Mam nadzieję, że Stopka szybko przywyknie do nowej sytuacji i się odobrazi.
Do jutra, zajrzę tu wieczorkiem
Moderator: Estraven

seidhee pisze:To tak jak ja Menaszka się cieszy.

Flortee pisze:nie nie nie, Fruzia jest trikolor!
Ma białą minikrawatkę oraz 10 brązowych kłaczków koło cycuszka!![]()
Ale maskowanie jest zacne, bo Ania Fruzi nie widzi po ciemku nic a nic
A wczoraj jak jechalismy do domku i był postój i Fruzia w kontenerku stała przy Ani, to złapała Anie za spódnice, wciąneła ją do kontenerka (spodnice, nie Anie ) i sie przyciągneła na niej dobre 20cm razem z całą budą. Mateuszek miał ubaw jak Ania Fruzie prosiła żeby oddała kiecke 
Flortee pisze:oczka to ma Fruzia takie zółto złote. Ciemniejsze niż Stopka. I ma fruzia również czarny nos, czarne poduszki i pazurki nawet czarne ma!A wczoraj jak jechalismy do domku i był postój i Fruzia w kontenerku stała przy Ani, to złapała Anie za spódnice, wciąneła ją do kontenerka (spodnice, nie Anie ) i sie przyciągneła na niej dobre 20cm razem z całą budą. Mateuszek miał ubaw jak Ania Fruzie prosiła żeby oddała kiecke
![]()

Flortee pisze:Powiem wam że strasznie jestem ciekawa jak tam sie dziewczyny mają dziś i jakie bedą relacje jak wypuszcze Fru na pokoje po pracy
Stopcia to kochana jest, bo nawet jak ktoś na nią syczy i prycha to i tak sie chce zaprzyjaźnić. I tego syczącego ktosia pilnuje pod drzwiami od łazienki całą noc

Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 14 gości