Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 16, 2010 7:40 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

ale siem ziauo!!! Marusia Agent jeszt pot fraszeniem fielkim poszfiemcenia Stefciulkofego!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro cze 16, 2010 7:43 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

A Chalinka nieh siem nie stresi. Poddase s nami tesz miauo ras tak sze siem Pan Malutki ŚP zapryhau bardzo na Marusie to Pańcia wyczohraua Pana Malutkiego w remcnicek a potem tym remcnickiem wycohraua Marusie i znofu Pana Malutkiego. Zapahy nam siem poplomtauy sze nie fiedziauam gdzie siem kończe a gdzie siem zacyna Pan Maluśki. Trohe pomoguo. Ale niewiele bo my byli zaczekli frogofie.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Śro cze 16, 2010 8:04 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

o rety rety Stopcia przeprasza Stefcionke przyjaciołkową ze jej wczoraj nie bylo ze wsparciem jak taka była Stefcia bidulinka, ale Ania pojechała na zebranie swojego stowarzyszeniowa i wyłączyła Stopci komputerek..
Czy ciągle Halinka prycha na Stefcie?
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Śro cze 16, 2010 9:17 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Stefciu, fujaginę dostałaś? To się nie przestrasz, jak na żółto niasiurkasz, to przez tę wstrętną furiaginę! Wiem, bo też to czasami dostaję.
Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro cze 16, 2010 9:44 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Biedna Stefcia. Ja też nie siuram nigdy gdzie indziej tylko do żwirku i Duża chciała mnie zmusić do siurania do pustej kuwety żeby zbadać siuśki ale się nie dałam.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro cze 16, 2010 10:09 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Śro cze 16, 2010 10:32 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Flortee pisze:o rety rety Stopcia przeprasza Stefcionke przyjaciołkową ze jej wczoraj nie bylo ze wsparciem jak taka była Stefcia bidulinka, ale Ania pojechała na zebranie swojego stowarzyszeniowa i wyłączyła Stopci komputerek..
Czy ciągle Halinka prycha na Stefcie?

no warcy na Stefcię chalinka rze strah Stefcia na Kasi szpała dzis a Chalinka ża klopem

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro cze 16, 2010 10:33 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

MaryLux pisze:Stefciu, fujaginę dostałaś? To się nie przestrasz, jak na żółto niasiurkasz, to przez tę wstrętną furiaginę! Wiem, bo też to czasami dostaję.
Psot

Sióraginę Stefcia doształa jakaś tak a siurania nie widać bo ma Stefcia rzwirek rużowy

CatherineTheGreat

Post » Śro cze 16, 2010 10:34 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.

A ja się nie daję zdekonspirować
Psot

MaryLux

Post » Śro cze 16, 2010 10:34 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Poddasze pisze:Ja tesz siem nie dauawam dopuki Poddase nie podetkauo mi pot kuperek f szfirastej kufetce pojemnicka. No nie udauo mi siem zatszymacz siurkuf i poszuo do labu... tajemnica moich siuuu zostaua wyfleczona na szfiatuo dzienne... Marusia szdekomszpirofana.

nie dało się całkiem Stefcia była wykręczana jak ręcznik Stefcia muwi

CatherineTheGreat

Post » Śro cze 16, 2010 10:36 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

CatherineTheGreat pisze:

nie dało się całkiem Stefcia była wykręczana jak ręcznik Stefcia muwi

To straszne! Ja bym gryzła!
Inka

MaryLux

Post » Śro cze 16, 2010 10:40 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

nie gryzie Stefcia nic a nic nigdy tylko żlapała ząbkami ciocię na szam koniec ale leciótko i muwiła Stefcia póść mnie jóż póść bo bardzo pognieciona była

CatherineTheGreat

Post » Śro cze 16, 2010 10:43 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

CatherineTheGreat pisze:nie gryzie Stefcia nic a nic nigdy tylko żlapała ząbkami ciocię na szam koniec ale leciótko i muwiła Stefcia póść mnie jóż póść bo bardzo pognieciona była

Ja bym nie prosiła. Zdecydowane gryźnięcie jest skuteczniejsze :wink:
Inka

MaryLux

Post » Śro cze 16, 2010 10:54 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

_)_)_)_jat--++|++esz;;"";':';":trohie'''}}{}{}{{{dziamgam..,;,;,jak';/.,;mni...;;e{{{{źle>>><><><miziająąąąąąąąą}}}||||||||||||a./.?>?u//lekażou//././/warcze}}}{{}{{
BOp

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro cze 16, 2010 10:54 Re: STEFCIA I DRÓŻYNA AGENTUW wpyhamy nowy wąntek

Stefcia jak ręcznik, Armagiedon Stopka rączki załamuje!

A u Stopki dla odmiany jest obecnie raj śmietnikowy w domku. Bo Stopka codziennie robi bałagan i niszczy lustro i fotel i kanape i Ania musiała czymś lustro zasłonić ale Stopka była sprytniejsza i nad barykadą drapała lustro dalej, wiec Ania teraz jeszcze nad barykadą połozyła butelke plastikową zeby robiła hałas jakby Stopka ruszyła, to Stopka teraz robi podkopkę pod barykadą. Albo wywala wszytsko i też dziala. I fotel niszczy z wiekszą zaciekłoscią a kanape odpuscila, zeby Ania sie cieszyła ze jak obłozyla kanape kocykami to że Stopka niby nie umie już tego pokonać.. I Ania teraz jak wraca do domku to patrzy na Stopke krzywo, ze znowu coś popsuła a Stopka, jak Ania już naprawi to chodzi i szuka co zepsuc i patrzy bezczelnie na Anie, czy Ania widzi, ze Stopka szuka. Stopka opanowała to perfekcji spojrzenie bezczelne, pokaże drużynie Stopka przy okazji konieczniea
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

[poprzednia][następna]