jeju, ona jest bardzo podobna do Agusi co z malutką?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Rozmawiałam z Basią.Kotka jest w hoteliku,jest przemiła,śliczna i jest w bardzo zaawansowanej ciąży.Dzisiaj będzie u weta,a Basia wieczorem napisze co i jak.
Ufff, też czekałam z niecierpliwością na wieści. EDIT przelew ode mnie poszedł rano. W razie, gdyby doszło do zbiórki na dłuższy pobyt w hoteliku, też tę dyszkę miesięcznie dorzucę. Ale może nie bedzie potrzeby
dobrze, że kicia bezpieczna a co ze sterylką? będzie aborcyjna czy już byt późno?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
kochani - kicia jeszcze nie urodziła - ja nie miałam czasu odpisać, bo ....na największych obrotach wczoraj i dzisiaj byłam. Wróciłam do domu o pierwszej w nocy. Rano do pracy dodatkowej - wróciłam o 19-tej, a o 20-tej pojechałam na baze do psiaków. Więc proszę o wyrozumiałość. Podam jutro więcej szczegłów, bo po prostu nie ma siły na nic. Przy okazji ratowania kici uratowałyśmy sunieczkę ślicznotkę.
Jeszcze nie urodziła? Czyli jest duża szansa, że nie przybędzie kilka następnych niechcianych biednych kociąt Jak będziecie zbierać na hotelik proszę o namiary - dołożę się. Miała malutka dużo szczęścia, że trafiła na takich ludzi