Moje MPiki - część siódma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 27, 2010 18:04 Re: Moje MPiki - to już część siódma :) Ciągle pada ...

fiona.22 pisze:Erin, wydaje mi się, że kocur ma jakiś ukryty cel w robieniu tych wczesno-porannych pobudek :mrgreen:
Na pewno robi to w trosce o swoją "dużą", bo pewnie usłyszał gdzieś, ze poranna gimnastyka ma same zalety :ryk:

Kobieto, nie denerwuj mnie :twisted:
Porób taką "gimnastykę", a potem idź do pracy na siódmą rano - zobaczymy, czy zdrówka przybędzie :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 28, 2010 9:35 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Cześć Cioteczki!
Co słychać? U nas dziś o dziwo nie było darcia japki, ale jakoś się nie wyspałam.
Trochę smutny to dzień, bo dziś mija 25 lat od śmierci mojego Taty :(

Erin

Post » Pon cze 28, 2010 9:48 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Izu, cieplutkie myśli dla Ciebie :wink: I wirtualne światełko ku pamięci [*]. Pewnie dzis będziesz na cemntarzy i zapalisz prawdziwe, niech dobra pamięć trwa !

Piekne koty na wystawie u Ciebie były. Najbardziej niesamowity ten cetkowany :D
Ja też lubię na wystawy chodzić, psie i kocie, u nas najczęściej w spodku katowickim są. Zjeżdza się wtedy cały psio lub koci świat :1luvu:

W sobotę pół dnia na działce u rodziców a wczoraj Zoo zaliczyliśmy na zyczenie małej. Ludu było ale było warto :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 28, 2010 10:09 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Dzięki Psiama!
Światełka zapalę, a pamięć trwa cały czas ... chociaż czasami nadal boli :(
Dziś mijają też 2 lata od dnia, w którym wzięłam Psotusia [']

Wystawa była super, a bengalczyki faktycznie mają cudny deseń.

Erin

Post » Pon cze 28, 2010 10:11 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Smutna bardzo rocznica [']

A u mnie za mc będzie 35 lat od śmierci Mamy, we wrześniu 30 jak zmarł Tata. To taki szmat czasu, a mnie ich ciągle brak :cry:
To takie trudne być najstarszym pokoleniem w rodzinie :evil:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon cze 28, 2010 10:18 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Wierzę, że ból wieczny w sercu :roll: Bardzo Wam współczuję straty najbliższych :( .
Basia, trzeba patrzec tez pozytywnie - jesteś najmądrzejsza w rodzinie :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 28, 2010 10:36 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Basiu, współczuję :(
Mnie też ciągle brakuje Taty, tęsknię za Nim bardzo :cry:

A jeszcze wczoraj się wkurzyłam, bo byłam na mszy w tej intencji, którą odprawiał taki nawiedzony księżulo, którego nie znoszę. Zawsze chrzani na kazaniu trzy po trzy, takie pitu-pitu, ale nie wspomniał przy czytaniu intencji, że msza jest za tę i tę osobę. Wkurzył mnie niesamowicie :twisted:

Erin

Post » Pon cze 28, 2010 12:16 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

U mnie 31 lat od śmierci Taty minie 23 września, a 8 lat od śmierci Mamy 9 sierpnia... Czas tak strasznie szybko leci, to też 8 lat jak zamieszkała z nami Norcia, właśnie tamtego dnia...
Wciąż mam dojmujące poczucie utraty obojga rodziców i czasem tak mi brakuje rozmowy z nimi, ich dobrej, czułej obecności... :(
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon cze 28, 2010 12:44 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Witaj Majorka w naszym wątasie! :)
Bardzo mi przykro z powodu Twoich Rodziców :(
Wiem, jak to strasznie boli.

Erin

Post » Pon cze 28, 2010 16:16 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Witaj Erin, bo z wrażenie nie przywitałam się :oops:
Przez te wszystkie lata po śmierci ojca miałam uczucie, że czuwa nade mną i co więcej - interweniuje w awaryjnych przypadkach. Ale może gadam bzdury :roll:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon cze 28, 2010 17:59 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Izuś przytulam :(
[*] dla naszych bliskich

Mój Tato odszedł 20 lat temu, a Mama 4 lata temu.
Oboje wiosną :(
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon cze 28, 2010 20:21 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Majorka, nie ma sprawy.
Ja też mam takie uczucie czasami - to samo dotyczy moich dziadków, którym bardzo dużo zawdzięczam, m.in. mieszkanie.

Witaj Aniu!
Dziękuję za miłe słowa.
Przykro mi powodu Twoich rocznic [']

Erin

Post » Pon cze 28, 2010 22:45 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Izuś bardzo mi przykro [*]
Ja będę miała rocznicę w sierpniu i styczniu :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto cze 29, 2010 6:14 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

Witajcie Cioteczki!
Jak minęła nocka? U nas tradycyjnie - wieczorkiem futra się uspokajają, a około czwartej zaczynają się harce :roll: Kurczę, mogliby naprawdę tę godzinkę jeszcze poczekać, przecież i tak muszę wstać o piątej :wink:

Dzięki Kussad za ciepłe słowa!

Erin

Post » Wto cze 29, 2010 7:53 Re: Moje MPiki - to już część siódma Już 25 lat minęło :-( [']

U nas jest inna tradycja :wink: Po południu koty śpią, ożywają mniej więcej wtedy, jak chcemy się położyć (bez względu na to, która jest godzina :wink: ), jak już zgasimy światło to szybko zasypiają. Pobudka jest w przedziale 3-4 codziennie :evil: Następna pobudka w weekendy 6-6.30, tu już pewnie działa koci zegar wewnętrzny, który krzyczy, że budzik nam nie zadzwonił :lol:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

[poprzednia][następna]