Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
redaf pisze:taizu pisze:A może by tak zapytać uczestników forum, żby demokratycznie było?
A niby dlaczego pytać?![]()
Forum miau nie jest dobrem danym wszystkim chętnym przez Matkę Naturę na zawsze.
Jest czyjąś własnością, utrzymywaną za prywatne pieniądze.
Jego właściciel ma niezbywalne prawo autorytatywnie narzucić zasady, na jakich można z tego forum korzystać.
Jeśli użytkownik ich nie akceptuje - może znaleźć sobie inne miejsce w sieci.
W internecie na pewno znajdzie się wszystko dla wszystkich.
Agneska pisze:A ja to wolę rzeczywiście pomagać niż "hopać".
taizu pisze:Redaf, mocno egocentrycznie spoglądasz na świat.
redaf pisze:taizu pisze:Redaf, mocno egocentrycznie spoglądasz na świat.
A i owszem.
W imieniu dzieciaków, które za moim pośrednictwem znalazły domy?
Mulesia pisze:Dowcip polega na tym, że upowanie raz jest dobre a raz złe .
Wszystko zależy od tego, czy moderator uzna, że wątek, który podnosisz jest ważny i pilny.
redaf pisze:taizu pisze:Tylko tych kotów trochę szkoda.
Kotów zawsze szkoda.
Ale których "tych" kotów?
Tych, którym ja szukałam domów skutecznie?
Czy tych, ktore wciąż są biednymi radomszczakami?
Teraz zagrożonymi podwyżką czynszu?
Upami i gifami podnoszone wątki.
Zawłaszczanie pierwszej strony Kociarni, co najmniej trzy razy dziennie.
W najlepszych porach.
I co?
Tylko satysfakcję z upowania mogą mieć teraz użytkownicy.
Że pomagali kotom.
A kotom ich pomoc, ni kota nie pomogła.
kociamysza pisze:
To moze, jesli masz tak wielkie doswiadzczenie w znajdowaniu domow, pomozesz takze kotom z Radomska? Tak zwyczajnie pomozesz. Byc moze trzeba na cos zwrocic uwage, na cos uczulic, na cos czego sie nie wie a Ty te wiedze masz.
kociamysza pisze:I jeszcze jedno, administracje i moderacje znalazlam, ale nie moge sie doszukac kto jest wlascicielem miau.pl?
Można wkleić informację o bazarku oraz link do swojego podpisu - wiele osób tak robi.Boo77 pisze:Jeśli tak, jak poinformować przyjaciół schroniska o tym, że mamy nowy bazarek?
Zachowywać się tak, żeby nie dostać bana?taizu pisze:I kolejne pytanie: jak osoba "ocenzurowana" z banem ma się wywiązac ze swoich zobowiazań, na przykład bazarkowych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości