Agat i Aksamit za TM [*] [*] ZABIŁA JE PANLEUKOPENIA !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 26, 2010 18:49 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Agnes128 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Agat i Aksamit mimo iz boją sie człowieka pragna domku , takiego tylko dla siebie ....

Za domki dla kociastych :ok: :ok: :ok:
Przydałyby się jakieś fotki Agat i Aksamit :1luvu: :1luvu:

Poprosze kogoś , ja nie mam aparatu :x
.
Maleńka Ninka jest bardzo nie sforna :roll: Oj cięzko jej te uszka czyscić i smarować maścia :twisted:

dzis nikt nie dzwonił w sprawie adopcji a Agat , Aksamit , Kika , Rudzik i inne szukaja domku .......
Bardzo sie martwie o Akapita , nie pisza więc chyba nadal nie jest odnaleziony :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob cze 26, 2010 19:21 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Pomogłabym z aparatem,ale mam trochę za daleko :? :(
A z telefonami w sprawie adopcji chyba wszędzie cisza :cry: Wakacje.....

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Nie cze 27, 2010 8:01 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Agnes128 pisze:Pomogłabym z aparatem,ale mam trochę za daleko :? :(

Anges 128 jesteś kochana , ale ta odległość nie do pokonania :roll:
niestety czas wakacyjny i prędzej ludziska sie pozbedą niz zaadoptuja zwierzaka :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 27, 2010 18:58 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Dzis tez nikt nie zadzwonił :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 27, 2010 20:11 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Nieustające :ok: za kocie adopcje :)

i żeby Akapit się odnalazł... żeby chociaż było wiadomo, że ktoś go zabrał, że jest z kimś bezpieczny i cały, że nie jest głodny... :(

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie cze 27, 2010 22:40 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

LSVC pisze:Nieustające :ok: za kocie adopcje :)

i żeby Akapit się odnalazł... żeby chociaż było wiadomo, że ktoś go zabrał, że jest z kimś bezpieczny i cały, że nie jest głodny... :(

oj tak, zeby chociaz tyle, to bylibysmy spokojniejsi o koteczka :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon cze 28, 2010 12:57 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:(...) Agat , Aksamit , Kika , Rudzik i inne szukaja domku (...)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon cze 28, 2010 15:58 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:

niestety czas wakacyjny i prędzej ludziska sie pozbedą niz zaadoptuja zwierzaka :evil:

Niestety..... A jak odzywają się domki na ogłoszenia ,to takie,ze lepiej nie mówić :evil: ,chyba już takie co zostały po "przemiale" i nikt im nie chciał dać kociaka.....albo z kolei takie odpowiedzi,że :evil: :cry:

Zacytuję maila ,którego dostałam dzisiaj w odpowiedzi na ogłoszenie kociaków :evil:
Witam,

zamiast szukać domu dla maluchów, w chwili gdy koty były ślepe można je było uśpić, a nie szukać wątpliwego domu w zalewie tysięcy kociąt na wszystkich portalach.

Podrawiam,
oxana

Hmmmm.... najlepsza odpowiedz jaka przyszła mi do głowy i wysłałam do tej oxany :evil:

Jeżeli nie jesteś zainteresowana ogłoszeniem to nie pisz! A szczególnie
takich głupot.O Tobie też można powiedzieć,że jak będziesz chora,albo
stara,to najlepiej Cię będzie uśpić,bo po co Cię trzymać! Ja oddaje koty
tylko do sprawdzonych przez siebie,dobrych,kochających domków,a nie jak
to napisałaś wątpliwych! Twoja wypowiedz jest wątpliwa! ŻEGNAM!

Szkoda w ogóle słów dla takich ludzi,ale już nie mogę wytrzymać takiego "zachowania" :evil:

Agnes128

Post » Pon cze 28, 2010 22:34 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Moze jakies 'dziecko' sie nudzilo :lol: Najlepiej na takie durnoty nie zwracac uwagi, choc wiem, czasem sie nie da ;)

My tymczasem skaczemy do gory po domki :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon cze 28, 2010 23:10 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

No właśnie do góry po domki :ok: :ok:

Agnes128

Post » Pon cze 28, 2010 23:58 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Agnes128 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Niestety..... A jak odzywają się domki na ogłoszenia ,to takie,ze lepiej nie mówić :evil: ,chyba już takie co zostały po "przemiale" i nikt im nie chciał dać kociaka.....albo z kolei takie odpowiedzi,że :evil: :cry:

Zacytuję maila ,którego dostałam dzisiaj w odpowiedzi na ogłoszenie kociaków :evil:
Witam,

zamiast szukać domu dla maluchów, w chwili gdy koty były ślepe można je było uśpić, a nie szukać wątpliwego domu w zalewie tysięcy kociąt na wszystkich portalach.

