Buro-biało-bure szczęście

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 29, 2010 17:42 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

Dotarłam :) Genialne w swej prostocie są te akcesoria. Wyprodukuję takie coś nie tylko dla tymczasów, moje też będą zachwycone. Wielkie dzięki za zdjęcia :)

Przeczytam cały wątek, bo futra mniamniuśne :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Wto cze 29, 2010 17:52 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

Świetne :)... Ciekawe na jakie jedzonko (mokre) moje koty by się skusiły... :)... Muszę pomyśleć i od dziś zaczynam zbierać rolki :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto cze 29, 2010 18:01 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

RudyiSrebrnyKot pisze:Świetne :)... Ciekawe na jakie jedzonko (mokre) moje koty by się skusiły... :)... Muszę pomyśleć i od dziś zaczynam zbierać rolki :)
dlaczego mokre? Ja tam wrzucam chrupki :).

Spinca i RudyiSrebrnykot cieszę się :). Może w przypadku Noska i tej jego teraz niepewności to niekoniecznie o to chodzi, ale tak ogólnie to całkiem fajne jest i koty mają frajdę :).
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto cze 29, 2010 18:04 Re: agresja po roku wspólnego życia- buro-biało-bure szczęście:)

rybcie pisze:Obrazek

Myszeńk@ pisze:I żyli razem dłuuugo i szczęśliwie.

:1luvu: cuuuudnie, no i piękne koty
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Wto cze 29, 2010 19:06 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

no bo moje suchego nie jadają... niestety.... :|

a zapomniałam napisać, że Koty są Twoje Cudne i bardzo sprytne ;)... skoro sobie radzą z takimi labiryntami i zakamarkami :).

RudyiSrebrnyKot

Post » Wto cze 29, 2010 19:28 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

RudyiSrebrnyKot pisze:no bo moje suchego nie jadają... niestety.... :|
małe kawałeczki mięska w takim opakowaniu po CD może też się sprawdzą a że jest z tworzywa sztucznego - da się utrzymać w czystości. Pani doktor polecała mi jeszcze taką zabawkę do gryzienia http://www.petstages.pl/cat.php?id=13 (na dole strony taka myszka, teraz chyba podobny wąż powstał), którą można wypełnić kocimiętką albo podobno (?) mokrym jedzeniem. Tam są chyba otworki i jak kotek gryzie to wyciska chyba to jedzonko w niewielkiej ilości. Trochę inaczej to działa (nie poluje), ale może to być jakieś urozmaicenie ;). Sama jednak nie sprawdzałam. Jestem jednak pewna, że i sama na pewno coś wymyślisz :lol:. Mam nadzieję, że dasz mi znać i tutaj wszystkim ;), bo sama chętnie bym zastosowała.

RudyiSrebrnyKot pisze:a zapomniałam napisać, że Koty są Twoje Cudne i bardzo sprytne ;)... skoro sobie radzą z takimi labiryntami i zakamarkami :).
dla zyskania jedzenia wszystkie koty są albo stają się sprytne :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto cze 29, 2010 20:21 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

Póki co zrobiłam standardową kulkę do kulkania kotom: papapier, worek jutowy i sznurek, ale Urwis łaskawie Raz "zabił" kulkę, a Mały poszedł "upolować" wielki kij (który należał do Szimi['] - psa).
Tak więc chyba będę próbować dalej ;)...

RudyiSrebrnyKot

Post » Wto cze 29, 2010 20:52 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

RudyiSrebrnyKot pisze:Póki co zrobiłam standardową kulkę do kulkania kotom: papapier, worek jutowy i sznurek, ale Urwis łaskawie Raz "zabił" kulkę, a Mały poszedł "upolować" wielki kij (który należał do Szimi['] - psa).Tak więc chyba będę próbować dalej ;)...
:ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto cze 29, 2010 22:07 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

Wow... super foto-instruktarz, skorzystam :) Świetna zabawa dla kota. Muszę zbierać materiały - znów, bo kiedyś tworzyłam zabawki dla chomika i wszystko wyrzuciłam. Gdybym wiedziała... ale już mam pomysły :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Śro cze 30, 2010 20:08 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

zapraszam na wyjątkowy KOTYlionowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=113518
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw lip 15, 2010 21:06 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - zdjęcia

dawno nas nie było, więc klika słów co u nas. Był już urlop i wakacje. Dawno dawno temu. Dziękujemy Kochanym Ciociom pisiokot :1luvu: i magdaradek :1luvu: , które się pięknie zajęły chłopcami. Przed wyjazdem, podczas pakowania kotulce zwiedziły szafy, które zazwyczaj upchnięte do granic możliwości opustoszały umożliwiając skakanie po półkach i zaszycie się w najgłębszych kątach ;)
Obrazek
Ponieważ bałagan jest wielki :oops: pozostałe zdjęcia buszujących kotów wnękowych zostały ocenzurowane :/.

Były też wariacje w pudełkach:
Obrazek Obrazek

Okazało się po powrocie, że kotki podtuczone :) kochają się jeszcze mocniej. Teraz każdą chwilę niemal spędzają razem pokładając się w różnych miejscach i w różnych konfiguracjach :love:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i nie powiem, najbardziej rozczulają nas śpiące razem w koszyku :love:
Obrazek Obrazek
Zdarza im się coraz częściej :D dopóki nie zrobiło się tak strasznie gorąco.

Bonifcio dostaje teraz mniejsze porcje, boczki zaokrąglone zmniejszyły się lekko pokazując nieśmiało wcięcie w talii, ale fałdka pod brzusiem jak zwisała tak zwisa.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw lip 15, 2010 21:30 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - nowe zdjęcia

Fałdki pod brzusiem to ponoć nie da pozbyć..., ale gratuluję odchudzenia.
Zdjęcia i koty cudne :).

A ja zrobiłam zabawkę z rolek po papierze (za przykładem) do wyciągania smakołyków ;), nie jest piękna, ale kotom się chyba podoba :).

RudyiSrebrnyKot

Post » Czw lip 15, 2010 21:36 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - nowe zdjęcia

Och... piękna kocia przyjaźń/miłość :1luvu:
A te w koszyczku, rzeczywiście najbardziej rozczulają :) dwa słodkie kłębuszki :1luvu:

Szkoda, że te Ciocie tak daleko mieszkają. Z chęcią Niki zostawiłabym pod ich opieką, skoro tak ładnie boczki potrafią zaokrąglić ;)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw lip 15, 2010 21:50 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - nowe zdjęcia

RudyiSrebrnyKot pisze:Fałdki pod brzusiem to ponoć nie da pozbyć...
:(
RudyiSrebrnyKot pisze:A ja zrobiłam zabawkę z rolek po papierze (za przykładem) do wyciągania smakołyków ;), nie jest piękna, ale kotom się chyba podoba :).
cieszę się, że koty zadowolone :P :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw lip 15, 2010 21:52 Re: Buro-biało-bure szczęście :) Antoś i Bonifacy - nowe zdjęcia

szybenka pisze:Szkoda, że te Ciocie tak daleko mieszkają. Z chęcią Niki zostawiłabym pod ich opieką, skoro tak ładnie boczki potrafią zaokrąglić ;)
Ciocie kochane :love:. Zawsze pod nieobecność lepiej za dużo niż za mało. Ja zawsze przeżywam rozłąkę, teraz dodatkowo martwiłam się, że głodne może się pokłócą? Więc lepiej je było zaokrąglić ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]