MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 26, 2010 17:29 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

no, ja miedzy innymi o tym w mleczku mowie. Te kociambry w walizkach i ten przy glosniku jeszcze :1luvu: :1luvu: Te w walizkach to chyba jakies z DT gotowe wyruszyc do DS :) :ok:

Mysia, a ja jestem pewna, ze to o Tobie jest :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob cze 26, 2010 17:32 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:Obrazek

ale superancki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

fajne stworki, tylko ten gifek za szybko miga i mnie oczy bola po nim.
U nas dzis i jutro dni miasta :) Przy okazji sa jakies kociambry i psiaki z roznych DT poszukujace domow :) Jest akcja adopcyjna :) Ale chyba od Justy zadnego nie ma... a moglyby choc plakaty z fotka i opisem byc...

Kociara82

Post » Sob cze 26, 2010 17:42 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:no, ja miedzy innymi o tym w mleczku mowie. Te kociambry w walizkach i ten przy glosniku jeszcze :1luvu: :1luvu: Te w walizkach to chyba jakies z DT gotowe wyruszyc do DS :) :ok:

Aaa ja zrozumiałam że dwa ostatnie ten z doopcią wypięta i ten co tak na boczku sobie leży

Ale Ukochana CIoteczko jak te piosenke robili to ja nawet jeszcze w planach nie byłam,mmmrrraaauuu
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob cze 26, 2010 17:48 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:
trawa11 pisze:Obrazek

ale superancki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

fajne stworki, tylko ten gifek za szybko miga i mnie oczy bola po nim.
U nas dzis i jutro dni miasta :) Przy okazji sa jakies kociambry i psiaki z roznych DT poszukujace domow :) Jest akcja adopcyjna :) Ale chyba od Justy zadnego nie ma... a moglyby choc plakaty z fotka i opisem byc...

A to fakt ciutke za szybko leci.
Ja bym się przeszła na jakiś fajny festyn albo cóś
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 18:02 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:no, ja miedzy innymi o tym w mleczku mowie. Te kociambry w walizkach i ten przy glosniku jeszcze :1luvu: :1luvu: Te w walizkach to chyba jakies z DT gotowe wyruszyc do DS :) :ok:

Aaa ja zrozumiałam że dwa ostatnie ten z doopcią wypięta i ten co tak na boczku sobie leży

Ale Ukochana CIoteczko jak te piosenke robili to ja nawet jeszcze w planach nie byłam,mmmrrraaauuu

ale to nie szkodzi! Nie wiedzial nikt, ze za iles lat sie pojawi taka piekna koteczka, ale mieli intuicje, czuli, ze tak sie stanie predzej czy pozniej. Wyobrazili sobie ciebie i napisali piosenke :D

Kociara82

Post » Sob cze 26, 2010 18:06 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:

ale to nie szkodzi! Nie wiedzial nikt, ze za iles lat sie pojawi taka piekna koteczka, ale mieli intuicje, czuli, ze tak sie stanie predzej czy pozniej. Wyobrazili sobie ciebie i napisali piosenke :D

:oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 18:31 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

no sis, powoli cza sie szykowac na kolejna czesc wata... :D przelatuje to strasznie szybko, a Mysia ma coraz wiecej fanow... :1luvu:

Kociara82

Post » Sob cze 26, 2010 19:07 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:no sis, powoli cza sie szykowac na kolejna czesc wata... :D przelatuje to strasznie szybko, a Mysia ma coraz wiecej fanow... :1luvu:

Hehe ,noo,też dzisiaj spojrzałam ino tytuła mi brak
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 19:24 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

M jak Myszka :mrgreen:

Kociara82

Post » Sob cze 26, 2010 19:30 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:M jak Myszka :mrgreen:

Ooo może być i to co zrobiłaś ostatnio dla Mychy wrzucę na banerek hehe
Sis Ty to masz głofę :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 19:54 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:

:mrgreen: :mrgreen: spontan ;)

Kociara82

Post » Sob cze 26, 2010 19:58 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:

:mrgreen: :mrgreen: spontan ;)

jak zwykle,przy tej części też tak było :piwa: :piwa: :piwa: Ale zajefajnie :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 20:25 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
moj najlepszy koci przyjaciel, moj ziomal, moj kumpel...[*][*][*][*][*][*][*] wlasnie dostalam esa od kolezanki ze Awatarek odszedl za TM, ale nie wie, kiedy to sie stalo, bo to kocio wychodzacy, na wsi mieszkal. Nie bylo go kilka dni w domu... Mial moze ze 2 lata dopiero... moze 3.... nie wiecej... Pamietam go, jak malenki byl, mial ok.6-8 tygodni... nie wiemy, co sie stalo, ale to na pewno nie bylo auto. Nie wiem, czy jakis zwierz, czy kleszcz, czy jakas choroba... kolezanka nie chodzila z nim do weta, nie byl nawet ciachniety... Uwielbial drzemac na mioch kolanach :) Zawsze jak tam przyjezdzalam, to sie ze mna wital cichym miauknieciem, ocieral sie o mnie, barankowal i natychmiast wlazil na kolana pieszczochulec moj kochany :1luvu: :1luvu: Teraz jest slicznym kocim aniolkiem za TM... Ale w moim sercu nadal pozostanie na zawsze i w pamieci... To nie sprawiedliwe!!! :crying: :placz: Awatarku (*) nigdy nie przestane Cie kochac! Byles wyjatkowym kotkiem, bardzo madrym, bardzo kochanym, ciekawy wszystkiego, co cie otaczalo, dosc ufnym, lubiles ludzi, ich towarzystwo, rece, ktore mizialy... Zabawy z czlowiekiem... Do zobaczenia, moj najdrozszy przyjacielu (*)... bede tesknic.... juz tesknie... (*)

Kociara82

Post » Sob cze 26, 2010 21:10 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

o ja pierdziu Sis,współczuję,domyślam się co możesz czuć :cry: :cry: :cry:

Awatarku[*][*][*]
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 21:19 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:no sis, powoli cza sie szykowac na kolejna czesc wata... :D przelatuje to strasznie szybko, a Mysia ma coraz wiecej fanow... :1luvu:

Hehe ,noo,też dzisiaj spojrzałam ino tytuła mi brak

No tytuł Mysiowy jak nic! :lol: :lol: :kotek: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]