Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt cze 18, 2010 13:26 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Moja Lilly rozbija sobie boki, tak szybko przed tym sprzetem zwiewa. :mrgreen: Co on z nim chce robic?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt cze 18, 2010 13:28 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire pisze:Moja Lilly rozbija sobie boki, tak szybko przed tym sprzetem zwiewa. :mrgreen: Co on z nim chce robic?

:roll: Aż się boję myśleć, co on z nim chce zrobić... ale zainteresowanie Kropka jakimkolwiek sprzętem domowym nie kończyło się dobrze dla owego sprzęta :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt cze 18, 2010 13:30 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Sprobuj do niego przemowic i powiedz, ze nie ladnie i bez papu do lozka go wyslesz :mrgreen: . Watpie, ze go bedzie obchodzilo. Albo moze chcesz nowy odkurzacz, tak jak ja, to mu pozwol. Albo Ci podrzuce moj :ryk:

SecretFire

Post » Pt cze 18, 2010 13:35 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire pisze:Sprobuj do niego przemowic i powiedz, ze nie ladnie i bez papu do lozka go wyslesz :mrgreen: . Watpie, ze go bedzie obchodzilo. Albo moze chcesz nowy odkurzacz, tak jak ja, to mu pozwol. Albo Ci podrzuce moj :ryk:

Kilka dni temu Kropek przekonał mnie, że chciałam nowe żelazko ... No i co ja bym bez takiego kotecka zrobiła... :ryk: pewnie jeszcze kilka lat nie wiedziałabym, że chcę nowe żelazko i deskę do prasowania... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 18, 2010 13:37 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

No wlasinie :-) Jak chce, zeby oni cos popsuli, to jak diabel specjalnie robi, sie nie popsuje. A noz widelec, jak nie chce... Tak sie dorobilam nowego radia i glosnikow do komputera :mrgreen:
Chociaz zaluje maly gowniarz?

SecretFire

Post » Pt cze 18, 2010 13:47 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire pisze:No wlasinie :-) Jak chce, zeby oni cos popsuli, to jak diabel specjalnie robi, sie nie popsuje. A noz widelec, jak nie chce... Tak sie dorobilam nowego radia i glosnikow do komputera :mrgreen:
Chociaz zaluje maly gowniarz?

SE żartujesz? :ryk: :ryk: Nawet się nie przestraszył, jak to wszytko się wyrypało ... to ja zawału dostałam... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 18, 2010 13:59 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Jak bedziesz go miala dosc, to na urlop do mnie wyslej. Mam kuuupe rzeczy, ktorych chce sie jeszcze pozbyc.

SecretFire

Post » Pt cze 18, 2010 14:50 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
SecretFire pisze:Sprobuj do niego przemowic i powiedz, ze nie ladnie i bez papu do lozka go wyslesz :mrgreen: . Watpie, ze go bedzie obchodzilo. Albo moze chcesz nowy odkurzacz, tak jak ja, to mu pozwol. Albo Ci podrzuce moj :ryk:

Kilka dni temu Kropek przekonał mnie, że chciałam nowe żelazko ... No i co ja bym bez takiego kotecka zrobiła... :ryk: pewnie jeszcze kilka lat nie wiedziałabym, że chcę nowe żelazko i deskę do prasowania... :mrgreen:

nie no trzymajta mnie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 18, 2010 16:46 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire pisze:Jak bedziesz go miala dosc, to na urlop do mnie wyslej. Mam kuuupe rzeczy, ktorych chce sie jeszcze pozbyc.

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt cze 18, 2010 18:22 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kropencjusz nawet nie wie, że dzięki Bubu znowu się zrobił znany ... :lol:
Biedny Miszczuniu ... dzisiaj u weta posiusiał się ze strachu ... :( , grzybek powoli się leczy, ale trzeba było jeszcze doszczepić...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pt cze 18, 2010 19:36 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze: Biedny Miszczuniu ... dzisiaj u weta posiusiał się ze strachu ... :(

bohater :ryk:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt cze 18, 2010 21:20 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

I najbohaterskiemu sie moze zdazyc. Pewnie potem sie otrzasnal i dalej w bieg. Szkoda, ze sie w momentach historycznej demolki nie ma kamery w reku.

SecretFire

Post » Sob cze 19, 2010 17:30 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Kropencjusz nawet nie wie, że dzięki Bubu znowu się zrobił znany ... :lol:
Biedny Miszczuniu ... dzisiaj u weta posiusiał się ze strachu ... :( , grzybek powoli się leczy, ale trzeba było jeszcze doszczepić...

Bidulek :( Taki niby zadziorny, taki odważny a jednak... Przypomniało mi się o tym jak mówiłaś o małych rankach i strupkach na jego ciele... Nigdy nie dowiemy się skąd one się tam wzięły...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob cze 19, 2010 18:38 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:Kropencjusz nawet nie wie, że dzięki Bubu znowu się zrobił znany ... :lol:

Bidulek :( Taki niby zadziorny, taki odważny a jednak... Przypomniało mi się o tym jak mówiłaś o małych rankach i strupkach na jego ciele... Nigdy nie dowiemy się skąd one się tam wzięły...

Sądząc po reakcjach na jakiś gwałtowny ruch czy odgłos ... raczej wiem , skąd się wzięły... :( ... nasz cudowny rodzaj ludzki ... :evil:

Futra czują, że coś im szykuję ... bo nawalają się wszystkie od rana...oczywiście poza młodym, który jest taką kocią popierdułką, że obrywa od wszystkich ... :roll: od południa siedzi pod prześcieradłem ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob cze 19, 2010 20:27 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Dzięki Bubu trafiłam do tego wątku, przeczytałam wszystko i jestem od wrażeniem. 8O :roll: :wink: :D :lol: :ryk:
Kasiu, wieeeeelkiii szacun za ogrom uczucia, który ofiarowałaś temu słodkiemu utrapieńcowi :aniolek: :king:
Śledziłam wątek Kropka, gdy szukał domu, potem jakoś mi umknął, tyle się wydarzyło w międzyczasie.
Pozwolę sobie zaglądać na Wasz wątek, tyle tu ciepła, nawet te straty materialne są tak przedstawione, że nie sposób się przy tym nie uśmiechnąć.
Wycałuj proszę ode mnie słodkiego miszczunia Kropeczka.
Ps. ja też mam Kropka, na tymczasie, ale mój Kropek to bardzo grzeczny koteczek, mam nadzieję, że nie dowie się nigdy, co wyprawia jego imiennik :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]