Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 16, 2010 19:45 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

:arrow: viewtopic.php?f=13&t=112820

:( trzymam za koteczka :ok: :ok: :ok: :ok:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Czw cze 17, 2010 7:59 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Sin

Post » Czw cze 17, 2010 9:58 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Gracias Madzia :) Będę podrzucać...

Z Łacią bez zmian, bardzo słaba, nie je, kupiłam wczoraj Conva i kazałam Pani Zdeni na siłe ją tym karmić, sama osobiście przy mnie wypiła 15 ml....Pani Zdenia miała z nią jechać dziś do Brzeźna do weta, wczoraj po wizycie na Żabiance opowiedziałam wetom w Brzeźnie którzy Łacię kroili jak sprawa wygląda i kazali dziś przyjechać jeśli jej stan nie ulegnie poprawie, ehhh...ona po przebudzeniu po sterylce bardzo się tłukła w transporterze, wetki zastanawiają się czy coś w środku nie puściło przypadkiem...ciężkie te sterylki dzikusów, nie można ocenić ich stanu zdrowia, nie można za wiele przy nich zrobić w razie problemów...ale Łacia jets tak słaba że wczoraj u weta leżała na stole i dostała 4 wielkie strzykawy z glukozą nawet nie pisnąwszy
Pierwszy mój taki ciężki przypadek....

Łacia dochodzi do siebie u Pani Zdeni w domu, jest w tym samym pokoju co jej kociaki, te wariaty 2 małe łobuzją, oswjają się pomału :)
Łacia wypuszczona wczoraj z transporterka, wgramoliła się na kanapę i zasnęła :lol: Mam nadzieję że dojdzie koteczka wkońcu do formy...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 17, 2010 11:36 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Oby :ok: :ok: :ok: :ok:
Bidulka taka... :(

Sin

Post » Czw cze 17, 2010 12:29 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Biedna maleńka...
Trzymam kciuki, żeby się wyjaśniło :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw cze 17, 2010 12:34 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Pani Zdenia nie odbiera telefonu od godziny ehh a ja sie nakręcam i się stresuję że coś złego się stało :(
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 17, 2010 12:45 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Marea pisze:Pani Zdenia nie odbiera telefonu od godziny ehh a ja sie nakręcam i się stresuję że coś złego się stało :(

Marea- trzymaj się, miejmy nadzieję, że nic się nie stało...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw cze 17, 2010 12:47 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Mam nadzieję że lata gdzieś za kotami wariatka :lol:
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 17, 2010 12:54 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Kotka dostała znów coś na ból, nawodniono ją..temp odrobinę wzrosła od wczoraj...pojadę do niej kolo 16:00. Mam żarełko dla kociaków, pomiziam je i podrapie pod bródką :) i kotkę napoimy Convem...kurcze biedna Łacia strasznie odchorowuje ten zabieg ehhh...nie chce sama jeść...Trzymajcie za nią kciuki
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 17, 2010 13:47 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

trzymam trzymam :ok: :ok: :ok:
a tam w środku nic nie puściło? sprawdzali?

Sin

Post » Czw cze 17, 2010 14:12 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Nie znam się, Pani Zdenia nic nie mówiła żeby coś takiego wspominali....
Obrazek

Marea

Post » Czw cze 17, 2010 21:29 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Marea pisze:Nie znam się, Pani Zdenia nic nie mówiła żeby coś takiego wspominali....

Już by jej dawno nie było.
Też po brzuchu by poznała bo by się zrobił twardy jak kamień i nie dałaby się dotknąć.

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt cze 18, 2010 6:07 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

przyniosłam wczoraj saseztki whiskasa junior, dalam koteczce cova na sile a pozniej owego whiskasa i zjadla, nie duzo ale zjadla...myślicie że znow trzeba z nia jechac do weta na nawadnianie?
Obrazek

Marea

Post » Pt cze 18, 2010 9:10 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Może brak apetytu jest spowodowany trzymaniem w zamknięciu?

Miałam właśnie telefon z Gdańska z prośbą o złapanie 2 kociąt (rudy i szylkretka) ich mama zostala potracona przez samochod lub otruta (Pani Dorota z Gdańska wiele razy próbowała tą kotkę złapać na sterylizację, jednak kotka była zbyt kumata aby dać się nabrać na klatkę-łapkę). Kociaki same jedzą, mają około 2 miesiące, facet który dzwonił może je wziąć na tymczas tylko ja nie moge teraz ich złapać bo w niedziele mam egzamin i musze sie uczyć a taki wypad do gdańska zajmie mi cały dzień a Pani Dorota jest na urlopie i wra
ca 28, jakiś łysy chłopak kręci się przy tych kotach od kilku dni i Pan boi się że coś im się stanie. Ma ktoś czas na złapanie tych kociąt?
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Pt cze 18, 2010 9:14 Re: Gda. Masa kociakow, sterylki. Prosimy o wsparcie finans. !!!

Ja nie mam auta :| może wieczorem....oni nie dadzą rady ich złapać w ręce i do transportera??

Gdzie w Gda to jest dokładnie?
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]