jakby co jeszcze jedna tri szuka domu Perełka viewtopic.php?f=13&t=110881&start=0
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bluerat pisze:Cieszę się że kicia znalazła dom.
Mam nadzieję ze Gracja również szybko znajdzie.
bluerat pisze:Betta - czekam na przelew pieniędzy które dostałaś z kasy kastracyjnej na te 2 kotki - pisałaś w czwartek że w piątek je przelejesz.
Jak je dostanę to spłacam dług w lecznicy i będziesz się mogła zająć kolejną kotką bez długu na sumieniu.
bluerat pisze:Pilne!
Wyjeżdżam w piątek na uroczystości 600-lecia bitwy pod Grunwaldem i potrzebuję opieki dla 2 lub 4 kotów (Wadim i Tytus, ewentualnie Gracja z Willy'm) na weekend - do poniedziałku włącznie.
Mój ojciec zaopiekuje się moimi dwoma kotami i Suzi, ale 4 dodatkowe koty go przerastają (nie mówiąc już o tym że do soboty która już byłamiałam się ich pozbyć z łazienki a nadal tam są).
Kontakt Ewa 506 717 698
Betta pisze:zerduszko, ja uważam że jednak wolontariuszy jest za mało żeby przeprowadzić sterylizacje wszystkich radlinskich kotów... w rybniku tez koty potrzebuja pomocy a my bedziemy nadrabiac do radlina, a UM nawet palcem nie ruszy?....to chyba nie o to chodzi
zerduszko pisze:Betta pisze:zerduszko, ja uważam że jednak wolontariuszy jest za mało żeby przeprowadzić sterylizacje wszystkich radlinskich kotów... w rybniku tez koty potrzebuja pomocy a my bedziemy nadrabiac do radlina, a UM nawet palcem nie ruszy?....to chyba nie o to chodzi
Jak będziemy liczyć na UM, to zaraz będzie kolejne 10 chorych kociaków. Może jak ich teraz zaczniemy cisnąć, to na wiosnę coś rzucąAle w międzyczasie musimy robić swoje. A Rybnickie koty to nie podlegają pod swoje miasto?
Nas nie jest mało, jak na takie małe miasto jest całkiem sporo. W Żorach dziewczyna 2 x taką ilość do sterylek ogarniała sama, tylko jej się chciało.
Betta pisze:masz ustabilizowane życie prywatne i zawodowe....łatwo Ci mówić że "teraz trzeba zrobic to, to i tamto" , ja wiem czym teraz musze sie zając wiec byłoby dobrze gdybys juz przestała sugerować że czegoś mi sie nie chce i co jest odpowiedzialne a co nie.... bo mimo tego, że coś tam sobie o mnie wiesz...wiesz niewiele
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 54 gości