Marze tez o nowych fotkach Trolla ,gapka nie podglada,to moge z czystym sumieniem powiedziec,ze to najfajniejszy piesek na forum

Moderator: Estraven

Luss pisze:Czołem.
Mnie coś ostatnio nie ma na forum, za dużo mam na głowie i nie chodzi tu tylko o kota..
Gaga w porządku, tzn w granicach normy. Jej normy oczywiście. Zołzowata jak była tak jest dalejTo jest taki pozytywny kotek, co się niczego niestety nie boi. Poważnie boję się o jej bezpieczeństwo - jest tak bardzo zainteresowana przygotowywaniem posiłków, że pcha się w okolice kuchenki, kiedy się coś na niej gotuje. Tak jakby w ogóle nie czuła, że to gorące. Muszę zamykać ją na ten czas w łazience (w kuchni nie mam drzwi) co skutkuje oczywiście głośnymi protestami..
Poza tym kota ma zły wpływ na GagatkaOn już wcześniej otwierał sobie zamrażalnik, a teraz wspólnie włamują się do lodówki. Tzn on otwiera drzwi, a ona włazi na półki i zrzuca na ziemię jedzenie. Potem razem już dzielą się łupem
W efekcie lodówka wygląda w tej chwili tak:
Tego nie widać na tym zdjęciu akurat, ale ręcznik służący do zabezpieczania lodówki jest od dołu przytrzaśnięty szafką. A drzwi do szafki z kolei ciężkim koszem. Czy ktoś ma jakiś lepszy, albo chociaż bardziej elegancki sposób na zabezpieczenie lodówki przed kotem?
daj te zdjecie i opis do watku najwiekszy szkodnik na forum................rety to zabezpieczenia pancerne
gosikbaum pisze:Luss cieszę sie że panna ma sie dobrze:)
mogę Ci kupić takie zabezpieczenie jak dla dzieci z ikea, przykleja sie dwie części, jedną na drzwi drugą na bok lodówki, które łączy sie razem, kot tego nie otworzy i jest dosyć estetyczne:)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108935
A to by się nadawało do zabezpieczenia szafki przed otwieraniem? Takiej starej w gładkiej okleinie. I czy człowiekowi łatwo to otworzyć? Jakoś mi trudno wyobrazić sobie mechanizm tego zamknięciagosikbaum pisze:Luss cieszę sie że panna ma sie dobrze:)
mogę Ci kupić takie zabezpieczenie jak dla dzieci z ikea, przykleja sie dwie części, jedną na drzwi drugą na bok lodówki, które łączy sie razem, kot tego nie otworzy i jest dosyć estetyczne:)
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108935
Kicorek pisze:A to by się nadawało do zabezpieczenia szafki przed otwieraniem? Takiej starej w gładkiej okleinie. I czy człowiekowi łatwo to otworzyć? Jakoś mi trudno wyobrazić sobie mechanizm tego zamknięcia![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości