H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 28, 2010 21:01 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Mały lizak :1luvu: ps jak z Meosiem monia :?:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lip 01, 2010 13:33 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Jak się czuje Meo?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 04, 2010 7:38 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu , chłopaki ? :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lip 04, 2010 11:38 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

jak Meo?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 06, 2010 16:48 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Meo raczej średnio. Zeszłam już z dawki 10 mg Encortonu do 5 mg, ale znowu zaczął pocharkiwać mocniej - za zgodą dr Żmudzkiej zwiększyłam znowu do 10 mg. Tak mam podawać do przyszłego czwartku, kiedy to idziemy na kontrolę - ale co ona nam da? Jakaś nadzieję? Nie bójmy się tego słowa - sterydami rozwalę mu wątrobę, polecą nerki. Aż się boję mu teraz robić badania krwi. Jest mi tak źle, tak bardzo źle, kiedy podaję mu codziennie leki :cry: . Bo wiem, że go dobijam tym, ale przecież nie mam innego wyjścia. Łzy mi lecą, ale ładuję steryd, bo co mam innego zrobić?
Meonik się postarzał, nawet ja to widzę. I serce mi pęka :cry: . Tulę go dużo, wrócił do mnie do łóżka - bo przez tydzień nie spał ze mną. Meo ma coraz większe kłopoty z wypróżnianiem, Gasprid praktycznie nie działa - bez parafiny nie da rady. Całe szczęście, że parafinę bez problemu wypija ze spodeczka, bo ja mu nic płynnego nie podam ze strzykawki. Choć po podaniu w sobotę 10 ml nic to nie dało, ruszyło go dopiero podanie w niedzielę następnych 15 ml. Antybiotyk po miesiącu podawania odstawiony, bo to też na nic. Jest mi tak przeraźliwie smutno. Choć wiedziałam na co się godzę, biorąc go do siebie, że będę musiała to przejść, i to wcześniej niż później :cry: .

Tweety - przepraszam, ale tu już nikt niczego nie zrobi. Tym razem nie będzie "cudu" :cry: .

Nie będę pisała nic więcej, bo kiepsko jest...

Filmik, o którym pisałam wcześniej - taki fajny - szlag trafił. Moja komórka się zepsuła, gdy wracałam pociągiem z Bieszczad i dopiero wczoraj ją odzyskałam naprawioną (poleciała płyta główna - cały soft-ware, nawet numer EMAI nowy), a żeby było "lepiej" Marcelina "zahasłowała" kartę pamięci, zapomniała hasło i jedyne, co można było zrobić to sformatować kartę... no i mamy kompletnie dziewiczo. Straciłam kontakty i być może będę Was prosić o ponowne podanie do siebie namiarów telefonicznych. Do doopy.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lip 06, 2010 16:56 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

O matko, Monia, nie wiem co powiedziec, tak mi przykro :?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 06, 2010 17:06 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Monia :(

Oby tych wspólnych chwil z Meonikiem było jeszcze jak najwięcej i jak najpiękniejsze...
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lip 06, 2010 17:08 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu , Meoniku , mimo wszystko mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Post » Wto lip 06, 2010 17:10 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Znowu łzy poleciały :cry: . Życie jest snobistyczne. Myśli tylko o sobie, nie o innych, którzy zostają.
Staram się cieszyć każdą chwilą. Ale z każdą widzę, że ta chwila znika i czas biegnie nieubłaganie do przodu. Nic go nie zatrzyma.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lip 06, 2010 21:27 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Monia trzymaj sie.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw lip 08, 2010 17:35 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Co u Was , Marcelibu , chłopaki ? :roll:

bubor

Post » Pt lip 09, 2010 7:29 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu pisze:. Jest mi tak przeraźliwie smutno. Choć wiedziałam na co się godzę, biorąc go do siebie, że będę musiała to przejść, i to wcześniej niż później :cry: .

Tweety - przepraszam, ale tu już nikt niczego nie zrobi. Tym razem nie będzie "cudu" :cry: .

Nie będę pisała nic więcej, bo kiepsko jest...

ale za co?? za podarowanie tyle wspaniałego czasu kiedy jest szczęśliwy i kochany?
To my bardzo dziękujemy za to :1luvu:
Meo, dasz jeszcze radę :ok: , chłopak z Mazur jesteś przecież! Nie smuć Moni, ona tak cię kocha!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lip 09, 2010 10:56 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Trzymamy najmocniej w świecie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt lip 09, 2010 17:15 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Tweety słusznie prawi 8) , Marcelibu , Meoniku :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pt lip 09, 2010 19:02 Re: H&M+L.Meo ma guza w krtani. Nie wiem, co robić.Sterydy...

Marcelibu, spokojnie
Muczacza bral Encortolon (5mg) codziennie przez prawie 3 lata, nie bylo ZADNYCH problemow z nerkami, watroba, itd.
dopiero ostatnio (podczas rutynowych badan 6-latka) wyszly lekko przekroczone normy mocznika, nic wiecej

teraz niestety znowu musimy przejsc na steryd, nie ma wyjscia :(

Encortolon jest naprawde lepszy niz Encorton szczegolnie jesli chodzi o przetwarzanie przez watrobe...

w kazdym razie, trzymam kciuki za jak najwiecej czasu :ok: :ok: :ok:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]