Jak nic się nie zmieni, to w piątek za tydzień szczepienie.
Miłego urlopu życzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akima pisze:OGO REZYDUJE ?
Tweety pisze:Akima pisze:ZAKTUALIZUJCIE PROSZE PIERWSZA STRONĘ BO Z TEGO CO WIDZE NIEKTÓRE KOTY JAK ETKA MAJA ZAKLEPANE DOMY, JEST BAŁAGAN STARSZNY BO DOSTAJĘ NA MAILA ZDJĘCIA I NIE WIEM WOGOLE SKĄD SĄ TE KOTY I KTO BĘDZIE INFORMOWAŁ JAK PÓJDĄ DO DOMU. POD CZYJĄ SA OPIEKĄ, ITD...
OD TERAZ ROBIĘ OGŁOSZENIA W OPARCIU O PIERWSZY POST BO SIE CAŁKIEM POGUBIĘ. INNYCH NIE PRZYJMUJĘ.
jeżeli ode mnie to ja już Cię przepraszałam i dosyłałam wiadomości. Cała reszta czyli dom dla Etki, kociaki z Myślenic czy od p. Heleny to kwestia z wczoraj. Jako, że mam czelność wyjechać jutro na tydzień urlopu to muszę podomykać rożne istotne sprawy, nie tylko fundacyjne chociaż głównie i uzupełniać pierwszy post będę dopiero dzisiaj wieczorem/w nocy. Można wziąć informacje ze strony lub FB. Tam już wszystko uzupełniłam wczoraj. Uważam, że są to miejsca ważniejsze niż pierwszy post, bo głównie trafiają do potencjalnych adoptujących ale i ogłaszający mogą się nimi posługiwać. Sorry za ten dzień obsuwy w pierwszym poście ....
Kocięta z Włoskiej są u koleżanki Zosi Bronowickiej, to oswojone chore pozostałe dzikusy aż strach. Żadne nie do ogłaszania
Jafusia pisze:Akima pisze:OGO REZYDUJE ?
To moje Pchlisko jest![]()
tzn DT ma u mnie
kontakt podawałam w mail'u
![]()
Dziękujemy za świetne allegro
Akima pisze: Grzecznie prosze o to, żeby koty które ogłaszam były w jednym miejscu, żebym miała możliwość przeglądania na bieżąco.
Akima pisze:Nie mogę ogłaszać kotów o których wiele nie wiem, nawet płci nie znam. Zdjęcia same i numerami jechać?
Nie zgłosiła się jak dotąd trzecia osoba do ogłaszania więc staram się zapanować nad tym co mamy, ale bez waszej pomocy nie dam rady. Czy prośba o ułatwienie mi ogłaszania i skrócenie czasu tworzenia ogłoszeń to przestępstwo ?
Akima pisze:Czy tu już nic nie można powiedzieć, żeby było odczytane jako prośba lub sugestia a nie wypominki. To nie jest normalne.
Akima pisze:to może nie pisz dużymi literami, bo to oznacza krzyk a nie normalną prośbę
Akima pisze:komu się jeszcze nie wyświetlają zdjęcia z ogloszeń na allegro ?
u mnie ok, ale mam kolejne zgłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości