_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Biały będzie zaszczepiony szczepionką bez białaczki- mój prywatny kot został zaszczepiony na białaczkę i zrobiła mu się w tym miejscu duża, twarda gula i nie wiadomo co teraz z tym będzie Nie będę ryzykować z małym.
nie ma co ryzykowac. a ja jutro odbieram kota czarnego z lecznicy- zatkal sie staruszek buuuuuuu jestem cala w nerwach ehh. jutro tez popytam o termin szczepienia moich diablow. sebriel masz plan co do transportu? i nie widze zdjecia
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty
Żałuj, że nie widzisz zdjęcia... chociaż ja w tej chwili też nie widzę, ale widziałam i potwierdzam - kociak cudny
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
o wlasnie widze zdjecie! no pieknosciiiii i widac charakterek ekhmmm w domu juz starsze dziecie przytupuje kiedy ten wtorek kiedy ten wtorek pyta sie mnie ciagle czarny po zabiegu wyluzowany obrazony na tzeta za wywozke do lecznicy mysle ze przebaczy nam wszystko jak nowy kumpel sie pojawi musze jeszcze kupic 2kuwete uklad jest taki ze iggy jest kotem zu czyli kolezanka czyscic bedzie kuwete przynajmniej raz dziennie
nowy dom czeka odkurzony z umyta podloga;) dzieci zmuszone aby odgruzowaly pokoje( najmlodsze ma to w nosie wlasnie lego na pol pokoju wyladowalo) u nas leje na maksa-pogoda pod psem ehhh dzisiaj tez odbieramy czarnego z kolejnej nocy w lecznicy.
Czekamy na wieści z nowego domku i koniecznie na sesję fotograficzną białego kotka ślicznotka
kurdupel u mnie. zaba ma zlew na nowego nowy na nia prycha i warczy.cicik w lecznicy wiec kontakt bedzie z opoznieniem bedzie. mlody zwiedza mieszkanie -gania jak z pieprzem.bawi sie. dzieciaki na kota tez ok.wiecej napisze wieczore a tu zdjecia
gratuluję powiększenia kociej rodziny i życzę zdrówka wszystkim kociastym
ipsi, to może teraz reaktywujesz swój koci wątek (byłam, poczytałam, śliczne koty obejrzałam ) i tam będzie można śledzić newsy z życia Kaya, no i w ogóle całej kociej gromady?...
Wielbicieli kotów(i wszystkich stworzeń dużych i małych) pod opieką TOZ Szczecin zapraszam do głosowania viewtopic.php?f=1&t=115115
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013