asica15 pisze:Luspa-miodzioZa ok...4 tyg
Po kociaki muszą podrosnąć, a kotkę trzeba do weta no...zapisać
Dobrze, to dasz znać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asica15 pisze:Luspa-miodzioZa ok...4 tyg
Po kociaki muszą podrosnąć, a kotkę trzeba do weta no...zapisać
Luspa pisze:Łapanie klatką łapką trwało 1 minutęKota czeka na zabieg.
asica15 pisze:OK-Byłam tam i sytuacja jest taka-1 kotka, 1 kocur+5 kociaków (we wtorek się urodziły).
monia3a pisze:asica15 pisze:OK-Byłam tam i sytuacja jest taka-1 kotka, 1 kocur+5 kociaków (we wtorek się urodziły).
Trzeba uśpić ślepy miot!
jagoda48 pisze:asica15 jak z tego wynika zanim kogoś zaczniesz oczerniac zastanów się 15 razy
jeżeli jesteś taka bogata to za sponsorój sterylkę kota no i te wszy .............................
Basica pisze:Luspeczko kochana chciałam się przypomnieć, bo pewnie juz zapomniałaś... brałaś u mnie rok temu wiklinową budkę do transportu koty do Wrocławia, po dzień dzisiejszy nie dostałam budki a moje Piranie zaczynają się już buntować.
gagga pisze:Luspa pisze:Łapanie klatką łapką trwało 1 minutęKota czeka na zabieg.
Skombinowała Ci kotabo dziś jeździłam z moimi pannami na lecznicę i ktoś tam kota podrzuciła no i zadzwoniłam do Czarnulki1.... Jeju jaki śliczny. Jak go upierzesz to będzie można go dać na wystawę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, Meteorolog1 i 201 gości