Moderator: Estraven
seidhee pisze:A my znowu nie widzimy kotka trzeba internet z patyczka kupić do domku myśli Menaszka.
seidhee pisze:Ja się nie znam na pieniądzach. Może Bobek by wiedział, bo on podobno jest kosztowny to chyba się zna.
Menaszka
mih pisze:seidhee pisze:Ja się nie znam na pieniądzach. Może Bobek by wiedział, bo on podobno jest kosztowny to chyba się zna.
Menaszka
;;';;;ja]][]][już""":}{{{umie'';;;;m??"::liczyć}}++++++jeden][[[[trzy][][\=\=\pietnaście'']]++-
bobek
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:seidhee pisze:Ja się nie znam na pieniądzach. Może Bobek by wiedział, bo on podobno jest kosztowny to chyba się zna.
Menaszka
;;';;;ja]][]][już""":}{{{umie'';;;;m??"::liczyć}}++++++jeden][[[[trzy][][\=\=\pietnaście'']]++-
bobek
Agent Kotek Bobek ślicznie liczy niepokoleji Stefcia w łapki klaszcze Stefcia ma internetó ż patyczka Kasia muwi powiedz Stefciu rze masz 7 GB ża 70 żłotyh Stefcia pisze ż ozorkiem na wieżhu
CatherineTheGreat pisze:
Kasia muwi Stefciu Stefciu napisz rze żOrange
mih pisze:]][]trzy==\_+piętnaście'';;''siedem'']{++=siedme]]dziesiąt++++\\
to..,,nie[[[}}}wiedziałe,./';''l;ze][[[[[[trzeba[[}}po;;;;kolei][\\
bobb
MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:
Kasia muwi Stefciu Stefciu napisz rze żOrange
A czy trzeba mieć oprócz tego feletona z Orange? Czy starczy sam patyczek? Bo my mamy feletona z Ery i pan z Ery nam chciał dać patyczek za 100 zł miesięcznie
MaryLux pisze:mih pisze:]][]trzy==\_+piętnaście'';;''siedem'']{++=siedme]]dziesiąt++++\\
to..,,nie[[[}}}wiedziałe,./';''l;ze][[[[[[trzeba[[}}po;;;;kolei][\\
bobb
To jest po kolei, tylko środka brakuje
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 14 gości