Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 16, 2010 10:57 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:nie gryzie Stefcia nic a nic nigdy tylko żlapała ząbkami ciocię na szam koniec ale leciótko i muwiła Stefcia póść mnie jóż póść bo bardzo pognieciona była

Ja bym nie prosiła. Zdecydowane gryźnięcie jest skuteczniejsze :wink:
Inka

Na krótko skuteczniejsze, Stopka wie, bo Stopka to jest zawsze grzeczna ale jak była u nowej pani doktor kiedys i sie pani doktor bała ze bedzie Stopka niegrzeczna to wsadziła ona Stopke w taki worek ze tylko głowa wystawała i to bylo okropne i jak kazdy kotek gryzie to go potem wsadzają w taki worek i są kotki w worku. To już woli Stopka nie gryźć.
a jeszcze poza tym jak by Stopka gryzła, to by jej Ania tak nie kochała, a Stopka lubi jak ją Ania kocha
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro cze 16, 2010 11:01 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Ale moja Duża mnie zawsze kocha, nawet wtedy mnie kochała, jak ją gryznęłam
Inka dekonspirator Dużych

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 16, 2010 12:17 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

no coż... - Stopka mówi.
Obrazek

Flortee

Post » Śro cze 16, 2010 12:21 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:Stefcia jak ręcznik, Armagiedon Stopka rączki załamuje!

A u Stopki dla odmiany jest obecnie raj śmietnikowy w domku. Bo Stopka codziennie robi bałagan i niszczy lustro i fotel i kanape i Ania musiała czymś lustro zasłonić ale Stopka była sprytniejsza i nad barykadą drapała lustro dalej, wiec Ania teraz jeszcze nad barykadą połozyła butelke plastikową zeby robiła hałas jakby Stopka ruszyła, to Stopka teraz robi podkopkę pod barykadą. Albo wywala wszytsko i też dziala. I fotel niszczy z wiekszą zaciekłoscią a kanape odpuscila, zeby Ania sie cieszyła ze jak obłozyla kanape kocykami to że Stopka niby nie umie już tego pokonać.. I Ania teraz jak wraca do domku to patrzy na Stopke krzywo, ze znowu coś popsuła a Stopka, jak Ania już naprawi to chodzi i szuka co zepsuc i patrzy bezczelnie na Anie, czy Ania widzi, ze Stopka szuka. Stopka opanowała to perfekcji spojrzenie bezczelne, pokaże drużynie Stopka przy okazji konieczniea

Stopka potrzebuje nowych zabawek i towarzystwa Menaszka diagnozuje.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro cze 16, 2010 12:28 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

seidhee pisze:
Flortee pisze:Stefcia jak ręcznik, Armagiedon Stopka rączki załamuje!

A u Stopki dla odmiany jest obecnie raj śmietnikowy w domku. Bo Stopka codziennie robi bałagan i niszczy lustro i fotel i kanape i Ania musiała czymś lustro zasłonić ale Stopka była sprytniejsza i nad barykadą drapała lustro dalej, wiec Ania teraz jeszcze nad barykadą połozyła butelke plastikową zeby robiła hałas jakby Stopka ruszyła, to Stopka teraz robi podkopkę pod barykadą. Albo wywala wszytsko i też dziala. I fotel niszczy z wiekszą zaciekłoscią a kanape odpuscila, zeby Ania sie cieszyła ze jak obłozyla kanape kocykami to że Stopka niby nie umie już tego pokonać.. I Ania teraz jak wraca do domku to patrzy na Stopke krzywo, ze znowu coś popsuła a Stopka, jak Ania już naprawi to chodzi i szuka co zepsuc i patrzy bezczelnie na Anie, czy Ania widzi, ze Stopka szuka. Stopka opanowała to perfekcji spojrzenie bezczelne, pokaże drużynie Stopka przy okazji konieczniea

