jasdor pisze:Baaaardzo szerokiej drogi i jak najmniej samochodów jadących naprzeciw, zielonych świateł i sprawnej nawigacji![]()
![]()
EDIT: sory, pomyliłam wątki, myślałam, że jestem u braciszków Pawełka i Gawełka, już mi sie wszystko pomytlało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Baaaardzo szerokiej drogi i jak najmniej samochodów jadących naprzeciw, zielonych świateł i sprawnej nawigacji![]()
![]()
EDIT: sory, pomyliłam wątki, myślałam, że jestem u braciszków Pawełka i Gawełka, już mi sie wszystko pomytlało
Kociara82 pisze:Greta_2006 pisze:Safii chyba wie, jak Pani się nazywa i w którym jest szpitalu.
smarti, dziękuję za przelew
jesli wie, to dobrze, ja bym na jej miejscu sie osobiscie wybrala, a najlepiej wziac jakies fajne fotki kotek z ich pobytu w DT jako potwierdzenie slow, ze maja sie dobrze
magdajedral pisze:Jak tylko kotki do mnie dotrą i choć trochę uspokoją po trudach podróży, obiecuję, że je obfocę najlepiej jak potrafię. Napiszę też coś specjalnie dla Pani, która tak je ukochała, a teraz musi je zostawić....... Niedawno odeszła moja Mama i chyba właśnie dlatego historia maluszków i tych kotek tak bardzo jest mi bliska. Gdybym mogła osobiście bym tę Kobietę odwiedziła.
najszczesliwsza pisze:No i siedzą tam pod łóżkiem, całkowicie Młody został pozbawiony pokoju, ale tak jest w nowej cioci zakochany, że mu to nie przeszkadza zupełnie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 77 gości