Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 13:29 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Thorkatt pisze:
MaryLux pisze:
ewung pisze:jak dobrze że zajrzałam - wybrałabym się w niedzielę - nie wiem czemu się uparłam że to będzie 6 sierpnia

No bo 6 sierpnia jest dziś, w piątek :ryk: :ryk: :ryk:
A za tydzień mamy Dzień Czarnego Kota

Mary natchnęła mnie na nowy bazarek z czarnym kotem.
Taki weekend mi odpowiada - będę szyć.

Bardzo mi odpowiada rola muzy artystów :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sie 07, 2010 16:21 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

a kuku :mrgreen:
krynia08

Post » Sob sie 07, 2010 16:29 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

MaryLux pisze:
Thorkatt pisze:[quote="MaryLux"
No bo 6 sierpnia jest dziś, w piątek :ryk: :ryk: :ryk:
A za tydzień mamy Dzień Czarnego Kota

Mary natchnęła mnie na nowy bazarek z czarnym kotem.
Taki weekend mi odpowiada - będę szyć.

Bardzo mi odpowiada rola muzy artystów :)[/quote]
:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob sie 07, 2010 18:21 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Cioteczko Thorkatt, a co szyjesz? Bo ja mam materiałki, takie i różne, i dzianinki i "ubraniówki" i sztruksiki.... :lol: Zerknij na to i cuś rzeknij, albo pytaj, bo ja wiem fszystko :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Może by się nadały na jakieś pomysły kocio-bazarkowe?
Na tych zdjęciach to poszyte przeze mnie takie pachtworkowe kocyki-podkładki dla kocich doopek. Kawałków materiałów mam tyle, że sama nie ogarnę i chętnie oddam część. Może skusisz się kochana?
A tutaj kawałek innej mojej twórczości:
viewtopic.php?f=20&t=113625
Kombinuj cioteczko, może wymyślimy coś razem na zasilenie Skarbonki? :D

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Sob sie 07, 2010 18:40 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Pozdrowienia od Molly :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob sie 07, 2010 19:59 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

czarno jak w piekle i wielka burza brrrrrrrr 8O
krynia08

Post » Nie sie 08, 2010 8:23 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

witam w deszczową niedzielę :evil:
Pozdrowienia dla Molly :)

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Nie sie 08, 2010 8:42 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Molly pisała,że ma ładną pogodę :?
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie sie 08, 2010 12:10 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

ciotka59 pisze:Cioteczko Thorkatt, a co szyjesz? Bo ja mam materiałki, takie i różne, i dzianinki i "ubraniówki" i sztruksiki.... :lol: Zerknij na to i cuś rzeknij, albo pytaj, bo ja wiem fszystko :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Może by się nadały na jakieś pomysły kocio-bazarkowe?
Na tych zdjęciach to poszyte przeze mnie takie pachtworkowe kocyki-podkładki dla kocich doopek. Kawałków materiałów mam tyle, że sama nie ogarnę i chętnie oddam część. Może skusisz się kochana?
A tutaj kawałek innej mojej twórczości:
viewtopic.php?f=20&t=113625
Kombinuj cioteczko, może wymyślimy coś razem na zasilenie Skarbonki? :D

Cioteczko Ciotka59, mnie do materiałków to owszem, oczy sie świecą tylko mam zakaz przyjmowania do domu, bo mam 15 pudeł z materiałami w szafach, część w komórce i jeszcze w szkole.
śliczne rzeczy robisz :D
Ja ostatnio naszyłam troche poszewek i posłanek dla wrocł. schronu, obiecałam też dla FAN w Opolu, ale materiałków ledwo co ubywa- niestety nie równają się one z ilością posiadanego czasu. Ale powoli.... :D
Więc jakbys Ty cos potrzebowała, to też pytaj.
A poduszki dla kotów wypycham pociętą gąbką z winogron - teraz sezon, tylko trzeba wysuszyć i odciąć zbyt brudne kawalki.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie sie 08, 2010 13:33 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Hehe, to obie jesteśmy zapchane "po sufit" :D . No i ten czas, którego ciągle brakuje... trzymam kciuki za twórczość :lol:

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Nie sie 08, 2010 13:49 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

U mnie w nocy lało, teraz ładnie. Za to miejscowość mojego brata częściowo zalana, ale o tej okolicy TV nie mówi, tylko o Bogatyni

MaryLux

Post » Nie sie 08, 2010 14:45 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

[quote=nitka_TT]
[quote=Evel]
A co zamierzasz zrobić aby nie dopuścić do tego żeby kolejny kot zginął tak straszną śmiercią jak wpadnięcie pod auto? Przepraszam ale nie rozumiem każdy coś proponuje an ikt nawet nie zwrócił uwagi na tak ważną rzecz... Przecież jeteśmy odpowiedzialni za swoje zwierzęta i nie można dopuszczać do tego aby ich życie kończyło się w tak straszny sposób:([/quote]

zamknę go w domu, w zlotej klateczce i będę dokarmiala co jakis czas, zadowolona? To absurd! Kot musi miec tyle swobody ile potrzebuje.[/quote]

Nick Evel to mój :wink: Takie babsko to tylko... :evil: Mam nadzieje, że nie znajdzie takiego kota jakiego by chciała i jej się odwidzi... albo trafi na kogoś kto jej będzie umiał to dosadnie przetłumaczyć i kota oczywiście nie odda... Ale niestety jest dużo ludzi którzy chcą się jak najszybciej kota pozbyć :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Nie sie 08, 2010 14:48 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

Oby nie trafiła na takiego, kto chce się po prostu pozbyć "kociego problemu"!

MaryLux

Post » Nie sie 08, 2010 14:55 Re: Kocia Skarbonka- poszukujemy pilnie Darczyńców:)

:kotek:ZAPRASZAMY :mrgreen: JEST 10 WOLNYCH MIEJSC DO 50
krynia08

[poprzednia][następna]