Stopka potrzebuje nowych zabawek i towarzystwa Menaszka diagnozuje.
Menaszka

oj tak... bo fe dfie to sie dopiero robi potkopy i fyfrotki barykadek i insze siem numery otstafia :mrgreen: Na ten pszykuad Marusia otstafia dzikom galopatke z Roxi bo co osiem uapek tupiomcyh nad ranem to nie ctery Marusia zaufasza. Marusia by sfisiowaua sama jak palec i by zrobiła potkopke do somsiaduf bo tam ptaszki pszyfruwajom na szarcie. I Marusia nie fie jeszcze cy by to jom bardziej ftedy ptaszki cy to szarcie interesofauo bo somsiedzi nigdy Marusi nie dali powomhać co ptaskom wysypujom, ale jak hrupki to Marusia miauaby dylemat.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro cze 16, 2010 12:30 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

CatherineTheGreat pisze:
Poddasze pisze:Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.

nie dało się całkiem Stefcia była wykręczana jak ręcznik Stefcia muwi

Marusia fie. Jakby jom wykremczali to tesz by siem nie daua (se strahu). Ale wzieli Marusie pszes zaskocenie na wuasnym terenie, we wuasnej kufetce!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Śro cze 16, 2010 12:33 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:no coż... - Stopka mówi.

:?: :?: :?:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 16, 2010 13:01 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

[quote="Poddaszeoj tak... bo fe dfie to sie dopiero robi potkopy i fyfrotki barykadek i insze siem numery otstafia :mrgreen: Na ten pszykuad Marusia otstafia dzikom galopatke z Roxi bo co osiem uapek tupiomcyh nad ranem to nie ctery Marusia zaufasza. Marusia by sfisiowaua sama jak palec i by zrobiła potkopke do somsiaduf bo tam ptaszki pszyfruwajom na szarcie. I Marusia nie fie jeszcze cy by to jom bardziej ftedy ptaszki cy to szarcie interesofauo bo somsiedzi nigdy Marusi nie dali powomhać co ptaskom wysypujom, ale jak hrupki to Marusia miauaby dylemat.[/quote]

Wie to Stopka doskonale, bo też biegała szybko szybko z Agentem Balbuskiem i wczesniej z Szyszeczką. No i Ania też to wie, dlatego mysli z Mateuszkiem nad Agentem Cosią lub agentki mamcią, no ale to zobaczymy co z tego myslenia bedzie. Poki co, robi Stopka konsekwentnie pierdolniczek :)
Obrazek

Flortee

Post » Śro cze 16, 2010 13:26 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze: Poki co, robi Stopka konsekwentnie pierdolniczek :)

:ryk:
słuszna metoda :mrgreen:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro cze 16, 2010 16:14 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Stefcia żnowu nasiórała jak tylko Kasia wyszła Stefcia muwi

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro cze 16, 2010 16:17 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Musi Kasia nie wychodzić- Stopka wymyśliła
Obrazek

Flortee

Post » Śro cze 16, 2010 16:20 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:Musi Kasia nie wychodzić- Stopka wymyśliła

Kasia muwi Stefciu Stefciu i rączki łamie a Stefcia sióra w szmatki na kanapie i w kanapę szamą bo szobie ómie folijkę poszkładać

CatherineTheGreat

Post » Śro cze 16, 2010 16:25 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

MaryLux pisze:Ale moja Duża mnie zawsze kocha, nawet wtedy mnie kochała, jak ją gryznęłam
Inka dekonspirator Dużych

Inusia dekąszpiratowała a Stefcia by nie ómiała gryźć po Kasi jakorze Kasia nie gryzie po Stefci

CatherineTheGreat

Post » Śro cze 16, 2010 16:27 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Niedobrze, niedobrze, będą smrodki w domu, Stefciu, Stopka przyjaciołek Cie prosi- nośże sióśki do kuwetki! :)
Obrazek

Flortee

Post » Śro cze 16, 2010 16:28 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

mih pisze:_)_)_)_jat--++|++esz;;"";':';":trohie'''}}{}{}{{{dziamgam..,;,;,jak';/.,;mni...;;e{{{{źle>>><><><miziająąąąąąąąą}}}||||||||||||a./.?>?u//lekażou//././/warcze}}}{{}{{
BOp

Agent Kotek Bobek dosztaje abszolótny awansz na radiomtelemgrafiszte podpiszano Stefcia Naczelny wuc

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]