MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 25, 2010 23:02 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:Mysia aportuje jak pies :D

Żebys wiedziała Sis.Weźmie swoja zabawkę,tą pierwszą jej ukochaną i jak niesie w pysiu to tak mrauczy głośno i do nogi przyniesie,żeby jej rzucić

to musi cudnie i zabawnie wygladac :1luvu: :ryk:

kalair pisze:
kociczka39 pisze:jesce BZUHOL

Obrazek

Brzucholki mile widziane w każdej ilości! :1luvu: :1luvu:
Kocia dama cudna! :D

wycalowalabym ten brzusio, lapki, pysio... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Haker1 pisze:E, co to ja miałem napisać.
Aha, Inuś czarne jest piękne :mrgreen:
Haker

swieta racja, Hakerku kochany :1luvu: :1luvu:

trawa11 pisze:nadal sobie w wozeczku poleguje :?:

jak widac to chyba jej ulubione miejsce albo jedno z ulubionych w ostatnim czasie :mrgreen: a nastepne bedzie lozeczko Piotrusia :mrgreen: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt cze 25, 2010 23:03 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

trawa11 pisze:

moja nasłodsza damulka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nadal sobie w wozeczku poleguje :?:

mmmrrraaauuu,uwielbiam Ukochana Cioteczko jak tak piszesz mmmrrraaauuu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak,cały czas i bez różnicy czy w samym środku,czy na zewnątrz albo w koszu na zakupy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

trawa11 pisze:Obrazek

Dobranocka Duszku :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

kalair pisze:Obrazek

Dobranocka Kredeczki :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 25, 2010 23:06 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:

Nieraz się uhaham.Albo jak nie reagujesz,znaczy nie rzucasz zabawki kiedy ona ja przyniesie to stanie na dwóch i dotąd cię będzie zaczepiać póki nie weźmiesz i jej nie rzucisz
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 25, 2010 23:06 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:

wycalowalabym ten brzusio, lapki, pysio... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mmmrrraaauuu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 25, 2010 23:08 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:

jak widac to chyba jej ulubione miejsce albo jedno z ulubionych w ostatnim czasie :mrgreen: a nastepne bedzie lozeczko Piotrusia :mrgreen: :ok:

miałam właśnie napisać Sis ,że dzisiaj na próbę ja posadziłam w jego łóżeczku jak spał i tak fajnie go obwąchiwała.Ale cały czas na dystans,bo uciekła zaraz
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 25, 2010 23:13 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:

Nieraz się uhaham.Albo jak nie reagujesz,znaczy nie rzucasz zabawki kiedy ona ja przyniesie to stanie na dwóch i dotąd cię będzie zaczepiać póki nie weźmiesz i jej nie rzucisz

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: przypomina mi sie w tym miejscu kot ciotki mojej kolezanki. Kocio ufa tylko swojej poanci, tylko jej sie da dotknac, poglaskac, tylko ja zaszczyci swa obecnoscia na kolanach. Kiedys z kumpela tam bylysmy, siedzimy w goscinnym, kocio dorwal w przedpokoju jakas maskotke mala, wzial w pysio, niesie do pokoju i mru mru mru ale jak glosno, ze szok! 8O 8O Niosl to swojej panci, tez tak lubi sie bawic. Od innych nawet domownikow ucieka, nie ufa im, boi sie. Obcych tym bardziej. Do mnie podszedl na spora odleglosc, powachal reke i uciekl. Ale mowie: niech obwacha, niech pozna, niech wie, ze nie zrobie krzywdy, jak nie bedzie chcial, nie bede glaskac, nie dotkne nawet, pelny szacun! Dokladdnie, tak jak opisujesz, sis, ten kiciek tak samo sie bawil :lol: Rozkoszny widok :)

