Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 06, 2010 13:13 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

zdalam prawko. 8)
bialy spi mi w nogach i niesmialo sie zaczyna bawic z zaba(chociaz dzisiaj zebral niezly opieprz od grubej-musial ja dziabnac :ryk: )

czarny w domu
Obrazek
je.pije.chodzi normalnie. nie przecieka narazie.zrobil obchod mieszkania.na mlodego zareagowal spokojnie,widze w oczach zaciekawienie na maksa- jak dojdzie do siebie to bedzie sie dzialo oj bedzie.mlody oczywiscie na czarnego warczy i burczy - jutro pewnie bedzie tylko sie puszyl;)
a cicik- kolnierz to mordega :? wsciekly jest strasznie.. starty nos ma - pewnei od scigania kolnierza...ehhhh i pomimo tego ustrojstwa sie wylizuje...no zesz to...
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pt sie 06, 2010 13:15 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

ten kołnierz wydaje mi się za mały, jak reks miał toto na sobie to całą głowę mu zasłaniało, a jemu wystaje i dlatego może sie wylizać. weź od weta większy.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt sie 06, 2010 13:23 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

wezme wezme jutro ok 12. dzisiaj to juz nie da rady- do weta mam ponad 30km a malz udupiony wpracy do nocy. btw. jak reks jadl i pil w wiekszym kolnierzu?
Obrazek

ipsi

Post » Pt sie 06, 2010 13:31 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

normalnie mógł sięgać do miski, nie było z tym akurat problemów. ja mu ten kołnierz ściągałam jak w domu byłam też. siedział zze mną w pokoju więc miałam go na oku i nie lizał. zakładałam jak wychodziłam do pracy czy gdzieś na dłużej. no i u reks było o tyle łatwiej, że rana była w okolicach odbytu, a on grubas jest i musiał się nagimnastykować żeby dosięgnąć :mrgreen:
kluska po sterylce przez godzine też miała kołnierz, ale tak się darła i tarzała po ziemi, że zdjęłam wbrew zaleceniom weta. zresztą miała tak dobry opatrunek, że nie mogła się dorwać do rany. wet ją owinął jak mumię :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt sie 06, 2010 13:42 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Obrazek
prowizorka.jutro ma nadzieje normalny wiekszy dostanie.wkurza mnie troche ze wet nie chce dac tego na immublabala. nie zaszkodziloby tak mysle..

no ja planuje cicikowi scigac kolnierz ale za kilka dni- jak sie zaleczy troche.no cicik ma miekkie nogi z ustrojstwem-jak mu sie smycz zakladalo to dostawal paralizu;) i mialo sie froterke na smyczy :ryk:
Obrazek

ipsi

Post » Pt sie 06, 2010 13:58 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

a dlaczego nie chce dać? jak to tłumaczy? są jakieś przeciwskazania przy problemach z pęcherzem? dopytaj go.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt sie 06, 2010 15:08 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

ipsi pisze:Obrazek
prowizorka.

na zadowolonego to on na pewno nie wygląda :ryk:

:ok: :ok: :ok: wciąż za jego zdrówko :)

Gratuluję zdania prawa jazdy :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pt sie 06, 2010 15:36 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

uważaj w nocy. wiadomym jest , że koty przegryzają ludziom gardła, a wściekłe koty to już w ogóle są niebezpieczne :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt sie 06, 2010 18:56 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

wybaczyl mi-albo chce uspic moja czujnosc- spal wtulony we mnie 2h- na kanapie(poslanka specjalne mam sobie wsadzic) boksuje lapkami jak go glaskam.
nie byl w kuwecie :? sledze go..moze to dlatego :roll: ale jak przy 3kotach zgadne ktore siurki to cicika :roll: odizolowac go w pokoju nie moge bo wrzeszczy ze chce wyjsc.
Obrazek

ipsi

Post » Pt sie 06, 2010 19:39 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

zrobi. jak ja po ostatnich kroplówkach śledziłam ryśka to nie chciał nic zrobić choć pękał tyle w nim było :D zrobił jak mu spokój dałam.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pt sie 06, 2010 20:15 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

no ja mam nadzieje.narazie mam ataki milosci .daje sie po brzuchu glaskac 8O normalnie mi nei wolno a tu rana i moge glaskac...w szoku jestem.mruczy miauczy milosnie- do mnie do zuzy-o malza nogi sie ocieral jak glupi.

a tu moja nauka wczoraj na testy- pozno w nocy.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ipsi

Post » Sob sie 07, 2010 22:59 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Żaba :1luvu: napatrzeć się na nią nie mogę :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie sie 08, 2010 20:52 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Zaznaczam wątek :twisted:
Świetnie widzieć, że biały już się zaaklimatyzował, mały zdrajca, zapomniał o cioci Patrycji :twisted:

A ta fota:
http://lh3.ggpht.com/_9siG4bb7LRU/TFwCZ ... ie0316.jpg
moim zdaniem- pomijając stan kota- fota świetna 8) można ją powiesić na drzwiach- uwaga- zły kot :ryk:
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pon sie 09, 2010 15:59 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

nowy raport wieczorem- nowe zdjecia tez :D dodam tylko ze mlody doszczepiony- jednak dostal dodatkowo na bialeczke-pol dnia mial w plecy ale po tym czasie znowu zaczal demolowac dom:)
Obrazek

ipsi

Post » Pon sie 09, 2010 21:19 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

no to raport.

koty zyja sobie spokojnie- mlody dokazuje - duze oburzone, prychaja na niego jak przegina. wczoraj czarny sie oburzyl bo okazalo sie ze iggy wlecial do pelnego nocnika mariany :ryk: i nie pachnial jak fiolki :twisted: bylo pranie- zero awantur 8)
kot dal sie grzecznie umyc wysuszyc uffff ale cos mi sie wydaje ze to bedzie dosc czesto prany kot :roll:
bedziemy zmieniac karme bo po tej cos mu z oczu ropka leci- przjedziemy na nutra gold dla kociakow.

cicik- usilnei stara sie rozgryz rane :evil: wygina sie niesamowicie.na bank nic go nei boli- skacze jak skakal na parapety :roll: pozwala glaskac sobie brzuch- strasznie domaga sie poswiecania mu 100%uwagi- nawet ze mna spi 8O byl raz na wielkim siku w kuwecie. dzisiaj nie widzialam zeby cos bylo zrobione..mam nadzieje ze jednak bedzie . czarny odmawia rc ..woli zdechnac niz toto zjesc. wrrrrr dzisiaj po konsultacji z wetem dostal zwykle zarcie - rzucil sie na nie. wredny kot no... zamowilam tacki animody leczniczej.jak tego nie ruszy to go sila bede karmic. :evil: :evil: :evil: za to zaba i mlody rc podkradaja bardzo chetnie.

a teraz banda

Obrazek

Obrazek
Obrazek

ipsi

[poprzednia][następna]