Napisałam maila do Dr Garncarza....
Od Ślepaczków dostaliśmy 100zł na kcie oczka - bardzo, bardzo dziękujemy
koszt operacji - 182zł 2010.07.30
dojazd - pociąg 2*34zł, taksówka 2*22zł
koszt konsultacji - 30zł 2010.08.07
dojazd - przy okazji służbowej
leki - difadol, tobra..., tropicamid, maxitrol, braunol, imunoglukan - ok.70zł zdjęcia z wczorajszego poranka

Kociaki mają dt do 20-23 sierpnia, potem Pani, u której goszczą, wyjeżdża na urlop. Do tego czasy prawdopodobnie skończy sę podawanie kropelek - koteczka Sawa pozostanie z białawymi oczkami, widząc tylko duże i kontrastowe przedmioty, braciszek Wars z leciutkim zamgleniem w jednym oku.
Bardzo szukamy im dt, a jeszcze lepiej ds - kociaki są przemiłe i kochane, dziewczynka świetnie sobie radzi, nie umie jedynie wskakiwać na meble - ale kot parterowy też ma swoje zalety
Proszę o pomoc w szukaniu im ds...