S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 8:16 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

bettysolo- ja robię takie ogłoszenia :) do tej pory robiłam takie bez karteczek do wyrywania, wykaz jest na pierwszej stronie wątku pod hasłem "ogłoszenia papierowe", może zróbmy tak,że te które są rozwiesiłoby się w tej formie w jakiej są,a następne byłyby z karteczkami?? no chyba, że te co są mam przerobić :)

Napiszcie co o tym sądzicie :) te ogłoszenia, które były do tej pory zrobione powędrowały już do sklepów zoologicznych itp

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Wto lip 27, 2010 9:07 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

wiem z własnego doświadczenia że czasem coś przeczytamy,zainteresuje nas ale że nie mamy długopisu telefonu nie pamiętamy
a potem zapominamy też że chciałyśmy gdzieś dzwonić i temat zostaje nie poruszony

Wiele razy ja sama zrywając karteczkę po chwili o niej nie pamiętam i dopiero po powrocie do domu wyjmując zakupy albo klucze z kieszeni znajduję "moją" karteczkę

a może któreś z Twoich ogłoszeń dać na allegro ?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto lip 27, 2010 9:12 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

acha i mogę dać ogłoszenie do Gazety Wyborczej ale musi być krótkie i musi tam dotrzeć do jutra do 14 bodajże
ukazuje sie (albo i nie jak nie ma miejsca) w piątkowym wydaniu
tylko proszę już o gotowe mniej więcej ogłoszenie bo dzisiaj mam młyn i nie zdąże wymyśleć nic chwytającego za serce
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Wto lip 27, 2010 9:53 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Druga część zdjęć:

Dobrochna
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Ruska
Obrazek

Obrazek Obrazek

Fredzio
Obrazek

Obrazek Obrazek

Misiu
Obrazek

Pompon
Obrazek

Obrazek Obrazek

Czandra
Obrazek

Forest
Obrazek

Obrazek Obrazek

Margaretka
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Biały
Obrazek

Obrazek

Grycan
Obrazek

Rafael
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Biało-czarny
Obrazek

Obrazek Obrazek

Wacek
Obrazek

Podrostek
Obrazek

Nowa Czarna
Obrazek

Tri-mama i Małe
Obrazek

Obrazek

Mama z Małymi
Obrazek

Jowisz
Obrazek

Pingwin
Obrazek

Małe
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Grupówki
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---
Każdy ma takiego kota, na jakiego sobie zasłużył. ;-)

siriwan

Od: Wto sty 08, 2008 16:33

Post » Wto lip 27, 2010 10:06 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

I dodatek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Wto lip 27, 2010 10:49 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Z allegro to dobry pomysł :) można by wkleić, któreś ogłoszenie, np to dla Koteczki Kasi

Obrazek

po południu prześlę ogłoszenie z karteczkami dla kota Pomponika, no i pomyślę nad tekstem ogłoszenia do Gazety Wyborczej...nie wiem tylko czy robić ogólne czy o jakimś pojedynczym Kociaku, cały czas myślę o Kotce Kasi

paulinaelzbieta

Post » Wto lip 27, 2010 11:30 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

w takim razie wieczorem wstawię to ogłoszenie dla Kasi na allegro
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Wto lip 27, 2010 12:54 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Mam pytanie (w związku z wątkiem : viewtopic.php?f=1&t=114846 ) - ile dawek Zylexisu powinno się podawać - 2 czy 3?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto lip 27, 2010 13:42 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Zobaczcie http://blog.onet.pl/
To główna strona OnetBloga (da się tam wejść też przez stronę główną Onetu w zakładce Blog - u góry). Zjedźcie w dół, do takiej różowej ramki TeenBlog. Widzicie to małe okienko z kotem?
To link do notki na blogu o schronisku! :ok: Udało się! :kotek:

Ronnie

Od: Sob lis 28, 2009 14:36

Post » Wto lip 27, 2010 14:15 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Obrazek

oto ogłoszenie dla Pomponika z karteczkami do wyrywania :) od teraz wszystkie następne ogłoszenia będą takie.
Potem postaram się coś wymyślić jeszcze odnośnie ogłoszenia do Gazety Wyborczej.

a teraz smutna wiadomość :( znów miałam pecha i trafiłam na potrąconego kota w środku miasta (Łomża)
Najgorsze jest to, że wczoraj widziałam go żywego jak chodził z innymi dwoma kociakami po trawniku przy tej samej ulicy- są tam jakieś magazyny i myślę, że te koty mieszkają właśnie gdzieś tam...okropnie mi smutno :( :( zadzwoniłam na straż miejską, powiedzieli ,że wyślą kogoś aby go zabrał...jak zwykle trafiłam za późno i nic więcej nie dało się już zrobić :cry:

paulinaelzbieta

Post » Wto lip 27, 2010 14:18 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Ronnie pisze:To link do notki na blogu o schronisku! :ok: Udało się! :kotek:

Super, gratulacje. :D :D :D

paulinaelzbieta pisze:a teraz smutna wiadomość :( znów miałam pecha i trafiłam na potrąconego kota w środku miasta (Łomża)

Strasznego masz pecha, gdzie byś nie była zawsze to samo...
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
---

siriwan

Post » Wto lip 27, 2010 14:19 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Ronnie pisze:Zobaczcie http://blog.onet.pl/
To główna strona OnetBloga (da się tam wejść też przez stronę główną Onetu w zakładce Blog - u góry). Zjedźcie w dół, do takiej różowej ramki TeenBlog. Widzicie to małe okienko z kotem?
To link do notki na blogu o schronisku! :ok: Udało się! :kotek:

super :) :) :ok:

paulinaelzbieta

Post » Wto lip 27, 2010 14:23 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

to taka ulica po której auta powinny wolno jeździć (teren zabudowany), nie wiem jak ktoś mógł potrącić tam kota :(
nie rozumiem jak niektórzy ludzie jeżdżą ...po prostu bez wyobraźni jakiejkolwiek...mogłabym tu użyć bardziej dosadnego określenia, ale nie chcę używać brzydkich słów na forum
Niektórzy nie zasługują na miano "ludzi" tylko "potworów"

paulinaelzbieta

Post » Wto lip 27, 2010 14:40 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

"Delikatna, miła, 5 letnia koteczka Kasia szuka kochającego domu. Kicia jest wysterylizowana i zaszczepiona. Mimo młodego wieku sporo już przeszła-wykryto u niej guzki nowotworowe.
Kasia jest już po operacji, pełna życia i nadziei. Daj Jej szansę na lepsze życie- czeka właśnie na Ciebie.
Kontakt w sprawie adopcji- schronisko dla zwierząt: Katowice, ul. Milowicka 1B. Tel.889 771 107"

to przykładowy krótki tekst do ogłoszenia w gazecie wyborczej, ale nie wiem czy nie jest zbyt krótki- nie opisałam wyglądu Kasi

paulinaelzbieta

Post » Wto lip 27, 2010 15:55 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

bardzo Wam dziękuję za ogłoszenia
Kasia mi siedzi ciągle na wątrobie, a mnie na wątrobie nic nie powinno siedzieć :lol: :wink:
więcej fotek Kasi jest w jej wątku jakby co
viewtopic.php?f=1&t=114717

dzis mam trochę dobrych wieści dla odmiany

domki znalazly 3 maluchy
kotka dorosła czarna ta o imieniu Kot-poznałam domek-fajny :ok:
i koteczka Spacja-ta bezoczka-domek superfajny :D

za to rano był jeden nowy maleńtas czarny, gdzies dwu i pół miesieczny
reszta nadal czeka

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

[poprzednia][następna]