Podrawiam,
oxana

Hmmmm.... najlepsza odpowiedz jaka przyszła mi do głowy i wysłałam do tej oxany :evil:

Szkoda w ogóle słów dla takich ludzi,ale już nie mogę wytrzymać takiego "zachowania" :evil:

Niestety u mnie tez sie czasami takie teksty zdazaja , ale ja nie reaguje :evil:
Dwa dni temu ktos do mnie pisał na GG że mu kot oszedł ( pisane było ze zdechł ) i takie tam głupoty brr , debile sie nudza :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto cze 29, 2010 6:53 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Za kociaki i domki dla nich :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto cze 29, 2010 12:52 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:
Agnes128 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Anges 128 jesteś kochana , ale ta odległość nie do pokonania :roll:

Witam,

Podrawiam,
oxana

Niestety u mnie tez sie czasami takie teksty zdazaja , ale ja nie reaguje :evil:
Dwa dni temu ktos do mnie pisał na GG że mu kot oszedł ( pisane było ze zdechł ) i takie tam głupoty brr , debile sie nudza :evil:

Brak słów po prostu....ludzka głupota nie zmierzoną jest ..... :(
U nas wczoraj odpadł domek adopcyjny (wydawałoby się ,że idealny)jednak..... :evil: Wyszło szydło z worka,że kociak miał być raczej zabawką,zachcianką dla dużego... :( Przestrzegam przed Moniką ,lub Markiem ze Starówki....kombinatorzy,którzy traktują kota jak zabaweczkę.... Zainteresowanych zapraszam na mój wątek do lektury
viewtopic.php?f=1&t=112401&start=0

Agnes128

Post » Wto cze 29, 2010 19:16 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

Podrzucamy słodkie maleństwa :) :ok: za domki :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Wto cze 29, 2010 22:56 Re: 3 kociąt bure i b.czar zdj st 3i17 błagam o ogłoszenia TYCHY

tak wogole co to za slowo: zdechl! :evil: Tak sie przyjelo daaaawno temu i jakos ludzie nie chca nawet po smierci zwierzaka odniesc sie do sprawy z nalezytym zwierzeciu szacunkiem! :evil: Nie warto odpisywac na takie wiadomosci, szkoda nerwow i energii. Ten, kto pisze o zwierzaku, ze: zdechl kiedys sam tez zdechnie i to wlasciwie tyle, co mozna sobie pomyslec o takiej osobie, zamiast sie rozpisywac odpisujac na durny tekst. Ten ktos i tak bedzie do konca zycia najprawdopodobniej przeswiadczony o swoich racjach, slusznosciach, o tym, ze to on ma we wszystkim racje, on jest najmadrzejszy a reszta swiata jest po to, by mu uslugiwac. Kiedys tez pewnie bym odpisala na taka wiadomosc, ale zmadrzalam na szczescie i zamiast tego, wole sie pomiziac z kociakiem, pobawic sie z nim. Przynajmniej energia w to wlozona nie bedzie zmarnowana :ryk:
Po drugie: moze i ta pani ma racje, ze mozna bylo uspic slepy miot. Moze... Ale jeszcze lepiej byloby nie dopuscic to tego, zeby ten miot sie pojawil na swiecie i w odpowiednim momencie kotke wysterylizowac! :evil:
Tylko do kogo ona ma o to pretensje?! :evil: Jak nie zna sytuacji, nie wie, skad sa koty, jak i kiedy znalazly sie tam, gdzie sie znalazly, to lepiej niech nie wypisuje takich tekstow, bo najlatwiej wyciagnac z calego zdania jeden wyraz i sie go uczepic, dopisujac do niego wlasne ideologie, jak sie potem okazuje-niesluszne i bardzo krzywdzace wobec uczciwych osob!
A jeszcze jedno na koniec mi sie nasuwa apropos tamtego maila:
jest takie powiedzenie: njabardziej u innych raza nas nasze wlasne wady!! :evil: Na miejscu tej pani bym sie zastanowila, czy ja sama wobec zwierzat postepuje wg.zasad, ktorych przestrzegania wymagam od innych!

Wiec na przyszlosc najlepiej nie odpisywac, tylko od razu do kosza z takimi mailami. :)

A kociaki zasluguja na to, co najlepsze i w koncu TEN domek sie znajdzie dla kazdego z nich :ok: Prawda, slodziaki? :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]