Te w walizkach to chyba jakies z DT gotowe wyruszyc do DS 
Mysia, a ja jestem pewna, ze to o Tobie jest

Moderator: Estraven

Kociara82 pisze:no, ja miedzy innymi o tym w mleczku mowie. Te kociambry w walizkach i ten przy glosniku jeszcze![]()
![]()
Kociara82 pisze:
fajne stworki, tylko ten gifek za szybko miga i mnie oczy bola po nim.
U nas dzis i jutro dni miastaPrzy okazji sa jakies kociambry i psiaki z roznych DT poszukujace domow
Jest akcja adopcyjna
Ale chyba od Justy zadnego nie ma... a moglyby choc plakaty z fotka i opisem byc...
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:no, ja miedzy innymi o tym w mleczku mowie. Te kociambry w walizkach i ten przy glosniku jeszcze![]()
![]()
Aaa ja zrozumiałam że dwa ostatnie ten z doopcią wypięta i ten co tak na boczku sobie leży
Ale Ukochana CIoteczko jak te piosenke robili to ja nawet jeszcze w planach nie byłam,mmmrrraaauuu
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:no, ja miedzy innymi o tym w mleczku mowie. Te kociambry w walizkach i ten przy glosniku jeszcze![]()
![]()
Aaa ja zrozumiałam że dwa ostatnie ten z doopcią wypięta i ten co tak na boczku sobie leży
Ale Ukochana CIoteczko jak te piosenke robili to ja nawet jeszcze w planach nie byłam,mmmrrraaauuu
ale to nie szkodzi! Nie wiedzial nikt, ze za iles lat sie pojawi taka piekna koteczka, ale mieli intuicje, czuli, ze tak sie stanie predzej czy pozniej. Wyobrazili sobie ciebie i napisali piosenke

Kociara82 pisze:no sis, powoli cza sie szykowac na kolejna czesc wata...przelatuje to strasznie szybko, a Mysia ma coraz wiecej fanow...
Kociara82 pisze:M jak Myszka

kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:M jak Myszka
Ooo może być i to co zrobiłaś ostatnio dla Mychy wrzucę na banerek hehe
Sis Ty to masz głofę
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:M jak Myszka
Ooo może być i to co zrobiłaś ostatnio dla Mychy wrzucę na banerek hehe
Sis Ty to masz głofę![]()
spontan
Ale zajefajnie

Teraz jest slicznym kocim aniolkiem za TM... Ale w moim sercu nadal pozostanie na zawsze i w pamieci... To nie sprawiedliwe!!!
Awatarku (*) nigdy nie przestane Cie kochac! Byles wyjatkowym kotkiem, bardzo madrym, bardzo kochanym, ciekawy wszystkiego, co cie otaczalo, dosc ufnym, lubiles ludzi, ich towarzystwo, rece, ktore mizialy... Zabawy z czlowiekiem... Do zobaczenia, moj najdrozszy przyjacielu (*)... bede tesknic.... juz tesknie... (*)kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:no sis, powoli cza sie szykowac na kolejna czesc wata...przelatuje to strasznie szybko, a Mysia ma coraz wiecej fanow...
Hehe ,noo,też dzisiaj spojrzałam ino tytuła mi brak

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Duni, Silverblue, stara panna i 12 gości