danka05 pisze:Jedna z kociczek ma do usunięcia lewe oczko ale na prawe widzi i jest ono w dobrej formie.
to tutaj jest odpowiedź

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
danka05 pisze:Jedna z kociczek ma do usunięcia lewe oczko ale na prawe widzi i jest ono w dobrej formie.
Agneska pisze:danka05 pisze:Jedna z kociczek ma do usunięcia lewe oczko ale na prawe widzi i jest ono w dobrej formie.
to tutaj jest odpowiedź
paulina 4328 pisze:Nie denerwujcie się ,tak napisałam .Miałam kiepski dzień u nas znów wyrzucili dwa psy i jak zwykle miejsca w naszym przytulisku nie było .Pokłóciłam się z kierownikiem przytuliska i klapa .Ale psom załatwiłam lokum ,u nas jest taka znieczulica ,straszne .ten kotek co nie widzi ,jeżeli nie boi się psów bo mam dwie znajdy ,to mógł by być u mnie na stałe .Bo te co widzą na pewno szybciej znajdą domek .A że ktoś do mnie przyjedzie to nie problem .
Agneska pisze:paulina 4328 pisze:Nie denerwujcie się ,tak napisałam .Miałam kiepski dzień u nas znów wyrzucili dwa psy i jak zwykle miejsca w naszym przytulisku nie było .Pokłóciłam się z kierownikiem przytuliska i klapa .Ale psom załatwiłam lokum ,u nas jest taka znieczulica ,straszne .ten kotek co nie widzi ,jeżeli nie boi się psów bo mam dwie znajdy ,to mógł by być u mnie na stałe .Bo te co widzą na pewno szybciej znajdą domek .A że ktoś do mnie przyjedzie to nie problem .
W takim razie będę szukała kogoś, kto mógłby się z Tobą spotkać na "wizyte przedadopcyjną".
Kaprys2004 pisze:Wiecie, ja zgłupiałam.. Miałam wrażenie że jedno z tych maleństw nie ma jednego oka w ogóle, a drugie jest do usunięcia i o nim mówimy per "ŚLEPINEK"...
Never pisze:Kaprys2004 pisze:Wiecie, ja zgłupiałam.. Miałam wrażenie że jedno z tych maleństw nie ma jednego oka w ogóle, a drugie jest do usunięcia i o nim mówimy per "ŚLEPINEK"...
ja też tak zrozumialam, stąd prosiłam o konkretną informację....
Agneska pisze:Jeśli może być inna sytuacja, a ta informacja ma dla kogoś znaczenie - polecam pytanie bezpośrednio do danki.
anulka111 pisze:Kotki dalej szukaja domkow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 48 gości