Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 26, 2010 9:27 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Fajnie, że wpadłaś :D

Powodzenia na egzaminach :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw cze 24, 2010 20:50 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Egzamin chyba po raz drugi w plecy :evil: Nie dość że trudny jak cholera to jeszcze zeżarł mnie stres wyniki koniec czerwca/początek maja
Damian kończy w tym roku gimnazjum więc za mną wybieranie szkoły, bal gimnazjalny a jutro zakończenie roku i bierzmowanie :roll:
Jak nie zacznę niedługo chodzić na rzęsach to powinnam przeżyć do urlopu

Kociska w dobrej formie
Sarabka schudła do 4,8kg myśle że bólem z jesteśmy w stanie osiągnąć wymarzone 4,5kg
Simbo ostatnio jest o mnie strasznie zazdrosny i układa się na mnie za każdym razem kiedy ktoś siada obok

Zdjęcia obiecuję że wrzucę :oops: na razie zawiesiłam kilka na naszej klasie
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw cze 24, 2010 21:03 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

W końcu na pewno zdasz, przecież ktoś musi ;)

Stęskniłam sie za Kolorowymi ...
Obrazek

Avian

Post » Czw cze 24, 2010 21:59 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Prędzej czy później ale na pewno zdasz.
Tak to już jest z państwowymi egzaminami.
Pomyśl o wakacjach Tobie i synusiowi trochę odpoczynku się należy.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw cze 24, 2010 22:06 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Warszawskie pozdrowionka ślę...w Boże Ciało przejeżdżałam obok Twojego domu :-) nawet mówiłam dzieciakom, że mieszkasz na tym osiedlu :-)
I pomyśl - masz jedną pociechę...ja za rok - koniec gimnazjum i podstawówki, ale za trzy lata - koniec podstawówki, koniec gimnazjum i matura :-)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon cze 28, 2010 9:58 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

IzaA już Ci współczuję :roll:
w Boże Ciało mogłaś zajechać na kawkę i ciasto - akurat siedziałam w domu obłożona ustawami

Urlop mam zaplanowany od 3 do 11 lipca czyli już zaraz :D chociaż jak zwykle u mnie na wariata bo Dami ma 2.07 ogłoszenie wyników rekrutacji do liceum
jeżeli dostanie się do wymarzonego to wyjeżdżamy w sobotę na tydzień w góry a jeżeli nie to wracamy w środę na rekrutację uzupełniającą :roll:

Kolorowe zostają w domu pod opieką cioci Beci więc podejrzewam że jak wrócę Sarabkę trzeba będzie odchudzać :twisted:

Zdjęć nie mam kiedy obrobić wrzucam na zachętę dwa kotki, ich Dużą i Damiana z balu

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

czarna.wdowa

Post » Pon cze 28, 2010 11:12 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Widziałam te foty na nk. :D Świetne! :1luvu:

A Młody ma dziewczynę widzę?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 28, 2010 11:18 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Syn to już na studenta, a nie na liceum wygląda 8)
No to odliczanko do urlopu 8)
Obrazek

Avian

Post » Pon cze 28, 2010 12:44 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Młody trochę nieśmiały więc to jedynie koleżanka 8) ale na bal poszli razem (a raczej zawiozła i odebrała ich zgodnie z wytycznymi szkoły mamusia) :wink:

Zdjęcia te same co na nk bo naprawdę nie mam czasu zająć się obrobieniem :oops:

czarna.wdowa

Post » Czw lip 01, 2010 15:29 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

No i egzamin po raz kolejny w plecy - tym razem zabrakło 3 pkt z bloku podatków :evil:
jako że synek na 99% dostał się do wymarzonego liceum wiec w sobotę wyjeżdżam na tydzień w góry a po powrocie jadę do stolicy wawalczyć w ministerstwie o moje 3 punkty
Więc jakbyście warszawianki przez przypadek zobaczyły nastawionego bojowo pająka z ciężkim sprzętem to z pewnoscią będę to ja :D

czarna.wdowa

Post » Czw lip 01, 2010 19:37 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Trzymam kciuki za walkę :ok:

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pt lip 02, 2010 7:52 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Stolico - bój się! :lol:

Trzymam kciuki za wygraną walkę :ok:

A mnie Olsztyn kusi, Jek na wystawie w Białymstoku też zapraszała. Ale z wystawianiem kotów skończyłam na ten rok :)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt lip 02, 2010 8:34 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Witam!

Trzymam kciuki za walkę! :ok: :ok: :ok:

A synuś przystojniak. 8)
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon lip 19, 2010 7:35 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Synuś dostał się do drugiej z wybranych przez siebie szkół na wymarzony profil matematyczno-informatyczny
w piątek szybka akcja z dostarczaniem dokumentów i mogliśmy ze spokojnym sumieniem wybrać sie na zasłużony urlop
Zrobiłam przez tydzień ponad 2tys. km i było nas pełno wszędzie na południu od Śląska, przez Kraków i Częstochowę aż po Zakopane i Słowację

Koty zostały pod opieką koleżanki która karmiła, dopieszczała, walczyła z humorami Różowego i namolnością Sarabki
Po powrocie Sarabce przez dwa dni nie zamykała się buźka bo musiała wszystko opowiedzieć z najdrobniejszymi szczegółami
a Simbo wskoczył na szafę i odmawiał zejścia bo kara za zostawienie go samego musi przecież być :twisted:

Po powrocie zostałam zarzucona robotą po sam czubek głowy, dwa wyjazdy firmowe i prywatny do stolicy
Po wizycie w MF zaczęłam szukać w necie jak zrobić bombę, Panie na maksa niemiłe ale szansa na odwołanie jakaś jest

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]