Gibutkowa pisze:mar9 pisze:no widzisz, Kropuś Ci musiał uswiadomić, że przydałby Wam się nowy telewizor, napatrzył się na reklamy w TV![]()
![]()
MarysiaTenKtóregoImieniaSięNieWymawia lub Sami-Wiecie-Kto
ło-matko-i-córko...
już poprawiłam, mea culpa Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:no widzisz, Kropuś Ci musiał uswiadomić, że przydałby Wam się nowy telewizor, napatrzył się na reklamy w TV![]()
![]()
już poprawiłam, mea culpa mar9 pisze:Gibutkowa pisze:mar9 pisze:no widzisz, Kropuś Ci musiał uswiadomić, że przydałby Wam się nowy telewizor, napatrzył się na reklamy w TV![]()
![]()
ło-matko-i-córko...ale gafa
już poprawiłam, mea culpa
![]()
![]()

Gibutkowa pisze:mar9 pisze:Gibutkowa pisze:MarysiaTenKtóregoImieniaSięNieWymawia lub Sami-Wiecie-Kto
ło-matko-i-córko...ale gafa
już poprawiłam, mea culpa
![]()
![]()
Bo to wiesz... może jakieś nieszczęście sprowadzić w postaci kolejnego zepsutego telewizora/pralki/lodówki/samochodu![]()
![]()

[/quote]
[/quote]
mar9 pisze:co tak cicho w wątku? nie wiem, czy się cieszyć czy bać![]()
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:co tak cicho w wątku? nie wiem, czy się cieszyć czy bać![]()
To jest Marysiu taka "cisza przed burzą". Nie martw się, Sama-Wiesz-Kto nie pozwoli na siebie długo czekać![]()

Beasia pisze:Gibutkowa pisze:mar9 pisze:co tak cicho w wątku? nie wiem, czy się cieszyć czy bać![]()
To jest Marysiu taka "cisza przed burzą". Nie martw się, Sama-Wiesz-Kto nie pozwoli na siebie długo czekać![]()
Gibutkowa, nie kracz

Przepieknie tu jest SecretFire pisze::ryk: Przepieknie tu jest :-) Az zapominam o nerwach na jutrzejsza rozmowe o nowa prace...

Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, misiulka, Sylwia_mewka i 16 gości