Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 29, 2010 8:52 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

To Stefcia bierze ze mnie przykład. Ja kocham kujki. A potem Duża bierze mnie na ręce i obie w lustrze oglądamy najdzielniejszą kotkę świata czyli mnie.
Kulka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 29, 2010 9:02 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Marusia melduje sze jusz prawie nie ma swemdziawki. Stop. Ma za to potfora w kuchni. Stop. Potfur wyplufa fode. Stop. Marusia ustala dlaszego. Stop. Roxi mufi sze wyplufa szeby wiemcej pić tego co on wyplufa ale Marusi siem to nie trzyma kupy. Stop. Na razie mamy etap pacania uapom i zfiefania po domu jak potfur czosz wypluje. Stop.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto cze 29, 2010 9:05 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

A co to za potwór w kuchni?
Inka

MaryLux

Post » Wto cze 29, 2010 9:19 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:Marusia melduje sze jusz prawie nie ma swemdziawki. Stop. Ma za to potfora w kuchni. Stop. Potfur wyplufa fode. Stop. Marusia ustala dlaszego. Stop. Roxi mufi sze wyplufa szeby wiemcej pić tego co on wyplufa ale Marusi siem to nie trzyma kupy. Stop. Na razie mamy etap pacania uapom i zfiefania po domu jak potfur czosz wypluje. Stop.

Nam Duża chciała kupić takiego potwora ale on też pożera pro... pron... prąt. Więc nie kupiła.

A wczoraj Duża miała okropne przygody kociaczek miał przyjść do hotelu pod Menaszką ale uciekł z transporterka na drzewo i strażacy nie umieli go ściągnąć i krzyczeli na Dużą i jednego jeszcze wujka że niepotrzebnie wzywali a rano kotka nie było już na drzewie. I Duża strasznie się martwiła że zginął mały kotek ale ten wujek był uparty i chodził i chodził cały ranek bo nie musiał od razu iść do pracy aż znalazł kotka za rynną i już jest bezpieczny w lecznicy.
A ja to mówię Dużej żeby posiedziała z nami w domku więcej zamiast ganiać koteczki.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto cze 29, 2010 9:36 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Ja tesz to Poddaszu poftaszam, ale i tak Poddasze lezie co drugi zień do stada tymczaszikuf a potem ja womham i womham i nie umiem ustalicz Marusinyh zapahuf bo som sfaflunione pszes inne zapahy i potem musze mehacicz ubranko Poddasza szeby tamto stado wieziauo sze Marusia jeszt czujna. Najwiemcej mehacenia jeszt miemdzy Marusinym a Buraniowym zapahem Poddasze mufi.

Dla sobrasowania:

To jeszt Marusia jak siem nie wygupia.
Obrazek

A to jeszt Buranio ktury szuka domciu razem s Czykorkom.
Obrazek

A to jeszt Czykorka.
Obrazek

Szukajom domku jusz ot dwuh latek. To wiemcej nisz Marusia potrafi policzycz. A jusz na pewno wiemcej nisz Marusia potrafi zapamiemtacz.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Wto cze 29, 2010 9:38 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

A... no i Marusia siem cieszy sze maluszkofi siem nic nie staneuo! Marusia posdrafia Menaszke bo fie czo to jeszt hotelik pod Marusiom i tesz Marusia miaua uciekiniera z dszefa pszes jeden zień. Teraz uciekinier mrunia i siem pszytula a wczeszniej to był warkot i pryhulec. Fajne som maluszki, ale z Roxi folimy zdeczydowanie starszaki bo siem nie pauentajom pot uapkami.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto cze 29, 2010 9:47 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

":":::+++jasiem+|+|+\\\\=pauenta"m:"::""bardzo"}{++++dobrze|\\\||)__)(
bobb

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto cze 29, 2010 10:17 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:Szukajom domku jusz ot dwuh latek. To wiemcej nisz Marusia potrafi policzycz. A jusz na pewno wiemcej nisz Marusia potrafi zapamiemtacz.

Tak, Menaszka potwierdza. Jak jeszcze mieszkałam u cioci Poddasze to Buranio i Cykorka szukali domku już wtedy a to było tak dawno że ledwie pamiętam.
Menaszka

seidhee

Post » Wto cze 29, 2010 10:22 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

seidhee pisze:
Poddasze pisze:Szukajom domku jusz ot dwuh latek. To wiemcej nisz Marusia potrafi policzycz. A jusz na pewno wiemcej nisz Marusia potrafi zapamiemtacz.

Tak, Menaszka potwierdza. Jak jeszcze mieszkałam u cioci Poddasze to Buranio i Cykorka szukali domku już wtedy a to było tak dawno że ledwie pamiętam.
Menaszka

Jakie biedusinki!

MaryLux

Post » Wto cze 29, 2010 10:26 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Trzeba Burania i Cykorkę przefarbować na rudo mówi Duża.
Menaszka

seidhee

Post » Wto cze 29, 2010 10:31 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Bo siem howajom sz premedytaczjom jak ktosz pszyhozi. Ftedy udajom sze som niewizialne. Czykory staszliwe. Ale Poddasze mufi sze bardzo koffane. Buranio to sam jusz woua na mizianki a Czykorke tszeba sobie zapakowacz na kolanka to ftedy siezi i mrunia. Poddasze produkuje imsztrukcjem obszługi do tej dwujki jakby siem jakisz domek snalazł.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto cze 29, 2010 10:33 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Buranio tfierdzi sze nie bedzie lisem a Czykorka ufasza sze w zupeunoszci wystarcza ruda kropka na pućku. Marusia nie ma nic do gadania bo tesz ma rude paszki a nikt Maruni nie kciau z horymi oczkami.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Wto cze 29, 2010 10:37 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:Bo siem howajom sz premedytaczjom jak ktosz pszyhozi. Ftedy udajom sze som niewizialne. Czykory staszliwe. Ale Poddasze mufi sze bardzo koffane. Buranio to sam jusz woua na mizianki a Czykorke tszeba sobie zapakowacz na kolanka to ftedy siezi i mrunia. Poddasze produkuje imsztrukcjem obszługi do tej dwujki jakby siem jakisz domek snalazł.

A ja się miziam tylko jak ktoś czyta gazetę albo pisze na komputerze. Wtedy się wpycham pod ręce i uwalam na boczku. Ale jak ktoś chce mnie na kolana wziąć to ja z godnością się oddalam.
Menaszka

seidhee

Post » Wto cze 29, 2010 12:07 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

..lub też jak ktoś akurat gra na jakimś instrumencie lub zwyczajnie akurat nie ma ochoty NIC robić albo też przysiadł na sekundkę zaraz przezd wyjściem z domu. :D
Agent Menaszka jest okropnie kochany.

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto cze 29, 2010 13:59 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

oo to tak jak Agent Stopka Kwatermiszczu Przyjaciołek ! Stopka sie lubi wpakować jak sobie Ania koloruje buzie i wtedy też wpycha nos zeby mieć wiecej kolorów. Albo jak Ania w wannie lezy,to Stopka sie wtedy przytula do głowy Ani i czasem jej ogon wpada do wody a czasem to i to, co przed ogonem... I jeszcze sie Stopka wpycha jak Ania śpi, jak Ania je, jak Ania pisze, czyta, gotuje, ogląda takie duże pudełko z obrazkami i jak rozmawia Ania i jak Ania jeszcze idzie do kuwety, to też sie Stopka wpycha. Ale to tylko wtedy, poza tym to nigdy :mrgreen:
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

[poprzednia][następna]