Kociara82

Post » Pt cze 25, 2010 23:14 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:

miałam właśnie napisać Sis ,że dzisiaj na próbę ja posadziłam w jego łóżeczku jak spał i tak fajnie go obwąchiwała.Ale cały czas na dystans,bo uciekła zaraz

bo ona strachliwa i nieufna jest, a dziecko w tym wieku swoich ruchow nie kontroluje jeszcze, moglby ja niechcacy kopnac czy cos... lekko wystarczy dla takiej wrazliwej istotki jak Mysiunia. Z czasem bedzie lepiej :)

Kociara82

Post » Pt cze 25, 2010 23:19 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

no to dobramiaunocka wszystkim :) Mysuaczku slodziaczku, buziaczki, mizianki, przytulanki, glaski... co jeszcze chcesz... na dobranoc, moje kochanie :1luvu: :1luvu: :1luvu: slodkich snow, skarbie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt cze 25, 2010 23:23 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: przypomina mi sie w tym miejscu kot ciotki mojej kolezanki. Kocio ufa tylko swojej poanci, tylko jej sie da dotknac, poglaskac, tylko ja zaszczyci swa obecnoscia na kolanach. Kiedys z kumpela tam bylysmy, siedzimy w goscinnym, kocio dorwal w przedpokoju jakas maskotke mala, wzial w pysio, niesie do pokoju i mru mru mru ale jak glosno, ze szok! 8O 8O Niosl to swojej panci, tez tak lubi sie bawic. Od innych nawet domownikow ucieka, nie ufa im, boi sie. Obcych tym bardziej. Do mnie podszedl na spora odleglosc, powachal reke i uciekl. Ale mowie: niech obwacha, niech pozna, niech wie, ze nie zrobie krzywdy, jak nie bedzie chcial, nie bede glaskac, nie dotkne nawet, pelny szacun! Dokladdnie, tak jak opisujesz, sis, ten kiciek tak samo sie bawil :lol: Rozkoszny widok :)

dokładnie tak jak Mycha z tym mrumru i to tak bardzo głośno,że pierwszy raz to myślałam,że jej się coś stało.
Od jednego dnia tak robi.Kiedyś jej ta zabawka wsiąkła,znaczy ja włożyłam w dziurę w półce i całkiem o niej zapomniałam.Kiedyś jedna znajoma z dzieckiem przychodziła i to dziecko cały czas Myszy tą zabawke brało i gwizdało nią,a mnie już za któryms razem już to wkurzyło i ją schowałam.I kiedys tak patrzę co tak ta Mycha grzebie w tej półce,patrzę a ona tą zabwakę wyciąga i od tamtej pory takie głośne mrumru jest i to za każdym razem.Ile ta zabawka przeszła,ile razy w żarciu była,często ją do miski z suchym kładła.A ile już razy ją szyłam to hoho,teraz też wygląda jak ochłap ale to jej ukochana zabawka.Któregoś dnia usiądę i pozbieram Mychy foty z tą zabawką
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 25, 2010 23:24 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:
Kociara82 pisze:

bo ona strachliwa i nieufna jest, a dziecko w tym wieku swoich ruchow nie kontroluje jeszcze, moglby ja niechcacy kopnac czy cos... lekko wystarczy dla takiej wrazliwej istotki jak Mysiunia. Z czasem bedzie lepiej :)

wiem,staram sie nic na siłę.Ale i tak jest postęp,bo ostatnio jak Mycha na łóżku leżała ja na chwilę małego położyłam to nie uciekła
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 25, 2010 23:26 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Kociara82 pisze:no to dobramiaunocka wszystkim :) Mysuaczku slodziaczku, buziaczki, mizianki, przytulanki, glaski... co jeszcze chcesz... na dobranoc, moje kochanie :1luvu: :1luvu: :1luvu: slodkich snow, skarbie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dobranoc Moja Najukochańsza Cioteczko OLu,MIZI-SMURU-MIZI-SMYRU :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob cze 26, 2010 5:21 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Bry dzień :D
Obrazek
Buziaki dla Myszki :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob cze 26, 2010 7:27 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]