Lara i dzieci mają swoje domy.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 28, 2010 12:24 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Zobaczę na co mnie jeszcze stać i zamówię to paczka powinna dojść w przeciągu 2dni. Ogłoszenia też mogę gdzieś tu powiesić i może w Poliwecie jak mi Marta pozwoli ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon cze 28, 2010 14:23 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Dzięki :) :1luvu:
Wydrukowałam dzisiaj, 4 dałam bloo do rozwieszenia.
Ale jeszcze mi zostało.

No... poprosze jutro kciuki za mię .
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon cze 28, 2010 17:32 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon cze 28, 2010 21:28 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Dzięki.

Miałam dzisiaj trzy sensowne telefony.
1. Bubu i Bzik razem. Dom w Krasniku. ( podoba mi się, ale Pan musi porozmawiac z rodziną)
2. Bubu (ale po szczepieniu) Dom zakocony.Łęczna w bloku.
3. Bubu lub Bzik, ale ewnetualnie gdyby coś to Brysio. Pani myśli i ja myślę, bo parter. Pani z Lublina.

Na razie rozmowy wstępne i niezobowiązujące.

Anda

Post » Pon cze 28, 2010 21:29 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

No to...jeszcze raz: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon cze 28, 2010 21:35 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Aniu ja też mocno trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Będzie dobrze, musi byc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

anda70

Od: Sob maja 15, 2010 20:59

Post » Pon cze 28, 2010 21:50 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Z batonika wyrośnie pięknota jak mój Felunio. Maślana się robię jak widzę małe kociaki. Kciuki trzymam!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto cze 29, 2010 9:07 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

babajaga pisze: Maślana się robię jak widzę małe kociaki. Kciuki trzymam!

A mnie się robią mocno przekrwione jak cała czwórka wdrapuje mi sie po nogach a Bzik morduje mi stopę [Bzik vel Baton vel Zadziwko]. :evil:
Cała jestem pokłuta - zobaczymy co dzisiaj powie mój gin.[ostatnio pytał o siniaka na udzie :oops: ]
Albo ja Lara po zjedzeniu tony przepycha sie do miseczek maluchów, bo jeszcze jest głodna. Pcha się jak prostak :twisted:

Dzięki za kciuki. Zaczynam się denerwować.

Anda

Post » Wto cze 29, 2010 16:50 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

No i good, dzięki za kciuki. :1luvu:

Całkiem nieźle wyszło i do szpitala sie nie wybieram :D
Dzwonił pan ze Świdnika, mieszka koło gabinetu z którego wzięłam kotki i.. przyjeźdza obejrzec maluchy jutro lub we czwartek/
Muszę go wypunktować bardzo i potem odesłac do dr Iwony niech pilnuje wszystkiego.
Jestem zaskoczona odzewem i oby te wczorajsze telefony nie okazały się bezowocne.
jest jeszcze jedna Pani z Fajsławic, ale surowa mocno. Niemniej jednak zapytana o kastrację - zamilkła, powoli przekonała sie jednak, ze to konieczność.
Oczywiście interesuje ją BUbu.
Czekam na decyzję pierwszego Pana i na rozmowę szczegółową z nim.
Najbardziej podoba mi sie na razie druga Pani z Łęcznej, ale obiecałam Panu że zaczekam.
Także na razie pozostanę przy ogłoszeniach na allegro i alegratce.
Jutro zareklamuję (jak mi się spodobają ci ze Świdnika) Bąbla i Brysia. Zresztą ja wzięłabym Brysia na 100%

Anda

Post » Wto cze 29, 2010 17:56 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Anda jak Ci zabraknie maluszków to jakieś forumowe reklamuj :D :twisted:
:ok: :ok: nieustająco
Brysio to mój idol, a w Łęcznej mam siostrę (na Staszica) , to kiedyś przy okazji na poadopcyjną mogę się pisać
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto cze 29, 2010 17:57 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

No to...po raz trzeci :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto cze 29, 2010 19:15 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Ciesze się Aniu że z toba wszystko OK.
Kciuki za domki dla koteczków bo fajne maluszki :1luvu:
Melcia Cię też pozdrawia, rośnie jak na drożdzach. :D

anda70

Od: Sob maja 15, 2010 20:59

Post » Wto cze 29, 2010 19:53 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Dzięki za wszystkie kciuki.

Brys jest do wzięcia, bo po drugiej rozmowie telefonicznej z panią z parteru - zrezygnowałyśmy ze współpracy. :roll:
Amika, tak na dzisiaj, żaden maluch nie jest w nowym domu. WIęc poczekam. :twisted:
Większość ludzi dzwoni z alegratki.
Jutro państwo ze Świdnika przybywają.

Anda

Post » Wto cze 29, 2010 20:19 Re: Lara i dzieci:Bubu,Bzik,Brysio,Bąbel.Historia jakich wiele.

Anda dobrze, że z Tobą dobrze :lol:

Za kociaki mocno trzymam kciuki, ale... jak Ty je tak szybko wydasz to co zrobimy z jedzeniem, które do mnie dla nich leci? :ryk:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

[poprzednia][następna]