Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze:Czy kociaki będą uśpione, tak jak było w planie?
Dyktatura pisze:Jest też kocurek Klemens, który pilnie szuka domu. Od miesiąca przebywa w hoteliku w lecznicy. Dzienny koszt pobytu to 20 zł.
Oto co napisała kobieta, która się nim opiekuje:
"Ledwo żywego, wycieńczonego kotka przygarnęłam z ulicy. Otoczyłam go opieką, zapewniłam mu leczenie. Po wielu tygodniach kuracji stan Klemensa - tak zwierzątko się wabi - poprawił się. - Całkiem zdrowy nie będzie już chyba nigdy, ale jest w coraz lepszej kondycji. Obecnie, od miesiąca, przebywa w lecznicy dla zwierząt przy ul. Franciszkańskiej. Jest tam w hoteliku.
Jest wspaniałym, wdzięcznym , mądrym kotkiem, bardzo lgnie do ludzi. Szukam dla niego dobrego, troskliwego domu. Chętnie sama bym go przygarnęła, ale mam już koty i więcej nie jestem w stanie przyjąć. Może ktoś się nim zaopiekuje - mam nadzieję. Kontakt: 691 980 493 Magdalena Kasperska"
Oto Klemens:
Karena pisze:Mogę zrobić allegro. Potrzebuję tekst i może jeszcze inne zdjęcia kotka.
Dyktatura pisze:Dyktatura pisze:Wczoraj napisałam ale widzę, że nie ma. Pisze jeszcze raz.
Zuzia ma się już całkiem dobrze, ale jeszcze kicha. Operacja oczka będzie się mogła odbyć jak Zuzia już będzie zupełnie zdrowa.
Dług w lecznicy wynosi 480zł
Dotychczasowe wpłaty:
bazarek 30zł
olamichalska 80zł![]()
kasia_5000 50zł![]()
Łącznie 160zł
Zatem pozostaje do spłaty 320zł
Z bazarku od Kareny 25zł
Od moich kotów 20zł (poświęciły swój laserek)
Zostaje 275zł
Czy ktoś się jeszcze dorzuci?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości