Przeczytam cały wątek, bo futra mniamniuśne

Moderator: Estraven

dlaczego mokre? Ja tam wrzucam chrupkiRudyiSrebrnyKot pisze:Świetne... Ciekawe na jakie jedzonko (mokre) moje koty by się skusiły...
... Muszę pomyśleć i od dziś zaczynam zbierać rolki
małe kawałeczki mięska w takim opakowaniu po CD może też się sprawdzą a że jest z tworzywa sztucznego - da się utrzymać w czystości. Pani doktor polecała mi jeszcze taką zabawkę do gryzienia http://www.petstages.pl/cat.php?id=13 (na dole strony taka myszka, teraz chyba podobny wąż powstał), którą można wypełnić kocimiętką albo podobno (?) mokrym jedzeniem. Tam są chyba otworki i jak kotek gryzie to wyciska chyba to jedzonko w niewielkiej ilości. Trochę inaczej to działa (nie poluje), ale może to być jakieś urozmaicenieRudyiSrebrnyKot pisze:no bo moje suchego nie jadają... niestety....![]()
dla zyskania jedzenia wszystkie koty są albo stają się sprytneRudyiSrebrnyKot pisze:a zapomniałam napisać, że Koty są Twoje Cudne i bardzo sprytne... skoro sobie radzą z takimi labiryntami i zakamarkami
.
RudyiSrebrnyKot pisze:Póki co zrobiłam standardową kulkę do kulkania kotom: papapier, worek jutowy i sznurek, ale Urwis łaskawie Raz "zabił" kulkę, a Mały poszedł "upolować" wielki kij (który należał do Szimi['] - psa).Tak więc chyba będę próbować dalej...

i magdaradek
, które się pięknie zajęły chłopcami. Przed wyjazdem, podczas pakowania kotulce zwiedziły szafy, które zazwyczaj upchnięte do granic możliwości opustoszały umożliwiając skakanie po półkach i zaszycie się w najgłębszych kątach 

RudyiSrebrnyKot pisze:Fałdki pod brzusiem to ponoć nie da pozbyć...
cieszę się, że koty zadowoloneRudyiSrebrnyKot pisze:A ja zrobiłam zabawkę z rolek po papierze (za przykładem) do wyciągania smakołyków, nie jest piękna, ale kotom się chyba podoba
.

Ciocie kochaneszybenka pisze:Szkoda, że te Ciocie tak daleko mieszkają. Z chęcią Niki zostawiłabym pod ich opieką, skoro tak ładnie boczki potrafią zaokrąglić
. Zawsze pod nieobecność lepiej za dużo niż za mało. Ja zawsze przeżywam rozłąkę, teraz dodatkowo martwiłam się, że głodne może się pokłócą? Więc lepiej je było zaokrąglić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, puszatek, Zeeni i 42 gości