Jagódka od razu wskoczyła do nas na okno i dawaj mizianki dostałam mokre całuski polizała mnie po ręce i nastawiła do głaskania wspaniała przemiła koteczka. Jak najbardziej towarzyska i przymilna szuka domku.
Jeśli ktoś ma jeszcze miejsce w podpisie, bardzo prosiłabym o podpięcie banerka Mundkowego. Czekają nas duże koszty związane z diagnostyką chorego brzuszka oraz leczeniem i brzuszka i gronkowca.
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła
Wiem, że to tak troszkę nie na temat, ale mam pytanko...
Kotka znajomej namiętnie wygryza sobie sierść z końca grzbietu, tuż przy początku ogona... Co może być przyczyną takiego zachowania?? Wet przebadał. Żadnych nieproszonych gości na kocim ciałku nie stwierdzono i generalnie kot jest zdrów. Padła propozycja założenia kotce kołnierza, celem oduczenia jej pogryzania sobie sierści...